Şimdi Ara

LOGAN MCV HAYIRLI OLSUN ?(2006 TOROSU) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
335
Cevap
0
Favori
117.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla ben çok sevdim bu loganı; zaten asil falan bilir logan hayranı olduk bu aralar; asil de clioyu satıp logan alcak
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gökberg_ß

Abi takılıyorum yaBence satış rekorları kıracak bu araç,2. toros vakası

şaka yapıyorum

ama dediğin gibi çok tutacak bu araç ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratugras -- 4 Ekim 2006; 22:21:57 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Team Technical

valla ben çok sevdim bu loganı; zaten asil falan bilir logan hayranı olduk bu aralar; asil de clioyu satıp logan alcak

o zaman bir funclub açmanın zamanı geldi de geçiyor
  • abi tr de ucuz araba herzaman tutulduğu gibi buda tutulcaktır ucuz işçilik ve yedek parça herzaman iş yapar ülkemizde ama sayfanın başındaki resimde konsol şimdiki loganlarla hemen hemen aynı keşke onlarıda biraz değiştirselermişş ama olsunn bölede gayett güzell
  • Harbi tip olarak bi çok araçtan iyi,tam Türkiye ye göre gelsin görürüz
    quote:

Orjinalden alıntı: muratugras

quote:

Orjinalden alıntı: Gökberg_ß

Abi takılıyorum yaBence satış rekorları kıracak bu araç,2. toros vakası

şaka yapıyorum

ama dediğin gibi çok tutacak bu araç ...

• arka bagaj aynı minibüsler gibi olmuş
    doblo-kangoo gibi....
  • Tarlada dağılır bu.Kusra bakmayın normal logana hiç lafım olmadı ama bunu beğenmedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..

Fiyatı cok uygun olur ve ulkemizde tutulur kanaatindeyim

İleri tarihlerde de dedigin gibi toros ,r12,kartal gibi bişe olur

hocam hakkaten ya dacia ılk defa guzel bı araba yapmıs helal olsun dıyorum ama ben.

arkasdaslar benım dusuncem arabanın arkası bıraz astra wagona benzetılmıs kapaklar kangoo tarzı yapılmıs on taraf yıne dacia yukseklık olarakda ben dobloya benzettım bıraz. ama arac barız bır sekılde ticari amac ıcın uretılmıs arka kapaktan anladıgım kadarıyla . eger fiyatı guzel bısı olursa gercekten tırkıye de dogan şahın tarzında peynir ekmek gıbı satılır bu araba(guvenlıgını dusunmuslerdır herhalde dogan şahın gıbı olmasında

bunlar benım goruslerım bu goruslerın tersı olana saygı duyarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 7 Ekim 2006; 0:21:15 >

• Otohaber'de yeni Toros, Kartal deniyordu bu araç için. Tutulacak bir araç.
  • quote:

Orjinalden alıntı: unal.korkmaz

quote:

Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..

Fiyatı cok uygun olur ve ulkemizde tutulur kanaatindeyim

İleri tarihlerde de dedigin gibi toros ,r12,kartal gibi bişe olur

hocam hakkaten ya dacia ılk defa guzel bı araba yapmıs helal olsun dıyorum ama ben.

arkasdaslar benım dusuncem arabanın arkası bıraz astra wagona benzetılmıs kapaklar kangoo tarzı yapılmıs on taraf yıne dacia yukseklık olarakda ben dobloya benzettım bıraz. ama arac barız bır sekılde ticari amac ıcın uretılmıs arka kapaktan anladıgım kadarıyla . eger fiyatı guzel bısı olursa gercekten tırkıye de dogan şahın tarzında peynir ekmek gıbı satılır bu araba(guvenlıgını dusunmuslerdır herhalde dogan şahın gıbı olmasında

bunlar benım goruslerım bu goruslerın tersı olana saygı duyarım

hocam normal loganın ncaptan 3 yıldızı var.

• peki dacia bunu gercekten piyasaya surmeye hazılıkları var kı yoksa concept olarak mı kalacak bazı araclar koncept olarak kalıyorda.

bu arada bı arkadas bu arac torosun varısı falan demıstı vıtesınden gercekten de oyle vıtesı aynı toros gıbı uzun buna katılıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 7 Ekim 2006; 1:01:05 >
  • arabaların ncapta kac yıldızlı oldugunu nerden ogrenebılırım toplu halde var mı bole bır sıte. karsılastırma yapabılecegım bı adres.

meselawww.ncap.com
    falan gıbı
  • quote:

Orjinalden alıntı: unal.korkmaz

peki dacia bunu gercekten piyasaya surmeye hazılıkları var kı yoksa concept olarak mı kalacak bazı araclar koncept olarak kalıyorda.

bu arada bı arkadas bu arac torosun varısı falan demıstı vıtesınden gercekten de oyle vıtesı aynı toros gıbı uzun buna katılıyorum

2007 DE TR DE
  • Güzele benziyor ama fiyat aralığı çok önemli...
  • Dacia logan aslında iyi kaptı bu işi, Tr şartları için bire bir hakkaten.

Ucuzluğu, az masraf çıkarması, parçasının ucuz olması iyi.

Zaten taksilerde artık yavaş yavaş, Hyundai, Dacia , Doblo oluyor. Çok iyi valla, şu kuş serisinden kurtulduğumuz iyi oldu.

Şu Logan Mvc taksi olsa iyi olur aslında...
  • merak etme hocam logan mvc cıksın yaparlar onuda taksı istanbulda cok tutulur bence kuş serisinden sonra bu arabayı taksılerde cok gorebılırız
  • Bir de merak ediyorum niçin bu kadar hor gördünüz arkadaşlar bu markayı ve de aracı?
  • dacia ilk defa guzel bır araba uretmıs de o yuzden hocam. (bkz. logan, solenzo ve toros pickup goruntulusu)
  • Ben beğendim inanın ki bu aracı.

Logan'ın Renault ile ilişkisi yok muydu?
  • doğrudur hocam ama gercı bende cok begenmedım ama dacianın dıger modellerıne bakarak bu ıyı bıraz

logan renault motoru kullanıyor dıye bılıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.