kargoya verildi bugün geliyor bakalım nasıl olacak |
Loft'un İki Adet Kapüşonlu Erkek Sweatshirtü 179,98 TL (Bitti) (4. sayfa)
-
-
Ben takip edemiyorum sipariş no ve emaille sayfa aynı şekilde kalıyor? Var mı başka yaşayan?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
uye olmadan mi siparis verdiniz hocam
Kargoya verildi biraz önce. Çok teşekkürler:)
Dün kargoya verildi smsi geldi ancak takip kodunu sorguladığımda kayıt yok diyor. Üye olmadan sipariş verdim.
Evet öyle yapmıştım ama az önce kargoya verildi mesajı geldi, herhalde sorun yok
internetten giyim aldığımda hep problem yaşıyorum. Bazıları m beden tam geliyor, bazıları da slimfit oluyor m beden olmuyor. en iyisi mağazadan bakmak ama onu da bir pazar anca vakit buluyorsun.
-
Bende de sipariş takibi yapılmıyor ama ürünler kargolandı sıkıntı yok. Konuyu açan arkadaşa teşekkürler.
ürünler geldı , pişman oldum oldum daha fazla alsaydım keşke . bayılacaksınız , bu fiyata bu kalıte ımkansız
xxl beden almıstım 100 kıloyum tam oldu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robot216 -- 22 Şubat 2024; 17:58:30 > -
Bende beklemedeyim, aras kargoya verilmişti. İlk etapta takip linki çalışmıyor arkadaşlar, aras kargonun sistemine kod daha sonradan yansıyor ve takip linkinden o zaman takip açılıyor. Dün akşam kargoya verildi demişti ancak takip olayı bugün aktif oldu henüz verilen şubede görülüyor, yarına gelir sanırım.
-
bu ikisinde M beden mevcut. aynı kampanyadan ikisini 179 + 40 tl kargoyla alabilirsiniz
https://www.loft.com.tr/p/regular-fit-erkek-sweatshirt-2639
-
Sepete atınca tükendi diyor hocam siz alabiliyor musunuz
Mesajı attığımda alınabiliyordu ancak şimdi bende de uyarı veriyor. Hemen tükenmiş anlaşılan. Bu modeller dün indirimde değildi bugün düşmüş. belki yarın başka modeller yine indirime girer. Takip etmek lazım
-
Anladım hocam acaba sepette %60+ikinci ürüne %50 indirimli başka ürün var mı yoksa sadece bu sweatshirtlerde mi var baktınız mı acaba
siparisi verdiginiz ayni maille uye olursaniz siparisi gorebiliyorsunuz hocam ,ayni durumdayiz benim de bugun kargoya verildi bakalim
200 lük ler tükenmiş gerisi 600 liralık
-
kaçırmışız tükenmiş
-
sipariş verdiğim sweatler dün geldi bugün giyiyorum. birinin kolunda ufak bir dikim hatası gördüm. bunun dışında kaliteli ve güzel duruyor. konu sahibine teşekkürler.
2 günde geldi beklediğimden iyi geldi ben beden bulamadım diye 2 tane aynı aldim 1 ögün yemek parasina bedava ürün
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tüh tüh kötü kaçırdık
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X