Şimdi Ara

Llumar atr 15 Cam Filmi Önerirmisiniz ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
9.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Boş yapmada çok başarılısınız devam devam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Canbey96 kullanıcısına yanıt
    İyi günlerde kullanın gerçekten güzel görünüyor fiyat olarak en uygun yaptırdığınız yer mi verdi yoksa iyi işçilik tavsiyesi ile mi gittiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç içi rengine göre şuan bende atr 15 iyi durdu herahlde araç içi siyah olsa koyu kalırdı dışardan görüntüsüde bu şekil şuan Llumar atr 15 Cam Filmi Önerirmisiniz ?

Hadi bakalim, Bol sanslar.

Her uygulamada hatta yolda giderken yunuslar durdurabilir.

Hayat daha zor olacak.

Boş yapmayı uygulamada anlatırsın kardeş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 23 Ocak 2020; 22:31:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • babapars kullanıcısına yanıt
    Llumar bayilerini araştırdım bundan 50 lira yüksek yada düşük fiyat aldım ama işçilik tavsiyesi yapan kişilerden ağır bastı yapılırken aracin yanındaydım ve gerçekten yapan kişi çok titizdi hiç acele etmeden araci koruyarak güzel bir işçilik cikardı 800 liraya değdi diye düşünüyorum akşam görüşü bu performansı beklemiyordum açıkçası ve çok memnun kaldım Llumar atr 15 Cam Filmi Önerirmisiniz ?

Doğru olanı yapmışsınız iyi işçiliği tercih etmekle

• Sen tipten çok takılıyorsun herhalde polislerle alıp veremediğin nedir daha önce koyu film kullandım bir kere bile sorun yaşamadım sana kimse polis ne der diye sormadı koyuluk durumunu sorduk ama sen evde oturmus eline telefonu almış konularda abuk subuk konusarak ön plana çıkma çabasındasın bir yorum yazip o yorumu 10 kere güncelleyip yazdıklarını değiştiriyorsun bence sen aç tv de dizini izle

Evet çok takılıyorum. Sorma... çok ayıp, biz senin rahatın İçin yazıyoruz.

Mesela 35 ya da 50 neyine yetmedi? Yok yani nedir bu koyu cam filmi furyası senelerdir bir bitmediniz... Hadi güneş geçirgenliği derdik eskiden, seramikler çıktı bol bol en hafifi bile atr’nin 2 misli kesiyor.

Çok mu gizli biri olduğunu düşünüyorsun ? Neyse çakmak civarında görürsek selam veririz coj422

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 23 Ocak 2020; 23:12:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canbey96

İci beş olduğu için atr15 çok iyi oldu yarım saat kullandım araci akşam görüş olarakda çok çok beğendim dışardan bakıldığı zaman film 2 numaradan farkı yok ve polisin dikkat edeceği kadar koyu olmadı baya memnun kaldım
    "polisin dikkat edeceği kadar koyu olmadı"

• Yakışmış Superb’e güle güle kullanın.

• Intrepid I kullanıcısına yanıt
    Teşekkkürler 😊

• Güzel olmuş güle güle kullanın

• quote:

Orijinalden alıntı: Canbey96

Llumar Ümraniye GOcar garage'da yapılıyor ön cam hariç 800 lira işlem daha bitmedi bitinde 4 köşe atarım
    Hayırlı olsun güle güle kullanın öncelikle. Bende İç döşemesi bej renk ve sanroflu superb sahibiyim llumar cam filmi çektirmeyi düşünüyorum.
    Kullandığınız süreçte filmlerden memnun musunuz? Bende aynı şekilde en ön cama film yaptırmayıp diğer 5 camı atr15 düşünüyorum. Ancak tek çekincem ön yan camlara atr 15 koyu kalır mı polis uygulamalarında ve gece yan aynaları görmekde sorun yaşamamak için atr 20 mi çektirmeliyim? Birde her ne kadar soğuk baksamda ön cama air 80 gibi yada atr 50 gibi inceden film çektirmek sizce mantıklı mı yoksa diğer camlardaki atr15 ısıyı yeterince kesiyor mu? Tecrübelirinizle yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkan4444 -- 13 Mayıs 2020; 19:3:45 >

• erkan4444 kullanıcısına yanıt
    Sagolun kullanıyorum gece görüşünde yada herhangi bir uygulamada sorun yaşamadım içi bej olduğu için atr 15 en iyi seçenek oldu filmi çeken kişi atr 20 açık kalır demişti iyiki atr 15 yapmışım ısıyı kesiyor yeterli ama ben sanruf içinde cam filmi düşünüyorum en kısa surede vakit bulunca onuda yaptırıcam tavan camından çok ısı geliyor ön cam içinde pp yada air serisinden birşey düşünüyorum sanrufu yaparken onuda yaptırıcam

• Canbey96 cevabınız için çok teşekkür ederim güle güle kullanın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkan4444 -- 14 Mayıs 2020; 22:31:49 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.