Şimdi Ara

lMARCUSl diye yazılır Party dağıtır diye okunur (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
2
Favori
3.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Efe kıskanılmayacak adam mı baksana şu karaktere :D ama ben kıskanmıyorum benimde böyle parlayan bi 83 lvl warrior um olacak yakında..
  • Savaşları seviyorum ya

lMARCUSl diye yazılır Party dağıtır diye okunur
  • Server birleşmesi gündemde bakalım Olympia ile AKARA bir birleşşsede görsek neler oluyor rekabet istiyor insanın canı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkhes

Server birleşmesi gündemde bakalım Olympia ile AKARA bir birleşşsede görsek neler oluyor rekabet istiyor insanın canı

Valla iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: efege

quote:

Server birleşmesi gündemde bakalım Olympia ile AKARA bir birleşşsede görsek neler oluyor rekabet istiyor insanın canı

Valla iyi olur

Oyunu oynamayalı yıllar olduğu için çok bilgim yok ama Olympia ile Akara birleşirse Akaradaki oyunculara biraz haksızlık olur gibi geliyor.Çünkü Olympia çok daha eski bir server oradaki +9,+10 itemler +3 takıların sayısı çok daha fazladır böyle olduğu içinde piyasası daha ucuzdur.E Olympia daki adam 300 TL lik charla Akaradaki adamın 500TL lik charına kafa tutacak.

Bence bu tür bir dengesizlik söz konusu olur.Server birleşimi yapılacaksa listede alt alta bulunan serverlar birleşmeli.(Ares-Diez gibi).

Tabi bu sadece benim görüşrüm.Zira oyunda gördüğüm kadarıyla pek oyuncu kalmadığından böyle birşey belki Ardream e,Base e can getirir biraz.

• quote:

Orijinalden alıntı: NexeLGiuS

quote:

quote:

Valla iyi olur

Oyunu oynamayalı yıllar olduğu için çok bilgim yok ama Olympia ile Akara birleşirse Akaradaki oyunculara biraz haksızlık olur gibi geliyor.Çünkü Olympia çok daha eski bir server oradaki +9,+10 itemler +3 takıların sayısı çok daha fazladır böyle olduğu içinde piyasası daha ucuzdur.E Olympia daki adam 300 TL lik charla Akaradaki adamın 500TL lik charına kafa tutacak.

Bence bu tür bir dengesizlik söz konusu olur.Server birleşimi yapılacaksa listede alt alta bulunan serverlar birleşmeli.(Ares-Diez gibi).

Tabi bu sadece benim görüşrüm.Zira oyunda gördüğüm kadarıyla pek oyuncu kalmadığından böyle birşey belki Ardream e,Base e can getirir biraz.

Bence dengesizlik olmaz.Sonuçta piyasa canlanacak.Akara item konusunda Olympia ya göre altta kalmaz gibi geliyor bana.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Valla iyi olur

Bence dengesizlik olmaz.Sonuçta piyasa canlanacak.Akara item konusunda Olympia ya göre altta kalmaz gibi geliyor bana.

Dediğin gibi item konusunda altta kalmazsa elbette sıkıntı olmaz.Ben akara daha geç açıldığı için olympia genel olarak daha sağlam olabilir diye düşünmüştüm.

• eğer olursa bu birleşmeler neye göre olacak acaba. bizim edana, pathos veya manes gibi serverlarla birleşirse (gerçi kimle birleşirse birleşsin)vay halimize. edana eski server ama item bakımından diğer serverlara göre ezik kalıyor. 10 item çok az. krowaz silahlarından 10 olan yok sanırsam. normal 10 silahlardan(shrd,raptor,ib..) onlarda çok çok az.9 krowaz desen 3-4 kişide 1-2 parçalık var, 8 krowaz desen o da bir elin parmaklarını geçmez . pri chitin ve warrior chitin desen 2-3set anca.rogue chitin fazla okadr. az acındıralım kendimizi

ronark ve girakon da galiba bu şekildeymiş. şayet birleşme olursa bu 2sinden biri gelse iyi olurdu.

millet +10lardan hep şikayetçi güya , ama diğer serverlara göre neredeyse yok sayılcak olan 10iteme sahip ama oynayacak adam yok serverda. anlamadım. ardream kalabalık, cz eh işte , base karuslar npyi atros rioteden kasıyor ,human yok :)

bu arada resimler güzel efe, bnm eski archer marcus u da koyayım :P 2 yıl önce emeklide olsa Valerious soyundan gelme bir Marcus.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eurotrip -- 9 Aralık 2012; 16:05:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: eurotrip

eğer olursa bu birleşmeler neye göre olacak acaba. bizim edana, pathos veya manes gibi serverlarla birleşirse (gerçi kimle birleşirse birleşsin)vay halimize. edana eski server ama item bakımından diğer serverlara göre ezik kalıyor. 10 item çok az. krowaz silahlarından 10 olan yok sanırsam. normal 10 silahlardan(shrd,raptor,ib..) onlarda çok çok az.9 krowaz desen 3-4 kişide 1-2 parçalık var, 8 krowaz desen o da bir elin parmaklarını geçmez . pri chitin ve warrior chitin desen 2-3set anca.rogue chitin fazla okadr. az acındıralım kendimizi

ronark ve girakon da galiba bu şekildeymiş. şayet birleşme olursa bu 2sinden biri gelse iyi olurdu.

millet +10lardan hep şikayetçi güya , ama diğer serverlara göre neredeyse yok sayılcak olan 10iteme sahip ama oynayacak adam yok serverda. anlamadım. ardream kalabalık, cz eh işte , base karuslar npyi atros rioteden kasıyor ,human yok :)

bu arada resimler güzel efe, bnm eski archer marcus u da koyayım :P 2 yıl önce emeklide olsa Valerious soyundan gelme bir Marcus.

