quote:Orijinalden alıntı: cempnr gunaydın takım demoda calısmalara devam dımı Günaydın.Demoyu hergün oynuyorum.Artık ısındık oyuna.Tam sürüm gelsede başlasak maçlara.
quote:Orijinalden alıntı: Dream_Child quote:Orijinalden alıntı: cempnr gunaydın takım demoda calısmalara devam dımı Günaydın.Demoyu hergün oynuyorum.Artık ısındık oyuna.Tam sürüm gelsede başlasak maçlara. şimdi bu demo sezon öncesi hazırlık kampı oluyo ve gerçekten çok önemlidir mert dün gece baya demo oynadın hiç mi sıkılmadın
quote:Orijinalden alıntı: SeZo quote:Orijinalden alıntı: Dream_Child quote:Orijinalden alıntı: cempnr gunaydın takım demoda calısmalara devam dımı Günaydın.Demoyu hergün oynuyorum.Artık ısındık oyuna.Tam sürüm gelsede başlasak maçlara. şimdi bu demo sezon öncesi hazırlık kampı oluyo ve gerçekten çok önemlidir mert dün gece baya demo oynadın hiç mi sıkılmadın sezo erkencısın yav kacta uyuduk
quote:Orijinalden alıntı: SeZo quote:Orijinalden alıntı: Dream_Child quote:Orijinalden alıntı: cempnr gunaydın takım demoda calısmalara devam dımı Günaydın.Demoyu hergün oynuyorum.Artık ısındık oyuna.Tam sürüm gelsede başlasak maçlara. şimdi bu demo sezon öncesi hazırlık kampı oluyo ve gerçekten çok önemlidir mert dün gece baya demo oynadın hiç mi sıkılmadın Yok hiç sıkılmadım maç yaptıkça yapasım geliyor.Sende BC2 ye dalmıştın.
Evet bende winnig eleven 11 oynadım oyun gerçekten güzel olmuş. Hatta saha boyutu fifaya göre daha güzel geldi bana
zevkle oynadım valla ama eksılerı cok malasef , fıfa tabıkı her zaman ıcın ama demosuda arada oynanır
Valla benim silmem imkansız kaptan abim acayip sardı oyuna. Oyun için tek söylediği kötü şey Japonca olmasaymış daha iyi olurmuş
quote:Orijinalden alıntı: waikato silin bakimm o demoları çabuk Sil de silelim öl de ölelim Edip abi Sizce bu akşamki derbiyi kim kazanır?
quote:Orijinalden alıntı: waikato yalnız bjk lilerin tribünde açtıkları pankart çok yaratıcıydı t BQ 7niz
Beşiktaş bölümüne koydular fotoyu hangi admın bilmiyorum saniyesinde sildi FB kazanırsa hakan yüzünden kazanır