Şimdi Ara

LOGAN MCV HAYIRLI OLSUN ?(2006 TOROSU) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
335
Cevap
0
Favori
117.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence arkadan biraz çirkin tipsiz duruyor
    arkayı çift kapı yapmaları bozmuz şeklini
    tek kapı toros gibi olsaydı daha iyi bir sw olurdu..
    bence tutulmayacak fiyatı fullünü istersen 40,000 i geçiyor kim alır
    dacia markasıda var tabi kimse almaz fiyatı ve markasına bakınca
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmet_0606

bence arkadan biraz çirkin tipsiz duruyor
    arkayı çift kapı yapmaları bozmuz şeklini
    tek kapı toros gibi olsaydı daha iyi bir sw olurdu..
    bence tutulmayacak fiyatı fullünü istersen 40,000 i geçiyor kim alır
    dacia markasıda var tabi kimse almaz fiyatı ve markasına bakınca

Alan yok zaten.
  • bana diyosunya fiat a takmışsın gerçi bende öyle bir durum yok ama görüyorum ki sende mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nebituran -- 2 Mayıs 2007; 13:44:51 >
  • Açtığın konuları ve yorumlarından bu çıkıyor.durup duruken kuş serisi eleştirmeler.

tofaşın açığı olsa da eleştirsem diye bekliyorsun.

dacia satılmıyor.ayda 280 tane satıldı diye tutuldu zannediyorsun
  • Açtığın konuları ve yorumlarından bu çıkıyor.durup duruken kuş serisi eleştirmeler.
    tofaşın açığı olsa da eleştirsem diye bekliyorsun.
    dacia satılmıyor.ayda 280 tane satıldı diye tutuldu zannediyorsun

Demekki sen öyle anlıyorsun benim fiatı yada dobloyu eleştirmek kus serisi bir örnekti. tofaşın bir açığı da olsa eleştirsem gibi bir saplatım da yok beğendiğpim arabaları da beğenmediklerimde bu dacia içinde geçerli ve diğer markalar içinde geçerli ben o markanın bu markanın savunucusu olamam hoşuma gideni imkanlarım nisbetinde alır binerim beğenmedikleriminde beğenmediğim noktalarını belirtirim tüm markalar için geçerli zaten çoğu insanda da bu böyledir zaten aksi bir tutum içine gimem zaten. Kaldı ki ben kendi arabamında artılarınıda eksilerini de söylerim bunu söyledim de zaten. logan topiğinde bunlar mevcut. Burdaki olay ne biliyormusun Logan MCV aimli aracın tutulup tutulmamasıdır. Ben yine diyorum ki yeni bir firmanın aracının satış rakamıyla yıllardır piyasada olan bir markanın aracının satış rakamlarına bakarak bu tutuldu bu tutulmadı demek yanlış olur diyorum. sen hala bana diyorsun ki logan 280 tane satıldı diye tutldu zannediyorsun diye bir cümle yazıyorsun ya anlamak istemiyorsun yada anlamıyorsun

• Tabi canım logan mcv konuşuyoruz .kuş serisi anlatıyorsun.

doblo bile değil.şahin-doğan kötülüyorsun.

bayide 3 ay sıra var diyorsun.büyük bayilerin garajlarında birsürü mcv yatıyor.

resim çekip koyarım istersen.her bayide sıra var sanıyorsun.

tutulan araba ayda 200 tane satmaz.sen bunu anlayamadıktan sonra benim yapabilecek birşeyim yok.
  • İnanmıyorsan topiği inceleyip oradaki mcv alanların yada almaya niyetli insanların yazdıklarını okuyabilirsin.

Kuşları ise örnek vermemin nedeni faiatın yıllar öncesi daha yakın bir zamana kadar milletimize sattığı araçların vasatın üstüne çıkmamasıydı. Kaç tane marka vardıkı zaten o zamanlar bir elin parmaklarını geçmezdi. bunu anlamanı beklemiyorum zaten. Tutulan araç 200 tane satmaz demişssin kaç tane gelmiş ki onu biliyormusun ben bilmiyorum ama 1000-2000 olmadığını düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nebituran -- 2 Mayıs 2007; 16:47:57 >
  • Kuşları kötüleyeceğine biraz yeni fiat ları araştır.gören de reno büyük işler yaptı sanıcak.

sen üst kalite araba istiyorsan mercedes,bmw bakıcaksın.

konu dacia olunca ne kadar ekmek okadar köfte.konu fiat olunca vasat.

vasat doblo avrupanın en iyi ticari aracı seçildi.

beni kimsenin yorumu ilgilendirmiyor.ben yatan mcv leri gördüm.diyorum ya istesem bugün bile alırım.

