Şimdi Ara

LOGAN MCV HAYIRLI OLSUN ?(2006 TOROSU) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
335
Cevap
0
Favori
117.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hani nerede 2007 torosu, sesi sedası çıkmıyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: nebituran

INANKI HIC MERAK ETMIYORUM AYRICA DUSUNMUNYORUMDA BENI ILGILENDIRMEZ ASIL SEN MERAK ETME. DIKKAT EDERSEN ARAC DAHA TURKIYEDE PIYASAYA SURULMEDI (SUBAT 15 DE) EMINIM BUNUDA BILIYORSUNUR. REKLAMI DAHI OLMADI. TOROSUN YERINI ALACAGI ISE BURADAKI FORUMDAKI ARKADASLARIN DUSUNCELERI YANI INSANLAR BIRSEY DUSUNUYOR DEGILMI. FIRMA YETKILILERI DEGIL O ZAMAN BUNDA BIR GERCEKCILIK ARAMAN GEREKIR DIYE DUSUNUYORUM

zaten alamaz torosun yerını o araba tank gıbı sağlamdı fakat hıcbır ozellıgı yoktu idare edıyodu sağlam olduğundan anadolu ınsanının adeta arkadaşı oldu bu aracın o toros kadar sağlam olabıleceğını hıc sanmıyorum onun ıcın onun yerını alamz bence ama fırma 2007 torosunu yapmış bu arabayla

• YAHU NE SAGLAMLIGINDAN BAHSEDIYORSUNUZ ESKI ARABALARDA DEMIR UCUZ DU BOL BOL KULLANMISLAR. RENAULT 12 LERIN ON TAMPON DEMIRLERINE BAKIN ELNIZLE EGEMEZSINIZ. FORD TAUNUSLAR HAKEZA. ESKI ARACLAR BOYLEYDI TOROSA GELINCE ARABA YUKSEK HICBRSEYI YOK TU EMMSALLERI BLE SAGLA ORNEK VEREYIM BENI KAYINPEDERDE 88 TAUNUS VAR KAYA GIBI UZERINE CIK ZIPLA BIRSEY OLMAZ ESKILER HEP BOYLEYDI ANLAYACAGINIZ COGUSU. TOROSUN YAYIN OLMASIIN SEBEBI RENAULT PARCA UCUZ SERVIS BOL BU SEBEPLER ARABAYA ARIZA VEREBILECEK HERHANGI BIR LUKSU YOKTU KI BIRAZ GERCEKCI OLALIM
  • Logan ın ticari versiyonu Türkiye de çok fazla tutar hem fiyat olarak hemde yedek paraça olarak ucuz bu yüzden çoğu kişinin bu araca eğilimli olacağını düşünüyorum
  • BENCEDE
  • OLUMSUZ KONUŞAN ARKADAŞLAR BENİ DİNLEYİN...
    _____LOGANA KARŞI HAKARETTE BULUNUYORSUNUZ NE YAPIYORSUNUZ SİZ EMİNİM ÇOĞUNUZ HAYATINIZDA DÜZGÜN BİR ARABAYA BİLE BİNMEMİŞİNİZDİR ÇOK BİLENLER GİBİ LAF ATIYORSUNUZ SANANE ADAM ÇIKARMIŞ Kİ TOPLUMDA KENDİDE YARARI OLSUN NİYE KÖTÜLÜYRSUN?
    SİZİN GÖZÜNÜZDE Kİ ARABALAR 307,407, VS.
    GERÇİ 307 DE DÖKÜLÜYOR AMA SİZ BUNUDA BİLMEZSİNİZ ŞİMMDİ ...
    ÖNYARGIDAN UZAKLAŞ__!
  • quote:

Orjinalden alıntı: nika48

dacia düne kadar çok iyi bir araba değildi benim gözümde hala değil. akadaşlar özellikle niye bizim türklere göre diyorsunuz? biz bundan çok daha iyisini hak ediyoruz....

Bak arkadaşım ve diğer ön yargılı arkadaşlar! Bu aracı siz hiç inceledinizmi, NAYIR! O zaman niye salla salla koy tabağa lafları ediliyor, yok ermenilere paramız gidecekmiş, Türkler layıkmıymış. Aracın motoru ve parçalarının %70 Türkiyede üretiliyor, yani Türk işcisi kazanıyor, Türk sanayisi kazanıyor. İçini inceleyemezsen camını incele, Ford, Tofaş(Fiat), Renault, aynı camı kullanıyor, KİLİDİNE KADAR Made in Turkey, At arabası olmayanlar bu konuda ahkam kesince laf olsun torba dolsun, benim 90 model kız görünümlü, pardon doğan görünümlü Şahinim var dünyanın en iyi arabası bu mantığını bırakın arkadaşlar, Herşey parasına göre gereksiz kıskançlığa gerek yok. Bu aracı resimden değil, kendisini inceliyin, Yorumları öyle yapın. Objektif olalım, dost kalalım. YKR

