Şimdi Ara

Loadout beta key isteyenler [4062 tane kaldı]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle bu siteye giriyorsunuz kutucuğa mailinizi yazıyorsunuz sonra maile gelen linke tıklayıp keye sahip oluyorsunuz. sonrada steamdan aktif edip oynuyorsunuz

http://www.mmoginfo.com/general/MMORPG/mmorpgnews_5973.html

• 7 saatte 60 civarı key alındıysa oynamaya değmeyecek bir oyun diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RolePlayGamer

7 saatte 60 civarı key alındıysa oynamaya değmeyecek bir oyun diye düşünüyorum.

aynen bende pek beğenmedim 2 tane karakter tipi var birini seçiyorsun düzenleme olayı silah çeşitliliği falan güzelde beni sarmadı, birde eu serverlarında 2 tane oda vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 2 Nisan 2013; 14:47:44 >
  • Akadaşlar ben loadout keyi 1 haftadan beri arıyorum lütfen 1 tane key varsa veri lütfen !!!!!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: casus5445

Akadaşlar ben loadout keyi 1 haftadan beri arıyorum lütfen 1 tane key varsa veri lütfen !!!!!!!!

Nisanda açılmış konuyu niye hortlatıyorsun hocam ben de sazan gibi key almaya çalışıyorum oyun güzele benziyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blaze`

quote:

Orijinalden alıntı: casus5445

Akadaşlar ben loadout keyi 1 haftadan beri arıyorum lütfen 1 tane key varsa veri lütfen !!!!!!!!

Nisanda açılmış konuyu niye hortlatıyorsun hocam ben de sazan gibi key almaya çalışıyorum oyun güzele benziyor.

Bence çok zevksiz ve sıkıcı.Key almak için yorulmaya değmez.Roket atarlarla zıplaya zıplaya birbirinizi vurmaya çalıştığınız bir oyun.2 güzel yanı var.1.cisi kendi silahınızı kendiniz yaratabiliyorsunuz.2.cisi ölünce veya öldürünce karakterlerin kolunun başının kopması çok gerçekçi ve iğrenç.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cod 2 için trainer linki.?
    19 yıl önce açıldı
    SATILIK Diablo 3 Beta Account
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.