Şimdi Ara

Lnb Çoklayıcı Yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şimdi 2 tane televizyon ve iki tanede uydu cihazım var.

ben tek çıkışlı bir lnbden bunları çalıştırmak istiyorum.

şu aparat işimi görürmü.

lnbden çıkan tekli ucu.IN girişine bağlayıp diğer uclarıda iki çıkışlı yerlere bağlayıp ayrı ayrı görüntü alabilirmiyim.

Lnb Çoklayıcı Yardım.

• alırsın hocam ama çift çıkışlı lnb alırsan daha sağlıklı olur benim çalıştığım dükkanda uyducu usta arasıra görüntü kayıpları yaşanır diyodu ama yinede başkalarından da yorum alın
  • Resimdeki splitter kablo tv ve karasal yayın içindir.
    frekans aralığı (5-2400 Mhz) olandan almanız gerekir budur uydu sistemi için uygun olan.

sorunuza gelince yayın belki alınır ama polarizasyonlardaki(V-H) voltaj farklılığı(receiver lnb ye gönderir 13-18 v) nedeniyle ikisi aynı anda çalışınca ya Vertical yada Horizontal kanallar izlenecektir veya aynı kanalı.Bir receiver V diğeri H olmaz.
    ayrıca receiver tunerları hassa parcalar olduğu için bu durum pek sağlıklı olduğu söylenemez.ilerde hem lnb nizi hem uydu alıcılarınızı bozabilir cihazın tunerını yakabilir bu durum o nedenle bu sisteme göre sadece tek bir receiver çalıştırılmalı yani ikisi aynı çalıştırılırsa problem çıkarabilir.
    En sağlıklı yol bir twin(ikili) lnb alıp bu iki receivera ayrı ayrı kablo çekmektir..

• Aldım hiç bir işe yaradığı yok.kanallar geç açılıyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.