Şimdi Ara

Locked Strongbox nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyunda locked strongbox ne işe yarıyor? bir de nasıl açıyoruz onları?

• Strongbox Keys ile açıyorsun. Tera Club üyelerine her ay 10 adet geliyor. Trade Broker'da da satılıyor oradan alabilirsin Keyleri.. Çok değerli itemler çıkıyor içinden. 100% Exp-Gold boosts vs.. Takke cart curt... Ivır Zıvır..
  • Teşekkürler... Tera Club paralı birşey herhalde, trade brokerdan da baktım keylerin fiyatları oldukça yüksek... Öyle herkesin açabileceği birşey değil gibi yoksa keyleri elde etmenin başka yolları var mı?
  • Başka yolları yok gibi. Yani en azından ben rastlamadım öyle bişeye sadece para ile milletten yada clup üyesi olanlara ayda 10 tane. Ercn gerekli bilgiyi vermiş zaten. Mesela dün ben bi tanesini açtım içinden 20 tane "Spellblind" Çıktı ve onu brooker'e hepsini toplam 2,600 gold'a sattım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedoStr

Teşekkürler... Tera Club paralı birşey herhalde, trade brokerdan da baktım keylerin fiyatları oldukça yüksek... Öyle herkesin açabileceği birşey değil gibi yoksa keyleri elde etmenin başka yolları var mı?

nasıl bilgi veriyorlar ya

Hea bi de çok değerli şeyler düşüyor süper kazanıyorsun falan değil şans işi sonuçta 50 tanesi bizim serverda 300 gold'tan 15000 gold veriyorsun sonra bi bakıyorsun CHARM ve POT çöplüğü oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wampir_s -- 31 Mart 2013; 22:14:49 >

• Helal olsun müthiş bilgi
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedoStr

Teşekkürler... Tera Club paralı birşey herhalde, trade brokerdan da baktım keylerin fiyatları oldukça yüksek... Öyle herkesin açabileceği birşey değil gibi yoksa keyleri elde etmenin başka yolları var mı?

Dostum piyasada bu kadar olmasının bir nedeni de bir ara sevgililer gunü Eventinde 2 gün boyunca 10 tane falan geldi toplam o zaman 80 gold düştü ben ucuzdan topladım o zaman ticaret için sonra satmadım actım iste parasını çıkardım ama şans ısı diamond çıksa 10k kar olayı müthiş olurdu

Ayrica ileride görürsün ki para kasmak çok zor değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayal kırıklığıdır.

Semi enigmatic scroll bekleyenlerin eşşeğinkini almasıdır bir nevi Parana kıyma
  • Boxu açmak için gerçek para ile satın aldığın bir key vasıtası ile içerisinden şansa dayalı çıkan eşyalardan oluşan bir boxdır. Değer mi değmez mi bana sorarsan değmez. Bir event vasıtası ile elime ulaşan keylerden meraktan denedim içerisinden çıkan en değerli şey gold ve reputation arttıran bootslar oldu. Değer mi gerçek para ile almaya bence değmez.
  • Kesinlikle degmez. Ama key varsa bunları satmayın. Kutuları açıp şansınızı deneyin. Çıkan eşyalar brookerde gerçekten keylerin fiyatının 2 3 katı olabiliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.