Bildirim
Llumar atr 15 Cam Filmi Önerirmisiniz ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
makam arabası gibi olur. Sizin zevkinize göre. Ben çok koyu sevmiyorum. Önler 1 arkalar 2 numara yapıyorum orjinal cam gibi oluyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hayır. Ne öyle torbaci gibi.. Okul önünde mal mi satacaksin ?
Seramik 35 en verimlisi olur.
Öne de Air70.
Her cevirmede vakit kaybetmek, gece parkta ya da sürüş esnasında yola gorememek çukurları doldurmak, yunuar tarafından e5'de cektirilip arattirmak istiyorsan 15 ile de mutlu olabilir tabi insan.
Dip not: kuyu Karanlıktan ziyade islevsel olsun diyirsan seramik serilerini tercih et, en hafif seramik bile en koyu metalik boyali filmden kat kat iyidir. Llumar olmasi da sart değil .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 21 Ocak 2020; 19:43:39 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arac içi bej açik renk araç cam tavan ve ön cama film yapmicam atr 15 içerinin açık renkli olmasindan dolayı çok koyu kalmicak diye düşünüyorum cam filmini okul önünde torbacılık yapmaya baglamanızda ayrı bir saçma olmuş
Ben görüşü kapatmasından çekindiğim için ve cam filmi çok göze batmasın diye ön yanlara atr50 arkalara atr35 yaptırdım, güzel oldu ama içeriden fark hiç belli olmuyor, onun için şimdi yaptıracak olsam önler 35 arkalar 20 şeklinde yaptırırdım. Tavsiyem ön yanlar atr35 arkalar atr20 güzel olur. -
Atr 15 yap pişman olmazsın
Çok koyu. Ama sen beğendiysen yaptır, sormana gerek yok.quote:
Orijinalden alıntı: Canbey96
Arac içi bej açik renk araç cam tavan ve ön cama film yapmicam atr 15 içerinin açık renkli olmasindan dolayı çok koyu kalmicak diye düşünüyorum cam filmini okul önünde torbacılık yapmaya baglamanızda ayrı bir saçma olmuş
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İzin almak için sormuyorum fikir alışverişi yapıyoruz burda
Fikirler koyu olacağı yönünde zaten. O numara koyu düşüyor, cam filmi yaptıran herkes de bilir.quote:
Orijinalden alıntı: Canbey96
İzin almak için sormuyorum fikir alışverişi yapıyoruz burda
Sen zaten karar vermişsin, bir kaç onay bekliyorsun. Yaptır gitsin, sıkma kendini.
Her aracıma Llumar yaptırıyorum, tecrübe ile sabittir yazdıklarım. Buyur sana fikir alışverişi.
Karar vermedin düşünüyorum yazdım daha önce cam filmi yaptırmadım ve arac ici döşemesi bej olan ilk aracım bu yüzden deneyim sahibi olanlardan fikir almak amaçla yazdım kendimi sıktığımda yok olaya çok acayip yaklaştınız ama neyse :)
hocam çok koyu filmde başın ağrır ceza yersin. gel vazgeç bu koyu modelden. -
ön yanlara atr35 arkalara atr20 yapmak vardı kafamda. filmcinin önerisi ve test etmemizle ön yanlara 20 arkalara 15 yaptık. 3-4 aydır kullanıyorum memnunum. ısıyı kesmesinin yanında içerisi de görünmesin istiyorsanız 15-20 ideal bence. yoksa 35 açık kalır.
-
Güle güle kullanın ne kadara mâl
oldu
Montaj sonrasi fotograf da gelsin. Fiyat ne oldu
-
Yanlara 35 öne 50.
Edit:800 çok pahalıymış ön cam hariç. 850'ye ön cam dahil yaptırmıştım 1.5 ay önce.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 23 Ocak 2020; 21:32:1 > -
Ooo Torbaci Spec....
Hayırlı olsun, bakalım kaç gün kullanabileceksin. Hele kış günü..
Cari açık nasil kapanacak olmasaniz...
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Fikirler koyu olacağı yönünde zaten. O numara koyu düşüyor, cam filmi yaptıran herkes de bilir.
Sen zaten karar vermişsin, bir kaç onay bekliyorsun. Yaptır gitsin, sıkma kendini. Her aracıma Llumar yaptırıyorum, tecrübe ile sabittir yazdıklarım. Buyur sana fikir alışverişi. |
Atr 15 yap pişman olmazsın
|
Karar vermedin düşünüyorum yazdım daha önce cam filmi yaptırmadım ve arac ici döşemesi bej olan ilk aracım bu yüzden deneyim sahibi olanlardan fikir almak amaçla yazdım kendimi sıktığımda yok olaya çok acayip yaklaştınız ama neyse :)
|
Benzer içerikler
- arabada uyumak neden yasak
- toyota avensis 2.0
- arabanın direksiyonu sağa sola çevirince gelen ses
- kışın araba yıkanır mı
- mitsubishi eclipse cross yorum
- tiguan boyutları
- 2025 araba fiyatları ne olur
- suv tavsiye 2024
- ssangyong torres teknik özellikleri
- togg ne zaman teslim edilecek 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X