Şimdi Ara

LOGAN MCV HAYIRLI OLSUN ?(2006 TOROSU) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
335
Cevap
0
Favori
117.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün biradere araba bakmak için İzmir Ermat plazaya gittik, Logan ları gördüğümde yeni moddellerin ne zaman geleceğini sorduğumda ay sonu demişlerdi, fiyatını sorduğumda görevli bilmiyorum deyince yanına yaklaşarak arkadaşım yukarıdan kulağınıza bir şeyler fısıldadılarmı diye sordum görevli kesin olmamakla birlikte boşuna 19500 gibi dolu olana yani klima vs 24500 gibi olur dedi ama kesin değilmiş.
    kaynak varmı diyen arkadaşlara sadece (yok) diyebilirim. sadece ikili konuşma.
  • Dünki haberlerde vardı arkadaşlar bugünden itibaren satışa sunulmuş.Fiyatlar 19.950 den başlıyor.Ben dün bayinin önünden geçtim fakat araç göremedim.Bunlarda symbol gibi bayilere biraz geç gelicek galiba.arabam.com da haberi var.23 şubat ta satışına başlandııııı...
    24500 a 1.5 dci ac olur gibi geliyor.
    Ayrıca Logan MCV deki 1.5 dizeller avrupadakilerden yani yenileştirilenlerden 70 hp.Bu motor şu an ne yerli clio 3 de,ne clio symbolde nede bize gelen kangoolarda var.Ama avrupadaki clio 3 ler ve Kangoolar bu yeni motoru kullanıyolar bide logan mcv...Bize gelenlerde yeni motorlu.
  • bugün logan mcv yi görmeye gittim ve gördüm istanbul kartal asf ye gelmiş 2 adet.Araç fena değil.duruşu falan dizayn olarak gayet güzel.dizel 1.5 dci ye baktım clioların dizel motorlarıyla aynışmış motorları.şanzıman da megane ların sanzımanları ile aynışmış.Araba tamamen reno hakimiyetiyle üretilmiş.
    Benim baktığım 1.5 dci klimalı versiyonu 25250 ytl dedi satıcı ellerinde şu anlık basic vers,yon klimasız dizel daha vardı onada 23600 ytl dediler.
    Bilgilerinize...Eğer gidipte diğer bayi fiyatlarından haberleri olan varsa lütfen yazsınlar.....
  • Selam arkadaşlar uzun süredir sizleri takip ediyorum .Bu gün Kastamonu renault bayisinde dacia Logan MCV yi gördümben dizeline baktım üç modeli var en ucuzu ve donanımı en sade olanı 23500 ,ortası 25500 en donanımlısı 28000 YTL olarak söylediler tabi 500-1000 ytl arası bayilerde oynama olabilir.Ayrıca bunların benzinlisi 19500 den başlıyor. Bir aydır bende SW , doblo ve Fort connec arabaları araştırıyordum Fort daha ağır basmaya başlasada henüz karar verememiştim şimdi bu araç kafamı tekrar karıştırdı 24000 YTL param vardı kredi çekip connect almaya yakındım.Ama şimdi biraz daha düşünecem galiba.
    Yanlız bir kaç şey takıldı kafama orada soramadım bunlar ile ilgili
    1-Arka bagaj kapaklarının iki yana açılması ileride tıkırtı sorunu ortaya çıkarırmı
    2-Bu araba uzun yolculuklarda yorucu olurmu Dacia Logan Sedan kullananlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
    3-Bu araçların servis bakımı renault tarafındanmı yapılıyor.
    4- ve son olarak Ben öğretmenim sizce yukarıda saydığım araçlardan ve daciadan hangisini tercih etmeliyim

• Bugün ASF Gebze Dacia ya gittim.3 tane vardı.Üçüde çok güzeldi.Millet baya ilgi göstermişti hani.Sadece dizel seçeneği gelmişti.satandart dizel 22.800 , klimalı olan bi üst modeli 25,200 full olanı 27000 dendi.Benzinli olan ve 7 kıoltuklu olanlar yoktu.Fiyatlarıda belli değildi.Aracı epey inceledim.Çok sağlam bi görüntüsü var.İçide gayet sade ve kullanışlı.Plastikleri ve döşemede iyi sayılır.Birtek kapı kolları biraz nazik gibi geldi.HAni biraz zorlasanız kırılacakmış gibi..TAbi bu benim gözlemim.Koltuklar çok rahat.Bagaj hariç her yerine oturdum. Abartısız bir saat kadar incelemişiz.TAbi kalabalık bir gurupla..Bence bu araçlar tutar ama fiyat biraz daha uygun olabilirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyaztebeşir -- 25 Şubat 2007; 2:26:58 >

• 27.000 ytl'mi? Öh..Pahalı olmuş...Ben 20K'dan yukarı beklemiyordum.

Neyse hayırlı olsun. Bu arada, yukarıdaki arkadaşa.

Evet bakımları Röno tarafından yaptırılıyor, kapakların ses yapıp yapmadığını ise deneme sürüşü yaparak anlayabilirsin.

