Bildirim
Lm4702 amplifer (6. sayfa)
DeFacto Su Geçirmez Relax Fit Mont : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CG6MMMNN
13 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
-
Malzemeler uzaktan geliyor,, hemen takıyormusunuz, yoksa biraz bekleyip dinleniyormu,,, çünkü yol yorgunu olup,,,
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
2 aynı konu ile 2 ayrı forumda paylaşım yapıyorsunuz ,aynı şeyleri yazıyor ,fotoğraflıyorsunuz . Neden ? . -
Rahatsızmi oldun ustam
Rahatsız olacak durum yok ,D.H çiftliğim değil fakat aynı fotoğrafları aynı tekrarı iki yerde aynı anda yapmana anlam veremedim . -
-
arkadaşım yanlış anlama senin bileceğin iş ama madem bu lehim vs işleri elinden geliyor keşke şu tarz bir kart alıp kendin baştan yapsaydın şemasına göre.hem daha az yorulurdun hem de daha az masraf yapmış olurdun.elindekinden de çok daha kaliteli birşey çıkardı emin ol.illa aliexpresten alacağım dersen onun da kolayı vardı envaiçeşitini bulabilirdin.
https://diyaudiostore.com/collections/printed-circuit-boards/products/f-5
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 26 Haziran 2017; 13:35:11 > -
-
2. Ayni anfi devremden almayı düşünüyorum yer bulabilirsem anfi kasamda
Tc1 test ölçü aletim bugün geldi... (En hızlı çabuk gelen kargom 6 günde manisaya ulaştı arefe günü bugünde bana teslim edildi)
Wima 220nf test
Wima 680nf test
C5171 transistör test
@Emin-Firtina
@hilhan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensation45 -- 28 Haziran 2017; 20:28:3 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
-
-
-
-
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X