• quote:

Orjinalden alıntı: muratugras

gerçekten harika

LOGAN MCV HAYIRLI OLSUN ?(2006 TOROSU)

süper olmuş,fiyatı nasıl olacak bakalım?
  • 22500 ile 2600 ytl arasi
  • Arkadaşım bu araç konsept bu şimdilik üretilmeyecek, 15 şubatta MCV yani VAN
    Station wagon arası bir araç olarak satılacak, Fiyat Bayiler 22,5 - 26,5 ytl olacağı söylendi. Yeni araca buna benzer aksesurlar uygulanabilir gibi. YKR
  • quote:

Orjinalden alıntı: yukobir

Arkadaşım bu araç konsept bu şimdilik üretilmeyecek, 15 şubatta MCV yani VAN
    Station wagon arası bir araç olarak satılacak, Fiyat Bayiler 22,5 - 26,5 ytl olacağı söylendi. Yeni araca buna benzer aksesurlar uygulanabilir gibi. YKR

Olsun ben beklerim...Çok güzel bi araç.Bindiğimiz çoğu araçtanda sağlam olduğuna inanıyorum...
  • araç süper duruyor keşke az daha bekleyip bunu alsaydım
  • ARKADAŞLAR BU ARAÇ NE ZAMAN BAYİLERE GELİCEK ,TRAFİKTE GÖRÜLMÜŞ AMA BAYİLERDE YOKTU.TEST Mİ EDİLİYO TAM ÇIKIŞ TARİHİ NE ZAMAN????ŞUBATIN ORTASI GELDİ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: nebituran

YAHU NE SAGLAMLIGINDAN BAHSEDIYORSUNUZ ESKI ARABALARDA DEMIR UCUZ DU BOL BOL KULLANMISLAR. RENAULT 12 LERIN ON TAMPON DEMIRLERINE BAKIN ELNIZLE EGEMEZSINIZ. FORD TAUNUSLAR HAKEZA. ESKI ARACLAR BOYLEYDI TOROSA GELINCE ARABA YUKSEK HICBRSEYI YOK TU EMMSALLERI BLE SAGLA ORNEK VEREYIM BENI KAYINPEDERDE 88 TAUNUS VAR KAYA GIBI UZERINE CIK ZIPLA BIRSEY OLMAZ ESKILER HEP BOYLEYDI ANLAYACAGINIZ COGUSU. TOROSUN YAYIN OLMASIIN SEBEBI RENAULT PARCA UCUZ SERVIS BOL BU SEBEPLER ARABAYA ARIZA VEREBILECEK HERHANGI BIR LUKSU YOKTU KI BIRAZ GERCEKCI OLALIM

ya oledeme o reno 12 lerın otomatık camlısı vardı ama cok nadır cımbızla secmen laızm yanı okadar azdı bazı itthal olanlar vardı yani onlardan bahsedıorum benım babam 1978de 0 KM almıs bıtane toros ama ozaman anadol varmış anadolu almak içinde sipariş verıyomussun parayıda peşin verıomussun oderece yani sıra verıyolarmıs misal 6ay sona araban teslım edılıomus:
    bu reno 12 ler felan ozaman kocaman amerıkan chevy lerının yanında spor arac nıyetıneymıs tabı bızım pederdeki reno 12 bugunun lombargınısı gıbı anlıyacağın istanbul mecıdıye koyde parmakla sayılı araba varmış ORGINALDEN ALINTI 1978 HATIRALARI BABAM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supersrt -- 12 Şubat 2007; 23:41:52 >

• Bayilerde veya yollarda gören var mı??15 ocakta tırlarda görülmüş hala piyasa da yok.

Ne zaman bayilerde olacak,fiyatlar düşüyo dolar mayıs seviyesine döndü bununda fiyatları düşecektir.Yeni fiyatlandırma için mi bekliyolar.???
  • abi o vites ne öyle ya insan biraz kibar yapar çoban sopası gibi.
  • BIZIMDE DUYDUGUMUZ SUBAT ORTASIYDI AMA SES SEDA YOK HENUZ
  • bu vites kolu ile toros dan öteye gidemez. 2007 ye girmişiz, sıfırdan araç yapıyorsun, koyduğun vites koluna bak. insan utanır be. bunun tasarımcısı baya bi meraklı sanırım
  • sanada helal olsun vites koluna takmışsın ya
    nesi var gayet güzel diğer markalar acaba altından mı yapıyor yok şekil dersen daha berbat ve bilinmiş markalar var arkadasım
  • ozaman firmalar araç üretecekleri zaman sana danışsınlar eğer sen okey verirsen üretsinler otoritesin ya
    quote:

Orjinalden alıntı: Slang_1903

benım hosuma gıtmedı bı arac tutmaz
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.