Şimdi Ara

Lockbox hakkında. Önemli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kredi kartı , web şifreleri gibi önemli bilgileri şifreleyip iphone üzerinde saklamak için kullanılan lockbox programı ne kadar güvenli bilen veya kullanan var mı?

Mesela wi fi ile nete bağlandığımda girdiğim bilgiler arka planda istenilen bir yere aktarılabilir mi?

• impossible is nothing
  • kardeş bende öyle bir durumdan kıllandıgım için bin önlem aldım ve örnegin bütün şifreler için kendi kafanca bir şifre koyarsın mesele ben şifrelerimin ilk ve son hanelerini rakamsal olarak bir deger yüksek yazıyorum mesela şifrem 342387 ise lockbox programına 442389 yada 6745 ise 7746 yazıyorum ama lockboktan bakıp şifreyi girerken bir eksigini giiriyorum bunu bütün şifrelerin için yaparsan hatırlaması kolay ve güvenli olacaktır..
  • Ben hiç bir cihazda özellik ile mobil cihazlarda k.kartı gibi bilgilerin saklanmaması taraftarıyım ama sorunuzun cevabı : Wifi üstünden bu uyglamayaı takip etmiştim hiç bir bilgi alışverişi vs gözlemlemedim.Genelde hatırlatıcı şifre web üyelikleri gibi daha az zararlı olabilecek şeylerin bilgilerini saklamayı tercih ediyorum.Not : İstenilir ise yapılabilir ama sanmıyorum.Benzer bir konuda başlık ta yanlış hatırlamıyor isem modmyifone.com da vardı hatta programcının kendisinin de katılımı (o başlığa) söz konusu idi.
    Edit : Bende pupillanın yaptığına benzer bir işlem gerçekleştiriyorum ek bir güvenlik olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vipracing -- 7 Haziran 2008; 1:46:17 >
  • Uzun zamandır kullanıyorum ama update yapınca tüm şifreler gidiyor..ilginç?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Root için detaylı bilgi?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.