Şimdi Ara

Loft'un İki Adet Kapüşonlu Erkek Sweatshirtü 179,98 TL (Bitti) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
6
Favori
16.205
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kargosu hala ulaşmayan, ürünleri merak eden arkadaş varsa daha çok merak etsin çünkü ürünler çok kaliteli. :) Konu sahibine tekrar teşekkürler bedavadan ürün aldık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gece kargoya verildi sabah geldi hızlıydı baya. kot pantolon vs denk gelirse 2-3 yıllık giyim işini aradan çıkarırım takip.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benimkiler geldi bayağı hoşuma gitti. Sporda giyerim diyordum ama sporda giymeye kiyamayacagim

Haber veren arkadaşa teşekkürler tekrardan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ussuz -- 23 Şubat 2024; 14:38:6 >
  • Benimde kargo şimdi geldi. 1.78 boy 74 kilo L beden söyledim. Tam oldu ne bol ne sıktı. Eşofman üstü pantolon üstü denedim hemen efsane durdu. Beyaz alabildik 2si de aynı renk. O biraz garip oldu ama bu fiyata hakikaten bedavaya geldi 220 lira , tanesi 110 liraya tişört yok. Haber veren konu açan arkadaşa teşekkür ederim.

• kargo geldi baya kalitei beğendim,konuyu açan arkadaşa teşekkürler

• zamanında 300-400 gibi biseye almıstım pamuk ve gercekten güzeldi dokusu vs farklıydı.simdi 110dan aldık isyerindeki abiye aldıgım geldi benimki gelmedi :D

• ürünü aldım sipariş no kaydetmedim karttan 3d ile ödememe rağmen kartta da ödeme görünmüyor. üye olmadan aldık ya almayı başaramadık yada başka bi sorun oldu anlamadım gitti hiç bir yerden takip edemiyorum ürünü alıp almadığımı

• 219 tl ye 2 adet xxl beden beyaz sweat almıştım bende. Şimdi geldi kargo. Bir tık büyük ama pantolon ile, eşofman ile her yerde giyilir. Kaliteli, gayet güzel ürünler. Konuyu açan arkadaşa tekrardan teşekkür ederim.

• L alıp iade etmeyi düşünen varsa İstanbul'da ben alabilirim

• konuyu açan arkadaşa çok teşekkürler. Loft zaten iyi markayken bu fiyata almak güzel fırsat oldu. beden konusunda Jack-jones sweatshirt +1 tam denk geliyor bana göre.

• benim ürünler de geldi m beden 2 ürün, ama beyazı çok beyaz değil mi yahu?

konuyu açan arkadaşa teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürün gerçekten kaliteli ve güzel.

Bende aynı ürün M beden 2 âdet aldım.
    Birisini isteyen arkadaşa uygun fiyattan verebilirim..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toplam 6 adet aldım. 2 tanesi annemler için 4 tane de kendim için. Konu sahibine çok teşekkürler bu fiyata bu kalitede ürün için mucize..

• Mağazadan beden veya renk değişimi yapiliyormu deneyen varmı?

• Kampanyayı gördüm, sepete attım ama almadım. İtiraf ediyorum, pişmanım. Alan arkadaşlara hayırlı olsun, güzel günlerde kullansınlar inş

• LeHospitall L kullanıcısına yanıt
    Sadece beden değişimi yapabilirsiniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tiggo3 T kullanıcısına yanıt

Farklı rengi varsa degistirmiyorlarmi?

Siz beden degiisimi yaptinizmi?

Fatura istiyorlarmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeHospitall -- 25 Şubat 2024; 11:52:16 >
  • LeHospitall L kullanıcısına yanıt
    Ben değişim yapmadım bilmiyorum, sitesinde yazana göre söylemiştim.

"Beden değişimi yapmak istediğiniz ürünlerimizi mağazalarımızda dilediğiniz bedeniyle değiştirebilirsiniz. Mağazalarımızda beden değişimi dışındaki değişimler yapılamamaktadır."

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2 adet M ve L almıştım. Biri kargolanmış diğerinin ücreti iade edilmiş (89,90). Sitede hangisi gönderildi gösterilmiyor. Kargo gelince göreceğiz  

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.