zaten dacia 3 ay beklenicek araba değil.gören de özel yapım merso sanıcak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akincl
    Kuşları kötüleyeceğine biraz yeni fiat ları araştır.gören de reno büyük işler yaptı sanıcak.
    sen üst kalite araba istiyorsan mercedes,bmw bakıcaksın.
    konu dacia olunca ne kadar ekmek okadar köfte.konu fiat olunca vasat.
    beni kimsenin yorumu ilgilendirmiyor.ben yatan mcv leri gördüm.diyorum ya istesem bugün bile alırım.
    zaten dacia 3 ay beklenicek araba değil.gören de özel yapım merso sanıcak.

Kuslarda reaultun o zmanki araclarida vasattir sadece kus ayrimi yapmiyorum zaten o zamanlar bir renault birde tofas vardi. Yazdiklarimdan ust segmen arac istedigimide cikartmissin sasirdim. Konuyu cok degisik yerlere dagitiyorsun bmw mercedes bunlar nereden cikti anlamadim. Benim dobloya kotu dedigim bir cumle gosterebilirmisin ben kotumu dedim. seni benim yorumlarimin seni ilgilendrimemesi normal cunku seninkilerde inan beni hic ilgilendrimmiyor. israrla dediklerimi anlamamakta direniyorsun

• İlgilendirmiyorsa cevap verme arkadaşım.

sen kuşları nerden çıkardıysan mercedes de ordan çıktı

ben seni anlıyorum.logan mcv tuttu ya da tutucak sanıyorsun
  • ilgilendirmiyor ilk diyen sensin o zaman sen neden cevap yaziyorsun

ben senin arkadasin degilim
  • ben tartışmaya girmeyimde akıncl şunu söyleyim sadece;

yılın ticari aracı seçilme olayı formalite gibi bişey oluyor

bunuda bana söyleyen vw bayiindeki bülent dir kendisi yakın arkdaşım ve yeni bir araba almıştım

her sene bir markanın ticari aracını "yılın ticari aracı" diye seçiyorlar demişti

gerçekten öyle;2003 te connect 2004 transporter v.s
    bir markanın ticari aracı ,ikinci bir sefer seçilmiyor neden???

• 2007 ford transit.

vw bayisi caddy ödül alsa böyle konuşmaz.ödüle saygınız yok ise o zaman satışlara bakın.

doblo nun yıllardır lider olduğungörüceksiniz.
  • herhalde sen fiatın türkiye fakbirkasının sahibisin

hep muahlefet hep muhalefet neden yazıyı yazanın düşüncesinin doğru olabileceği hiç aklına gelmiyor anlamadım

ama unutttum sen daha iyisini bilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nebituran -- 3 Mayıs 2007; 10:30:58 >
  • bu arada sende vw ile fiatımı karşılaştırıyorsun nedir

vw nere fiat nere
  • Baktın dacia reno dan umut yok.şimdi de vw ni kullanarak mı fiat kötülemeye çalışıyorsun.

vw 4 yıldızlı opsiyonel abs li polo satarken.fiat 5 yıldızlı esp dahi standart grande punto satıyor.

almanlar en son altın direksiyon ödülünü dahi fiat a verdiler.

sen kuşlarda kalmışsın....
  • quote:

Baktın dacia reno dan umut yok.şimdi de vw ni kullanarak mı fiat kötülemeye çalışıyorsun.

vw 4 yıldızlı opsiyonel abs li polo satarken.fiat 5 yıldızlı esp dahi standart grande punto satıyor.

hakli aslinda dacia ile vw kiyaslamak lazim fiatla değil
  • Baktın dacia reno dan umut yok.şimdi de vw ni kullanarak mı fiat kötülemeye çalışıyorsun.

Hiçte dediğin gibi değil bir kere dünyada renault grubunun olduğu yer belli fiatın yeri belli bu kıyas götürmez bir hadise. fiatı kötüledğim bgibi bir şeye odaklanmışsın ister inan ister inanma öyle bir durumum yok ben kendimi biliyorum. bilakis senin yaptığını yapıyorum sen fiat ile dacia satış rakamlarını mukayese esiyorsun ya tutmadı diye bende onun için söyledim
  • nebituran bisey sorcam hic gp yada stilo yada eski bravo yada brava kullandinmi ???
  • doblo ya bakıyorum ayda 2500.logan mcv ayda 200

tutmadı diyorum .yalan mı

sen fiat ın bünyesindeki markaları bir araştır.

gidip bir linea ,gp falan test et haftasonu.belki kim nerde daha iyi anlarsın....
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.