Ford Connect ile bu aynı klansmanda değil. Bu station wagon, ve tabikide Connect'den daha iyi yol tutan, aerodinamisi ve uzun yol konforu daha iyi olan bir araç olacaktır haliylr. Sonuçta Connect'de makas süspansiyonlar var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nuke55

bugün logan mcv yi görmeye gittim ve gördüm istanbul kartal asf ye gelmiş 2 adet.Araç fena değil.duruşu falan dizayn olarak gayet güzel.dizel 1.5 dci ye baktım clioların dizel motorlarıyla aynışmış motorları.şanzıman da megane ların sanzımanları ile aynışmış.Araba tamamen reno hakimiyetiyle üretilmiş.
    Benim baktığım 1.5 dci klimalı versiyonu 25250 ytl dedi satıcı ellerinde şu anlık basic vers,yon klimasız dizel daha vardı onada 23600 ytl dediler.
    Bilgilerinize...Eğer gidipte diğer bayi fiyatlarından haberleri olan varsa lütfen yazsınlar.....

ASF nini şubeleri arasında bile fiyat farkı var.Çok ilginç.Bence bu fiyatlar, daha pek oturmadı.Bilmiyom ne yazpmalı biraz beklemli mi*Yoksa hemen atlamalı mı?

• quote:

Orjinalden alıntı: beyaztebeşir

quote:

Orjinalden alıntı: nuke55

bugün logan mcv yi görmeye gittim ve gördüm istanbul kartal asf ye gelmiş 2 adet.Araç fena değil.duruşu falan dizayn olarak gayet güzel.dizel 1.5 dci ye baktım clioların dizel motorlarıyla aynışmış motorları.şanzıman da megane ların sanzımanları ile aynışmış.Araba tamamen reno hakimiyetiyle üretilmiş.

ASF nini şubeleri arasında bile fiyat farkı var.Çok ilginç.Bence bu fiyatlar, daha pek oturmadı.Bilmiyom ne yazpmalı biraz beklemli mi*Yoksa hemen atlamalı mı?

Beklemeli. İnşallah bundada o takla mevzuları çıkmaz ortaya...

• http://magazin.auto.cz/testy/dacia-logan-mcv-1-5-dci-nakladova-zalezitost.html

Ayrıntılı bi inceleme..Türkiye bi inceleyen çıkana kadar idare eder.Resimler güzel.Aracın tüm ebatları mevcut.Toplamda 7.65 gibi bi pan almış,sanırım.Buda iyi sayılır..

Buda bolca foto...

http://www.netcarshow.com/dacia/2007-logan_mcv/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyaztebeşir -- 25 Şubat 2007; 3:31:11 >

• türk insanı doblo,connect,kangoo,partner varken bunu almaz diyorum...
  • Bu aracın dizel 1.5 kilimalı olanı çok satacak... 25000 YTL dizel kilimalı başka bir araç yok ayrıca bu araç bildiğim kadarıyla Ticari sınıf olmayacak her sene muayene derdi yok. Hız sınır 80 km yok.

Özellikle hafif yükü olan şirketler için birebir.
  • ASLINDA VTAM BIR SW DE DEGIL O YUZDEN MCV DEMISLER TUTAR GIBI GELIYOR BANA
  • AYRICA LOGAN SEDAN KULLANAN VARMI DIYE DANISAN ARKADASIMADA BEN LOGANIMLA EN UZUN 1200 KM YAPTIM IZOLASYON BIRAZ ZAYIF ICERI SES ALIYOR YORUCU DEGIL DIREKSOYON IYI FERAH IC MEKANI OLASI ICERIDE UZUN BOYLULAR ICIN AVANTAJ BENIM GIBI.
  • ARKADAŞLAR BU ARABANIN VERGİSİNİN FAZLA OLABİLECEĞİ SÖYLENİYOR ACABA BU KONUDA BİLGİSİ OLAN VARMI . AYRICA BEN CİDDİ CİDDİ ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM BU ARABALARIN FİYATLARI BAYİ BAYİ DEĞİŞİYOR KASTAMONUDA BU ARABANIN EN LÜXÜ 28000 YTL. BAŞKA BAYİLERDE NE KADAR OLDUĞU HAKKINDA BU FORUMDAN HABERLEŞMEMİZ YARARLI OLUR ZANNEDERİM.
  • clio motoru kullanılmışsa 1.5 DCI motor kullanılmış demektir...

buda vergi avantajı saglar

1300 -1600 oldugu için...
  • Reklamını izlediniz mi?

Bana biraz fake gibi geldi. Engelin yanından o kadar hızlı bir şekilde geçiyor ve de arabada milim kayma yok. Nasıl iş? Logan bu, Range Rover değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: turk3778

ARKADAŞLAR BU ARABANIN VERGİSİNİN FAZLA OLABİLECEĞİ SÖYLENİYOR ACABA BU KONUDA BİLGİSİ OLAN VARMI . AYRICA BEN CİDDİ CİDDİ ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM BU ARABALARIN FİYATLARI BAYİ BAYİ DEĞİŞİYOR KASTAMONUDA BU ARABANIN EN LÜXÜ 28000 YTL. BAŞKA BAYİLERDE NE KADAR OLDUĞU HAKKINDA BU FORUMDAN HABERLEŞMEMİZ YARARLI OLUR ZANNEDERİM.

