Bildirim
Lm4702 amplifer (8. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Köprü diyot için delikler küçük gibi gördüm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Yeterli, giriş en fazla 30v Ac olsa, çıkış 42v olur,,
Aşağida yazdiğim capacitörleri önceden sipariş etmiştim nerdeyse elime ulaşacak,, işimi fazlasıyla görür desene bunlari pre ve ampli devresi için sipariş etmiştim
10pcs MKP10 WIMA 0.01 uf 10nf 103/400 v
20pcs WIMA MKS4 0.1 UF 100nf 104/100 v
10pcs WIMA MKS2 0.1 uf 100nf 104/100 v
10pcs WIMA mks4 0.01 uf 10nf 103/630 v
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensation45 -- 11 Temmuz 2017; 1:55:11 >
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Hayırlı olsun, güle güle kullanın, hayırlı bayramlar..
bunları çalıştırırken, önceden evde camcı nöbetçi dursun , sony anfi bozuldu adam uçtu profesör olacak -
-
-
Grafik ekolayzır almanızı tavsiye etmem,, tamam bende severim grafik ekolayzırda,, zaten kurulu sisteminizi PC den veya telefondan kullanacaksınız,,, bir şekilde ses kartında veya telefon playstorede grafik ekolayzırlar vardır,,
Ondan dolayı almanızı istemiyorum..
Siz bunun yerine ton kontrol katı sipariş edin, bass tizz mid loud falan,,, o kadar kaliteli malzeme ile preamp anfi falan yaptınız, araya aktif grafik ekolayzır girmesi , sessinyallerinin geçmesi gereken köprü olacaktır, olumsuz ufak etkisi olacaktır
Ustam ton kontrol devrem var hemde üzerindeki elemanlari iyileriyle değiştim üzerindeki op amplari bile iyileriyle değiştim
Bu ton kontrol olmadimi anfimin tadı yok
Bass trenle loudness balance volume portları mevcut ton kontrolcumde
LM4610 entegre var ton kontrolcumde bass treble loudness işlerinden sorumlu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensation45 -- 2 Eylül 2017; 21:8:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X