Şimdi Ara

LOGAN MCV HAYIRLI OLSUN ?(2006 TOROSU) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
335
Cevap
0
Favori
117.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.5 dci beyaz elektrikli ön camlar,radyo/teyp/u.k. merkezi kilit,port bagaj,bagaj filesi =23800 dü.etiket fiyatı.
    geldiği günde satılmış.Klima içinde 1.400 istiyolar.25200 de 1.5 dci ac elk pk1 fiyatı ama fiyatlar güncellenecekmiş bugün yarın kesinleşecek.

Bence fiyatlar yüksek 1.5 dci ac nin 23.5 hatta daha aşağı olması gerekir.Nerdeyse kangoo multix fiyatı olmuş.Bu durumda Kangoo çok daha iyi bir tercih olur.
    Dolar düştü piyasa durdu ve risk de yok...
  • Arkadaşlar her şey karıştı Fiyatlar karışık ,donanım karışık benim dikkatimi çeken bu arabanın en full olanında bile ABS opsiyonel .Ne yapalım alalımmı biraz bekleyelimmi yardım edin lütfen...............??????????????????
  • Bence beklenmeli... Ne olacağı belli değil Satıcılar sanırım bu sıralar ne tutturdularsa ona satmaya bakıyorlar.
  • bence de beklemeli internet sitesinde bile logan sedanin fiyati varken mcv nin fiyatini koymaislar bizim insanlarimiz biraz firsatcidir arkaasinda dedigi gibi tuttutrabildigine satar acima macima yoktur o yuzden fiyatlari oturana kadar beklemeli diye dusunuyorum
  • ya borsacı sendede başka laf yokmu ya, tam bi hayal kırıklığı deyip duruyon kırık plak gibi.5 kere yazmışsın aynı msjı anladık. ne bekliyodun bmw x5 mi. iyiki araştırmışsın 1,5 ay yoksa araştırmasan kalp krizi geçirirdin mazaallah.
  • arkadaşlar.99 model wv polo variant arcımı LOGAN MCV 1.5 DCI ile takas yapmak istiyorum.sizce üzerine farkını verip bu takası yapmalımıyım.
    aracımdanda memnunum ama yenilemekte istiyorum ve dizel olsun istiyorum.fikrinizi paylaşırsanız sevinirim.
  • Sitesinde fiyatlar açıklandı.Bence 1-1,5 ytl daha aşağı olmalıydı.
  • FIYARLARI BANADA YUKSEK GELDI IC TASARRIMI BENIM INCELEDIGIM MODELLERDE LOGAN SEN ILE AYNI IDINEREDEYSE BIRKAC DEGISIKLIGIN DISINDA ( VITES TOPUZU, RADYO KASETCALAR VB.) DISARIDANDA ON TAMPONU DEGISTIRMISLER GUZELDE OLMMUS SEDANLARDADA GUZEL GORUNUR
  • Yakında yollarda görürüz inşallah...
  • aslinda is icinde cok iyi bir secim hususi arac olarak mi vergisi var yoksa ticari olarak mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: nebituran

aslinda is icinde cok iyi bir secim hususi arac olarak mi vergisi var yoksa ticari olarak mi

5 kişilik olanları ticari imiş.Oysa satış elemanları soran erkese hususi demişti.
     LOGAN MCV HAYIRLI OLSUN ?(2006 TOROSU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyaztebeşir -- 26 Mart 2007; 16:18:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: supremum

quote:

Orjinalden alıntı: oguzcuk

2007 TOROS DİYECEKTİM

LOGAN MCV HAYIRLI OLSUN ?(2006 TOROSU)

Aracın Toros'un varisi olduğunu anlamak için vites koluna bakmak yeterli sanırım.

Araç bencede tutar. Ne olursa olsun şuan aynı Toros üretiliyor olsaydı hala satılıyor olurdu. Hitap ettiği kesim var çünkü. Torosunu satıp sıfır toros alan çok kişi tanıyorum.
    Eee şimdi Torosu eskiyenler Toros olmadığı için Logan alacaklar...

Bu araç torosa rakip olamaz,torosun geçtiği yerlerden bunu sokarsınız ama çıkaramazsınız
    darmadağın olur.
    toros nere bu nere yahu?..torosun kemiklerini sızlatmayın

edit:torosun girdiği yerden şu an üretimdeki çoğu araç çıkamaz,4x4 olmadığı sürece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozi17 -- 9 Mart 2007; 9:48:30 >

• yaw arkadaşlar bu araba gerçekten alınırmı?

güvenlik test verileri ne nerden ulaşabilirim.

arabanın tipi güzel..Donanım ve işçilik berbat yanılıyormuyum.

logan sedan kullanan arkadaşlar arabanız ne kadar zaman sonra dökülmeye başladı!!!
  • dokulme flan yok kardes gayet guzel biniyoruz
  • bu modelde tutar başarılı bir ürün. dacia bu konsept aralığındaki boşluğu iyi gördü ve doğru oynuyor oyunu
  • ülkemizde nedense sw pek yok ama tarihimizin en çok satan 4-5 arabadan 2 si kartal ve sw toros
    ama şimdi piyasada sw yok denecek kadar az sanırım kartalların yerini doblolar aldı ancak dacia sw doğru fiyat politikası vb izlenirse yeni kartal olabilir
  • ben bu arabayı gördüm bence güzel araa fiyatı biraz yüksek ama yinede tutulur gibi am full olanı bile abs opsiyonel o biraz kafa karıştırıcı
  • full de abs nin opsiyonel olduğuna eminmisin ?
  • Daha yolda görmek nasip olmadı.

fiyatlar özellkle 7 kişilik için çok yüksek.

ben diğer sw ler gibi tutulmayacağını düşünüyorum.hafif ticariler çıktığından beri bütün sw ler gümledi zaten.
  • vala abs full olanında opsiyenel yazıyor kendi sitesinde bakabilirsiniz
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.