Aaa tesadüfe bak

• quote:

quote:

quote:

Valla iyi olur

onlar eskidendi ya son 3 server hariç her serverda benzer itemler bulabilirsn ama onların hakkını veren bulabilirmisn orası tartışılır

• quote:

eğer olursa bu birleşmeler neye göre olacak acaba. bizim edana, pathos veya manes gibi serverlarla birleşirse (gerçi kimle birleşirse birleşsin)vay halimize. edana eski server ama item bakımından diğer serverlara göre ezik kalıyor. 10 item çok az. krowaz silahlarından 10 olan yok sanırsam. normal 10 silahlardan(shrd,raptor,ib..) onlarda çok çok az.9 krowaz desen 3-4 kişide 1-2 parçalık var, 8 krowaz desen o da bir elin parmaklarını geçmez . pri chitin ve warrior chitin desen 2-3set anca.rogue chitin fazla okadr. az acındıralım kendimizi

Olympia ile birleşme ihtimali en yüksek 2 server Edana ile Cypher gösteriliyor. İşin garip yanı olympia oyuncuları fena arzulu ve istekli kim gelirse gelsin dayağa doyacak diyorlar. Olympia oyuncuları oyunu oynamıyor yaşıyor

• quote:

quote:

Olympia ile birleşme ihtimali en yüksek 2 server Edana ile Cypher gösteriliyor. İşin garip yanı olympia oyuncuları fena arzulu ve istekli kim gelirse gelsin dayağa doyacak diyorlar. Olympia oyuncuları oyunu oynamıyor yaşıyor

girakon veya ronark harici hangi server gelirse item olarak geçer edanayı(bu 2 sinde de az item varmış ne kdr doğru bilmiyorum). playerlar iyi de item olarak diğer serverların altında kalıyor edana
  • Savaşlara girişim yasaklanabilir

• Kaç tl harcadın o karaktere ? Üç yıldır falan oynamıyorum son zamanlarda oyun el değiştirmiş, hileler azalmış diye duydum tekrar başlanılıcak gibi bir oyun mu son durum nedir ? Ayrıca sen böyle bir karakter dizebiliyorsan bir başkası da dizebilir. Oyun bas parayı diz karakteri durumuna mı döndü yani demek istediğim pwp'den farksız olur öyle herkes +9 +10 larla gezebilecekse pek niyetim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeanAtay

Kaç tl harcadın o karaktere ? Üç yıldır falan oynamıyorum son zamanlarda oyun el değiştirmiş, hileler azalmış diye duydum tekrar başlanılıcak gibi bir oyun mu son durum nedir ? Ayrıca sen böyle bir karakter dizebiliyorsan bir başkası da dizebilir. Oyun bas parayı diz karakteri durumuna mı döndü yani demek istediğim pwp'den farksız olur öyle herkes +9 +10 larla gezebilecekse pek niyetim yok.

Pvp'den farksız olsa bu kadar adam kesmek mümkün mü :) Bu daha savaşın başı.Devamıda var.Gerisini çekmedim.
  • quote:

quote:

Kaç tl harcadın o karaktere ? Üç yıldır falan oynamıyorum son zamanlarda oyun el değiştirmiş, hileler azalmış diye duydum tekrar başlanılıcak gibi bir oyun mu son durum nedir ? Ayrıca sen böyle bir karakter dizebiliyorsan bir başkası da dizebilir. Oyun bas parayı diz karakteri durumuna mı döndü yani demek istediğim pwp'den farksız olur öyle herkes +9 +10 larla gezebilecekse pek niyetim yok.

Pvp'den farksız olsa bu kadar adam kesmek mümkün mü :) Bu daha savaşın başı.Devamıda var.Gerisini çekmedim.

Hocam ona lafım yok akmışsın geçmişsin bana oyun hakkında biraz bilgi lazım ne durumda şuan?

• quote:

quote:

quote:

Hocam ona lafım yok akmışsın geçmişsin bana oyun hakkında biraz bilgi lazım ne durumda şuan?

Akara cz de koxp yok.Şerifler aktif sürekli.

• quote:

quote:

quote:

Hocam Akara'da durum nedir bilmiyorum ama Girakon da 59 level asas kastım.+8 chitin set,+7dd,+9 cleaver,+7 dw,old r.e,old w.p,old r.o.l ve normal ske belt aldım.Ardreamda birçok kez tek yememle itemleri satıp gbleride aldığım siteye tekrar geri sattım.

• quote:

Hocam Akara'da durum nedir bilmiyorum ama Girakon da 59 level asas kastım.+8 chitin set,+7dd,+9 cleaver,+7 dw,old r.e,old w.p,old r.o.l ve normal ske belt aldım.Ardreamda birçok kez tek yememle itemleri satıp gbleride aldığım siteye tekrar geri sattım.

Eski server'ler baya uçmuş Logos'da adamın birisinde 3 adet +9 krowaz set varmış. Oyun düzelme aşamasına girmiş ama eski sunuculardaki edit item olayı tamamen kalkmamış. Konuyu açan arkadaşın itemlerini de görüyoruz Akara'da böyle :) Grakon da öyleyse durum vahim. Eski serverlere başlanmaz. Şu Destan mı ne birkaç server daha açılmış en son oralarda fazla sayıda yüksek item yokmuş ancak oyun ciddi anlamda el değiştirince düzelme yoluna girmediyse birkaç aya oranın da eski serverler gibi olacağına inanıyorum çünkü geçmişte de böyle oldu örneğin Ionia, Akara, Kronos vb. teşekkür ederim bilgi için.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.