GEbze ASF de Full olanı 27000 ...HAtta pazarlıkta yapabilirsin.Orada çok hoş mavi renkte vardı.Gerçekten güzel...Birde ses yalıtımı konusunda bir yerde okumuştum.BAya ilerleme kaydetmiş.Bulursam burada yayınlarım.
  • SELAM BENDE CUMARTESİ İNCELEDİM.BAZ VERSİYONU 23800 DÜ.ELEKTRİK PAKETİ 1 VARDI.YANİ BLAUPUNKT RADYO,UZKTN KMNDL MERKZ KİLİT,OTOMATİK ÖN CAMLAR.PORT BAGAJ,BAGAJ FİLESİ STANDART.KLİMA FARKI 1.400 DÜ.FİYATLARIN PZTSİ DEĞİŞECEĞİNİ SÖYLEDİLER AŞAĞIMI YUKARI MI BELLİ DİİL.AMA AŞAĞI DOĞRU DÜŞMESİ GEREK.DOLAR ESKİ SEVİYESİNDE VE EMLAKTA PATLAMA VAR ARABA SATIŞLARI DURDU.

BU ARABA CONNECT LE KIYASLANMAZ O TİCARİ BU BİNEK.KONFOR LOGAN DA DAHA İYİ OLUR ÇÜNKÜ BİNEK SÜSPANSİYONU VAR.HERYERİ İZOLASYONLU YANİ METAL GÖRMÜYOSUNUZ.YOL TUTUŞDA CONNECTDEN İYİDİR,BİNEK ARAÇ.DİNGİL MESAFESİ 2900 YANİ DAHA İYİ YOL TUTUŞ.

BEĞENDİKLERİM.
    EN ÖNEMLİSİ BU YENİ NESİL DİZEL MOTOR VAR YANİ ŞU AN CLIO,KANGOO,SYMBOLDEKİ ESKİ MOTOR DİİL 68HP 1700 DEVİRDE 160NM TORK ÜRETEN YENİ MOTOR VAR.AVRUPADAKİ TÜM RENAULTLAR BUNU KULLANIYO TÜRKİYEDE SADECE LOGAN MCV DE VAR.CLIO 3 ,SYMBOL DE YOK.

İÇİ GENİŞ FERAH ARKA KOLTUK ÖNDEKİNDEN BİRAZ DAHA YUKARIDA GÖRÜŞ GÜZEL.
    GOOD YEAR LASTİKLER KULLANILMIŞ.195-65-15.
    PORT BAGAJ ÇITALARI STANDART.ARKA KOLTUK YATIMA KOLLARI KULLANIŞLI.
    PLASTİKLER BİRAZ DAHA KALİTELİ GİBİ,İŞÇİLİK BİRAZ DAHA İYİ.
    ARACIN İÇ KAPLAMASI TAM AÇIK YER YOK.

BROŞÜRLERDE VE SİTESİNDE DACIA.COM.TR DE TEKNİK ÖZELLİKLERDE ABS-EBD STANDART YAZMIŞLAR,DİİL OPSİYONEL.JANTLAR 6X14 LASTİKLER 185*65*15 YAZMIŞLAR 14 JANT 15 " LASTİK YANLIŞ.BROŞÜRDE LOURETTE JANT KAPALI GÖSTERİLMİŞ DONANIMDA ALAŞIM JANT STANDART???????

• merhaba..yaklaşık 1,5 aydır bu aracı bekliyordum..bu sebeble doblo almaktan vazgeçtim,verdiğim kaporayı bile yaktım..bütün yazdıklarınızı okudum,diğer formlardaki yazılarıda okudum,bu araç hakkında yabancı siteleride yazılanlarıda okudum..bütün videolarını seyrettim..

peki sonuç..bu araç hakkında bu araçı yapan mühendisler kadar bilgili olduğumu düşünüyorum..:))
    geldiği günü inanın benim kadar sabırsızlıkla bekleyen yoktur..

ya şimdi..tam bir hayal kırıklığı...

araçın dış görünüşüne laf söylemeyeceğim..umduğum gibi buldum..motoruda o şekilde..

ancak iç görünüşü,döşemeleri,kullanılan malzeme,işçilik ve özellikle fiyatı bence tam bir hayal kırıklığı..
    çalabilecekleri herşeyden çalmışlar ama herşeyden..

inceleyen arkadaşlar lütfen bir daha incelesin,ben saatlerce inceledim..daha sonra hemen yanında duran diğer araçlara baktım inanın gerçekten bu fiata bu aracın cok ama cok pahalı olduğunu göreceksiniz..(örneğin hyundai getz,starex gibi..yaklaşık aynı fiyat)herşeyden çalmışlar yaa..

biraz galiba ben fazla beklentilerimi yüksek tuttum.onlarda fiyatını yüksek tutmuş..

• Karabükte 1.5 Dizel klimasız versiyona 24.500,00 YTL fiyat verdiler
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.