Şimdi Ara

ll FİFA11 PROCLUB - NoWayOut* ll (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.026
Cevap
0
Favori
22.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aeigis

eger amatör klübünüz cikarsa beni yazin

ne demek istedin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeZo

quote:

Orijinalden alıntı: aeigis

eger amatör klübünüz cikarsa beni yazin

ne demek istedin?

Demek istedigim su : Ben kötü oynuyorum as takiminiza giremem belki 2. takiminiz cikarsa girebilirim

Umarim anlatabilmisimdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: waikato

Bakıyorum yaw bakmaz olurmuyum Şu anda sadece takipdeyim hele bir oyun çıksın,o zaman oyunu alanlar alamayanlar falan çok şeyler değişik olur o yüzden şimdiden doğmamış çocuğa don biçmiyorum.. Ayrıca girecenizmi bu akşam bc2 ye ?

malasef gelemıcem abı , nedenını yarın gece anlatırım , ayrıca kaptansın abı su takıma sahıp cık saka maka aynen oyun cıktıgı zaman netlescek hersey , umarım gusel olur

• Ya bence bu defans olayı için acele etmeyelim derim,tek kişinin any olarak defansı idare etmesi daha mantıklı olabilir gibime geliyor.Denedikten sonra adam alımına karar versek dahamı iyi olur acaba
  • quote:

Ya bence bu defans olayı için acele etmeyelim derim,tek kişinin any olarak defansı idare etmesi daha mantıklı olabilir gibime geliyor.Denedikten sonra adam alımına karar versek dahamı iyi olur acaba

Bencede tek kişi any oynaması daha mantıklı diğer türlü çok fazla boş alan verebiliriz.
  • quote:

Ya bence bu defans olayı için acele etmeyelim derim,tek kişinin any olarak defansı idare etmesi daha mantıklı olabilir gibime geliyor.Denedikten sonra adam alımına karar versek dahamı iyi olur acaba

cok mantıklı ama zaten ben adam cıkcagını sanmıyorum o yuzden problem olmaz ama soyle bısıde var , bence sag bek ve sol any olmamlı cunku bekler ofansta ozellıkle bıze cok fayda saglayabılır , zaten su full takım olarak sahaya cıktıgımızda 1 kısı mecbur bek olucaz , onuda belırlerız oyun cıkınca , bek olayına ne dersınız ? ayrıca any bende olabılırım defansa yakın bırısının olması gerekıyor forvetler olmamalı

• quote:

Orijinalden alıntı: cempnr

quote:

cok mantıklı ama zaten ben adam cıkcagını sanmıyorum o yuzden problem olmaz ama soyle bısıde var , bence sag bek ve sol any olmamlı cunku bekler ofansta ozellıkle bıze cok fayda saglayabılır , zaten su full takım olarak sahaya cıktıgımızda 1 kısı mecbur bek olucaz , onuda belırlerız oyun cıkınca , bek olayına ne dersınız ? ayrıca any bende olabılırım defansa yakın bırısının olması gerekıyor forvetler olmamalı

Sende haklısın bekler özellikle hücumda bize çok faydalı olabilirler ama diğer taraftan düşündüğündede defansta fazla açık verebiliriz.Neyse artık kaptan belirler nasıl olucağını.

• Cem biliyosun sıkı katenaçyocuyumdur,bu yüzden bence beklerin ofansa destek vermesine gerek yok heleki proda böylesine tecrübesiz bir takımken.Beklerin ofansa destek vermesi defans hattında çok açık vermemize neden olabilir,dörtlü çakılı defans oynamaktan yanayım,en azından biraz tecrübe kazanana kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akonay -- 17 Eylül 2010; 22:15:24 >
  • quote:

Cem biliyosun sıkı katenaçyocuyumdur,bu yüzden bence beklerin ofansa destek vermesine gerek yok heleki proda böylesine tecrübesiz bir takımken.Beklerin ofansa destek vermesi defans hattında çok açık vermemize neden olabilir,dörtlü çakılı defans oynamaktan yanayım,en azından biraz tecrübe kazanana kadar.

O zaman ınce eleyıp sık dokuyıp oyun cıktıktan sonra bısılere karar verıcez abı , su an fıkır asamasında kalıyor hersey , hangısı daha avantajlı olur vesaıre bunları oynarak cozucez , bu arada dmf nın bırı ben olucam , dıgerıde senmı olsan abı ya ? senın defansıf ozellıklerınden faydalanmak ıyı olucak bence

• quote:

quote:

Cem biliyosun sıkı katenaçyocuyumdur,bu yüzden bence beklerin ofansa destek vermesine gerek yok heleki proda böylesine tecrübesiz bir takımken.Beklerin ofansa destek vermesi defans hattında çok açık vermemize neden olabilir,dörtlü çakılı defans oynamaktan yanayım,en azından biraz tecrübe kazanana kadar.

O zaman ınce eleyıp sık dokuyıp oyun cıktıktan sonra bısılere karar verıcez abı , su an fıkır asamasında kalıyor hersey , hangısı daha avantajlı olur vesaıre bunları oynarak cozucez , bu arada dmf nın bırı ben olucam , dıgerıde senmı olsan abı ya ? senın defansıf ozellıklerınden faydalanmak ıyı olucak bence

Aynen bende onu diyorum zaten,bazı şeyleri ancak oynayarak göreceğiz.Bu yüzden doğmamış çocuğa don biçmek istemiyorum demiştim.dmf veya defansı ilk etapta any olarak ben alabilirim,dediğim gibi oyun çıkıp oynayınca fikir değiştirmezsek.

