Şimdi Ara

Loft'un İki Adet Kapüşonlu Erkek Sweatshirtü 179,98 TL (Bitti) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
6
Favori
16.205
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kargoya verildi bugün geliyor bakalım nasıl olacak

• Ben takip edemiyorum sipariş no ve emaille sayfa aynı şekilde kalıyor? Var mı başka yaşayan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ussuz kullanıcısına yanıt

uye olmadan mi siparis verdiniz hocam

• Kargoya verildi biraz önce. Çok teşekkürler:)

• Dün kargoya verildi smsi geldi ancak takip kodunu sorguladığımda kayıt yok diyor. Üye olmadan sipariş verdim.

• Evet öyle yapmıştım ama az önce kargoya verildi mesajı geldi, herhalde sorun yok

• internetten giyim aldığımda hep problem yaşıyorum. Bazıları m beden tam geliyor, bazıları da slimfit oluyor m beden olmuyor. en iyisi mağazadan bakmak ama onu da bir pazar anca vakit buluyorsun.

• Bende de sipariş takibi yapılmıyor ama ürünler kargolandı sıkıntı yok. Konuyu açan arkadaşa teşekkürler.

• ürünler geldı , pişman oldum oldum daha fazla alsaydım keşke . bayılacaksınız , bu fiyata bu kalıte ımkansız 

xxl beden almıstım 100 kıloyum tam oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robot216 -- 22 Şubat 2024; 17:58:30 >
  • Bende beklemedeyim, aras kargoya verilmişti. İlk etapta takip linki çalışmıyor arkadaşlar, aras kargonun sistemine kod daha sonradan yansıyor ve takip linkinden o zaman takip açılıyor. Dün akşam kargoya verildi demişti ancak takip olayı bugün aktif oldu henüz verilen şubede görülüyor, yarına gelir sanırım.

• bu ikisinde M beden mevcut. aynı kampanyadan ikisini 179 + 40 tl kargoyla alabilirsiniz

https://www.loft.com.tr/p/regular-fit-erkek-sweatshirt-2639

https://www.loft.com.tr/p/regular-fit-erkek-sweatshirt-1962

• Scutigeromorpha kullanıcısına yanıt

Sepete atınca tükendi diyor hocam siz alabiliyor musunuz

• dolcia kullanıcısına yanıt

Mesajı attığımda alınabiliyordu ancak şimdi bende de uyarı veriyor. Hemen tükenmiş anlaşılan. Bu modeller dün indirimde değildi bugün düşmüş. belki yarın başka modeller yine indirime girer. Takip etmek lazım

• Scutigeromorpha kullanıcısına yanıt

Anladım hocam acaba sepette %60+ikinci ürüne %50 indirimli başka ürün var mı yoksa sadece bu sweatshirtlerde mi var baktınız mı acaba

• Ussuz kullanıcısına yanıt

siparisi verdiginiz ayni maille uye olursaniz siparisi gorebiliyorsunuz hocam ,ayni durumdayiz benim de bugun kargoya verildi bakalim

• 200 lük ler tükenmiş gerisi 600 liralık

• kaçırmışız tükenmiş  

• sipariş verdiğim sweatler dün geldi bugün giyiyorum. birinin kolunda ufak bir dikim hatası gördüm. bunun dışında kaliteli ve güzel duruyor. konu sahibine teşekkürler.

• 2 günde geldi beklediğimden iyi geldi ben beden bulamadım diye 2 tane aynı aldim 1 ögün yemek parasina bedava ürün

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tüh tüh kötü kaçırdık

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.