Başlığı zaten renault attı,niye çok satan bir modelin güncel yorumu.Yani ruh aynı;pratik kullanım,fazla bagaj hacmi,günlükte kullanılabilen,basit dayanıklı bir araç.Sen SW ler bizde tutmuyor bu araçda tutmaz dedin yani bu araç SW dedin.O yüzden neyse zamanla herşeyi görücez. Asilx e bende katılıyorum tork dağılım grafiğine bakarsan dci mj den daha iyi.MJ max torku dağıtamıyor çok kısa devir bandında veriyo düştüğndede yaklaşık dci ın performansına iniyo.Ama zincir kullanılması bakım masrafını azaltıyo,vergidende düşük dilimde olması onun az fazla tüketimini fazlasıyla dengeliyo.1.3 mj 1.5 dci 65 likden avantajlı ama 1.5 86 lıkdan diil.Renault 2.0 150 ve 175 hp dci üretti bunlarda zincirli ve piezo enjektörlü.Fiatın 1.4 tjet ine karşılık Renault da 1.2 100 hp lik turbo yaptı.Zaten bundan sonra motor teknolojisi Turbosuz olmıcak yoksa kimse benzinli almaz. Neyse Logan MCV nin Türkiye için doğru tercih olup olmadığını zaman gösterir.Ama avrupada doğru konumlama olduğu ilk satışlarda ıspatlandı.Şu konuda haklısın fiyatı bence dizel klimalı 5 kişilik 20-21 olmalıydı...
Fiat ın 1.4 t-jet motoru 120 ,150 ve gp abarth da 180 hp olmak üzere 3 tip.
renonun 1.2 turbosu hem hacim olarak hem güç olarak pek ilgili değil.
reno kendi 1.4 turbosuz motorunun yerine koyabilir.özel bir donanımla avrupada çıkardı zaten
ben gördüğümü söyledim.gidip bayiye garajda yatanlarda bir adet istiyorum demedim.
ama yolum tekrar düşerse gidip alıcı gibi isterim
logan 3 ay beklenicek bir araç değil.kişisel fikrim budur.
Kardeşim senin için değmez ona bakarsan mercedes dışında hiçbir araba sıra beklemeye değmez mesala yeni bravo kim sıraya girer kim golf için sıraya girer ama giriliyo herkesin hoşlandığı veya bütçesine göre beklemesi gereken araçlar vardır.Herkesin hedefi farklı. Avrupalı bile dacia mcv için sıraya giriyo senin zaten istediğin araç bu sınıf diil.Sen Doblo da almazsın.O yüzden uzatmaya gerek yok teknik özellikleri belli,görünüşü belli isteyen alır isteyen sıraya girer.Bence fiyat performans kalite olarak mükemmel ve tüm hedeflerine ulaşmış bi araç...
quote:
Orjinalden alıntı: alfa-x
Kardeşim senin için değmez ona bakarsan mercedes dışında hiçbir araba sıra beklemeye değmez mesala yeni bravo kim sıraya girer kim golf için sıraya girer ama giriliyo herkesin hoşlandığı veya bütçesine göre beklemesi gereken araçlar vardır.Herkesin hedefi farklı. Avrupalı bile dacia mcv için sıraya giriyo senin zaten istediğin araç bu sınıf diil.Sen Doblo da almazsın.O yüzden uzatmaya gerek yok teknik özellikleri belli,görünüşü belli isteyen alır isteyen sıraya girer.Bence fiyat performans kalite olarak mükemmel ve tüm hedeflerine ulaşmış bi araç...
hyundai matrix bence daha cok hakediyor parasini mcv den....
Hyundai matrix dediğin araç tutlmadığı için yenileniyor.Üstelik pininfarina tasarımı olması lazım,sıradan bi araç matrix dizel 30 civarı,gerçi logan mcv 7 kişilikte 30 civarı ha ikisi arasında matrix öne çıkabilir,ama 7 kişilik isteyen için o fiyat 7 kişilik en ucuz araç.Ama matrix mi mcv 5 kişilik mi dersen mcv 24 ytl civarı yani hakeden mcv,ama hala mcv nin fiyatının çok yüksek olduğunu düşünüyorum.Laurete yani full ü 23-24 olsa tam süper olacak.
YARDIIIMMM :) beyler bu araca peder hasta oldu 27 milyara sıfırı var.ben 1991 300sel 20 milyara buldum aldıramıyırum :( sizce bumu yoksa mercomu cıldırıcam anlatamıyorum adama
91 biraz eski kalmaz mi
Bence gayet kullanışlı bir araba. Piyasa fiyatları 19 binden başlıyor. Dizeli 22 binden başlıyor. Donanımlısı 30'a kadar çıkıyor. Fiyatı biraz daha uygun olabilirdi. Ama aileleri, taksicileri, ticaretle uğraşanları bence memnun edecek bir araç. Solenzodan sonra Dacianın yükselişide gözle görülüğr biçimde. Başarısını zaman gösterecek.
eee oazman da insanlar amerikan sigarası içmesin olurmu o zaman onun hesabını yapıyorsun
bende logan mcv var 6 ay oldu alalı eee albayım dizel hem insanların sağlını hemde ani kazada araba yarılmasın diye dacia 1,5 dci motor kaoydular
quote:
Orjinalden alıntı: ceyhunberber
akil var sahin var taktir tüp devam
en iyisi bende 2 ay bekledim geldi fuullu çok şahane kangoooyu sembolü kötülemem ama söyleyim peşime gelemiyolar
quote:
Orjinalden alıntı: ozguradam1
quote:
Orjinalden alıntı: Akincl
Güzel kardeşim
ben logan mcv sw dir demedim.sw ye yakın özellikleri var dedim.
başlık dahi 2006 torosu.
sen o zaman başlığa da karşısın
biz nisan da mcvnin en full olanının siparişini verdik.bize verdikleri tarih 15 haziran.madem her yer mcv dolu neden sıra var o zaman.adamlar manyak mı ki arabayı satmak istemiyorlar.
Merhaba arkadaşlarr!!!! Hemen konuya giriş yapmak istiyorum.Dacia Logan Mcv 7 kişilik aslında çok güzel çok ucuz ama,7 Kasımda aldığım habere göre dacia logan mcv 7 kişilik 24000 ytl iken şimdi bu fiyat 30000 ytl oldu ve arabada ön tarafta otomatik cam açma tuşları bile yokk çevirmee sadeceee araba tutuldu diye bu fiyat böyle dacia group ekipleri bence bu arabayı ucuzlatsın orta durumlu aileler için bu fiyat eski fiyat olmazsa bile bi 25000 ytl ye düşmelisaygılarımla