• quote:

quote:

quote:

Aynen bende onu diyorum zaten,bazı şeyleri ancak oynayarak göreceğiz.Bu yüzden doğmamış çocuğa don biçmek istemiyorum demiştim.dmf veya defansı ilk etapta any olarak ben alabilirim,dediğim gibi oyun çıkıp oynayınca fikir değiştirmezsek.

tamam abı az kaldı zaten , su oyunu alcagımız yerı falan da konusmak lazım , cıldırcam ılk gun almassam sen begendınmı demoyu abı , artık ucgene basılı tut defanstan gol at kalkmıs ozetle ama bazı olaylar cok abartı zorlastırılmıs

• bu arada sezo nunda goruslerını almak lazım , doktur sezo ve dıger takım arkadaslarımzda tabıkı ayrıca mac saatlerını soyle anlatıyım , tabıkı askerde degılız kesın dıye bısı yok , turnuva macları aıle ıle zaman gecırmek falan derken macların baslama saatı 23 cıvarı olur dıye dusunuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironcemm -- 17 Eylül 2010; 22:29:49 >
  • o zaman benim bi teklifim var defansa değilde orta alana ya da forvete benim yanıma bir adam alabiliriz,edip abiyi defansa çekelim defansdaki butun hatlar any olsun,hepsını edip abi yönetsin..
    eğer edip abi sana uymazsa ,ben defansta oynayıp anylerıde alabılırım,demek ıstedıgım defans hattında oynucak kısı butun defansı kontrol etsın..
    bu defans işinde usta olan edip abi
  • Evet bende çıktığı ilk gün bulabilirsem almak istiyorum uçuk kaçık fiyat çekmezlerse tabi,demoyu beğendim tabiki gittikçe gerçeğe yakınlaşıyor oyun öyle eskisi gibi tık tık pas yap devamlı verkaç falan oldukça zorlaşmış,yalnız bir tek menüyü beğenmedim açıkçası.Birde laf aramızda kimse duymasın son yıllarda ilk kez bir pes serisinide beğendim,pes 2011 fena olmamış bence.
  • quote:

o zaman benim bi teklifim var defansa değilde orta alana ya da forvete benim yanıma bir adam alabiliriz,edip abiyi defansa çekelim defansdaki butun hatlar any olsun,hepsını edip abi yönetsin..
    eğer edip abi sana uymazsa ,ben defansta oynayıp anylerıde alabılırım,demek ıstedıgım defans hattında oynucak kısı butun defansı kontrol etsın..

o zaman zaten soyle olur ,defansa edıp abı nın kayması benım yanıma semolıckın gelmesı senın yanınada hınolmanın gelmesı demek olur , semo her aksam oynayabırım demıstı , hınolmada 3 gunde 2 gece kesın demıstı , bende zaman zaman st ye gecebılırım vs , bu sekılde olabılır

• quote:

o zaman benim bi teklifim var defansa değilde orta alana ya da forvete benim yanıma bir adam alabiliriz,edip abiyi defansa çekelim defansdaki butun hatlar any olsun,hepsını edip abi yönetsin..

aynen bende onu diyorum sezgin,ilk etapta bu şekilde deneyerek başlarız baktık olmuyo o zaman başka çareler ararız
  • quote:

Evet bende çıktığı ilk gün bulabilirsem almak istiyorum uçuk kaçık fiyat çekmezlerse tabi,demoyu beğendim tabiki gittikçe gerçeğe yakınlaşıyor oyun öyle eskisi gibi tık tık pas yap devamlı verkaç falan oldukça zorlaşmış,yalnız bir tek menüyü beğenmedim açıkçası.Birde laf aramızda kimse duymasın son yıllarda ilk kez bir pes serisinide beğendim,pes 2011 fena olmamış bence.

ben pes 11 ı bılerek ındırmedım , sımdı begenırım falan aklım kalır , gerek yok kafa karıstırmaya

gormeyenler ıcın ***bu arada sezo nunda goruslerını almak lazım , doktur sezo ve dıger takım arkadaslarımzda tabıkı ayrıca mac saatlerını soyle anlatıyım , tabıkı askerde degılız kesın dıye bısı yok , turnuva macları aıle ıle zaman gecırmek falan derken macların baslama saatı 23 cıvarı olur dıye dusunuyorum ****

• hinolma yla biz eş olursak
    bir
    drogba-anelka
    bir
    owen-rooney
    bir
    etoo-milito
    bir
    morientes-raul
    olmaz mı ama yaw
  • quote:

hinolma yla biz eş olursak
    bir
    drogba-anelka
    bir
    owen-rooney
    bir
    etoo-milito
    bir
    morientes-raul
    olmaz mı ama yaw

olsun olsun herkesın goruslerıde onemlı arkadaslar bu arada , bırde gorkem ve edıp abının sureklı ıletısımde olması lazım , dımı gorkem
  • quote:

hinolma yla biz eş olursak
    bir
    drogba-anelka
    bir
    owen-rooney
    bir
    etoo-milito
    bir
    morientes-raul
    olmaz mı ama yaw

had len abartma,siz makukula-genç semih ikilisi olun bize yeter
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.