Şimdi Ara

ll FİFA11 PROCLUB - NoWayOut* ll (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.026
Cevap
0
Favori
22.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şaka bi yana bence hinolma orta sahada oynamalı ,iyi top yapıyo çünkü..
    konunun adını değiştirebilirsin o zaman abi,alımı durduruyosak..
  • su anda sablon bellı o zaman ,, sımdılık tabı oyun cıkınca bakıcaz

kalecı genc yetenek gorkeme emanet

defans ıtalyan stılıyle edıp abıye emanet

orta saha bana semoya emanet , kanatlarda avsar ve dreamden bır q7 ronalda yaratmasını beklıyorum acıkcası

fovetde kurnaz sezo ve garantıcı hınolmaya emanet
  • quote:

Orijinalden alıntı: cempnr

herkesın goruslerıde onemlı arkadaslar bu arada , bırde gorkem ve edıp abının sureklı ıletısımde olması lazım , dımı gorkem

evet takım arkadaşlarımız,sizde fikirlerinizi bildirin bu takım hepimizin takımı biliyorsunuz sıfırdan başlıyoruz işe görkem le biz iletişime geçeriz,bana kaleden SAĞDAAAA-SOLDANNNNN diye bağırması yeterli
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: waikato

Evet bende çıktığı ilk gün bulabilirsem almak istiyorum uçuk kaçık fiyat çekmezlerse tabi,demoyu beğendim tabiki gittikçe gerçeğe yakınlaşıyor oyun öyle eskisi gibi tık tık pas yap devamlı verkaç falan oldukça zorlaşmış,yalnız bir tek menüyü beğenmedim açıkçası.Birde laf aramızda kimse duymasın son yıllarda ilk kez bir pes serisinide beğendim,pes 2011 fena olmamış bence.

ben pes 11 ı bılerek ındırmedım , sımdı begenırım falan aklım kalır , gerek yok kafa karıstırmaya

gormeyenler ıcın ***bu arada sezo nunda goruslerını almak lazım , doktur sezo ve dıger takım arkadaslarımzda tabıkı ayrıca mac saatlerını soyle anlatıyım , tabıkı askerde degılız kesın dıye bısı yok , turnuva macları aıle ıle zaman gecırmek falan derken macların baslama saatı 23 cıvarı olur dıye dusunuyorum ****

pes 11 i oynadim ilk yarı bitmeden kapattım harbi oynamak istemediğim kadar varmış fifanın gözünü seveyim oynanış olarak çok üstün fifa demo oynayıp duruyorum sürekli

• quote:

quote:

herkesın goruslerıde onemlı arkadaslar bu arada , bırde gorkem ve edıp abının sureklı ıletısımde olması lazım , dımı gorkem

evet takım arkadaşlarımız,sizde fikirlerinizi bildirin bu takım hepimizin takımı biliyorsunuz sıfırdan başlıyoruz işe görkem le biz iletişime geçeriz,bana kaleden SAĞDAAAA-SOLDANNNNN diye bağırması yeterli

durrr , vurrr falanda yeter @sezo baslıgı degıstırdım

forvete hınolmayı koyma sebebım kendısının styı ıstemesı yuzunde sezo , ole demıstı tercıh olarak , semoda genc ytenek necıp olmak ıstıyor , oda oyle demıstı ama tabı konuya yazarlarsa daha acık olucak hersey , ben bıraz gıremıyebılırım foruma , gorusuruz sezo , edıp abım ve takım arkadaslarım

• quote:

quote:

o bağırmalar süper oluyo zaten maç sırasında eski takımımdan biliyorum ama şöyle bişey var ben diliyorumki yenilince felan maçtan çıkmayalım kriz analizi yaparız kötü durumda ne yapacağımıza karar veririz hani çok mu canımız sıkıldı öyle çıkarız akşamlarıda 10 buçuktan sonra yavaş yavaş toplanırız zaten herkes anında online olamıyo 3 -4 kişi olunca maçlara başlarız gelen kişi sonraki maçta takıma katılır biz geçen sene böyle yapıyorduk gelen oluyo gelemeyen oluyo boşuna beklemeyelim diyorum

• Tmm gençler bende psne geçiyorum,Cem in dediği gibi diğer arkadaşlarında görüşlerini bekliyoruz.
  • Benim için hiç fark etmez mevki.
    Defansı bir kişinin yönetmesi taraftarıyım bende.
    çift önliboro ile Cem abiyle Ersnt-Necip 2lisi oluruz bizde
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SeZo

hinolma yla biz eş olursak
    bir
    drogba-anelka
    bir
    owen-rooney
    bir
    etoo-milito
    bir
    morientes-raul
    olmaz mı ama yaw

had len abartma,siz makukula-genç semih ikilisi olun bize yeter

Ayıp ediyorsun kaptan benim stilim tam Milito Sezo' nun da tam Eto' o
    Siz geriyi sağlam tutun ben Sezo' yu gol kralı yaparım

İmzayı hazırlarken resim görünüyor ama forumda bakınca link çıkıyor. Neyi yanlış yapıyorum acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hinolma -- 17 Eylül 2010; 23:17:39 >

• Bencede şu an için defansı tek kişinin yönetmesi daha mantıklı.Maç saatlerininde akşam 23.00 olması güzel olur benim için problem yok.
  • gunaydın takımdaslar
  • quote:

gunaydın takımdaslar
    Hocam takımdan değilim ama mesajını görünce günaydın diyesim geldi..Günaydın.
  • günaydın cem abi

günaydın caner
  • gunaydın sezo kardesım, caner
  • Bu saatten sonra günaydın denmez ama neyse günaydın herkese

• Beyler muhtemelen takip edeniniz vardır ancak EA forumları değişti,ilgindiğinizi bildiğimden yeni forum linkini veriyorum. İlerde lig için hazırda bulunsun

http://forum.ea.com/uk/forums/show/34.page;jsessionid=1C16B77BA07885F8349CA0CA3B6BCD9B
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkarsilverblade

Beyler muhtemelen takip edeniniz vardır ancak EA forumları değişti,ilgindiğinizi bildiğimden yeni forum linkini veriyorum. İlerde lig için hazırda bulunsun

http://forum.ea.com/uk/forums/show/34.page;jsessionid=1C16B77BA07885F8349CA0CA3B6BCD9B

saolasın İlker abi

• quote:

Orijinalden alıntı: Alkarsilverblade

Beyler muhtemelen takip edeniniz vardır ancak EA forumları değişti,ilgindiğinizi bildiğimden yeni forum linkini veriyorum. İlerde lig için hazırda bulunsun

Teşekkürler daha güzel olmuş bence böyle.

• gunaydın takım demoda calısmalara devam dımı
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.