Merhabalar, apartmanımızda merkezi sistem uydu mevcut. Her daireye bir kablo ile yayın dağıtılıyor. Geçtiğimiz günlerde televizyonda başlıktaki hata çıkmaya başladı. Evde olmadığımız süreçte sokakta bir elektrik çalışması olmuş ve elektrikler 2-3 kere gidip gelmiş. Güncel durumda ekranda bu hata çıkmakta olup bazı kanalların görüntüsü ve sesi kesik kesik de olsa gelmekte bazı kanallar hiç gelmemektedir. Eve gelen uydu kablosunu çoklayıcı ile 2 televizyona dağıtıyoruz. Her iki televizyonda da sinyal yok o aparatta sorun vardır diye direkt ana kabloyu uydu alıcıya taktım gene çözüm olmadı. İnternette yazanlara istinaden kabloların uç kısımlarında bir kısa devre var mı diye baktım göremedim. Apartmanda bu sorun sadece bizde mevcut. Uydu alıcılar eski ama kumandadan kanal değiştiriyorum kendi ekranında da değişiyor sanki onda sıkıntı yok gibi. Televizyonlardan birini 1.5 senedir kullanmıyoruz ne kendisi ne uydu alıcısı fişe takılı değil buna istinaden ana televizyon ve uydu alıcı bozulmuş olsa bile diğerleri çalışırdı diye düşünüyorum çünkü birbirlerinden bağımsızlar. Konu hakkında yorumu olan var mıdır ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hadroonan -- 13 Ocak 2025; 17:5:46 > |
Bildirim