Şimdi Ara

LOGAN MCV HAYIRLI OLSUN ?(2006 TOROSU) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
335
Cevap
0
Favori
117.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ceyhunberber sadece kus serisinde araç kullandım fiat marka olarak.

akincl şimdide linea gp demişsin ben logan mcv onlarda iyi demiyorum yok bunu renaultun diğer modelleri ile karşılaştırmak için söylüyorsan boşuna yazmışsın megane II, laguna yi test etsen de o zaman derim bende
  • Laguna ikinci elde bile para etmiyor.

sadece kuş kullandığın belliydi zaten.
  • şimdi bunun ikinci el ile ne alakası var anlamadım aracın özelliklerinden bahsederken birden ikinci ele atlamışsın. şunuda söyleyeim fiatın kuşlarına bindikten sonra öbür modellerine binme gereksinimi hissetmedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nebituran

ceyhunberber sadece kus serisinde araç kullandım fiat marka olarak.

akincl şimdide linea gp demişsin ben logan mcv onlarda iyi demiyorum yok bunu renaultun diğer modelleri ile karşılaştırmak için söylüyorsan boşuna yazmışsın megane II, laguna yi test etsen de o zaman derim bende

Sahin 1.4 dogan slx 1.6 hatta bir ara son demlerinde cikan dogan slx 1.6 ie gibi uzun ismi olan araci da kulllandim hepside r9 ve r12 lere tas cikran araclardi hidrolik direksiyonlulari en azinda r9 lar gibi yada r12 ler gibi adami oldurmezdi bu arada bababin eski araci r12 ydi 76 model hepsini iyi tanirim yasim zaten 28 o gunleride gordum yani.....

megane 2 sirketimizde var hatta clio symbol yeni kasa dizelde var masallah kutuk gibi 2007 model arac sembol zaten.... megane ise ayri bir sey zaten sedan olupta cussesinin yol tutusu olmayan bir arac lagunanin eski kasasini kullanmistim cok güzel arac ama itici .... bir rahatsizlik var aracta yarisin verdiği zevki vermedi bana ha sunuda soyliyeyim gpuntonun kullanimi ise yaristen güzel bunu da acik acik soyliyeyim.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhunberber -- 3 Mayıs 2007; 12:13:23 >

• quote:

Orjinalden alıntı: nebituran

şimdi bunun ikinci el ile ne alakası var anlamadım aracın özelliklerinden bahsederken birden ikinci ele atlamışsın. şunuda söyleyeim fiatın kuşlarına bindikten sonra öbür modellerine binme gereksinimi hissetmedim.

Fiat ın kuşları senin logana 5 çeker.

gerek duymamışmış.

önyargılarını kendine sakla.
  • Logan da da hidrolik direksiyon opsiyonel.

2 saat sümbül kullandım.boynuma kramp girdi.cam açmak için bile eğiliyorsun.

logan mcv de bu gelenek sürüyor.göya paket olarak arka camları elektrikli alabiliyorsun.ama butonlar vitesin orda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sephiroth -- 3 Mayıs 2007; 12:28:12 >
  • arabaya bak cay demle o kadar tipsiz olmuş bunna 30 değil 10 olsa yine vermem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cennetkokulum -- 3 Mayıs 2007; 13:39:49 >
  • fiat punto ne zamn cıktı vede polo ne zamandır güncel ilk bunlara bakalım ondan sonra iki araçı kıyaslıyalım

ama ben olsam yine fiat alıcagıma gider abs siz polo alırım

kuş derken fiat gelir aklıma nedense
    vw ye zaten kuş diyen bir sahıs yada vatandaş kendi kafasınındaki kuşa baksın ilk önce

quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

Baktın dacia reno dan umut yok.şimdi de vw ni kullanarak mı fiat kötülemeye çalışıyorsun.

vw 4 yıldızlı opsiyonel abs li polo satarken.fiat 5 yıldızlı esp dahi standart grande punto satıyor.

almanlar en son altın direksiyon ödülünü dahi fiat a verdiler.

sen kuşlarda kalmışsın....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cennetkokulum -- 3 Mayıs 2007; 13:40:18 >
  • malik banlanma manyaği oldun hala kafada kuş muş diyorsun
  • Kuş kompetanları düşmeye başladı
  • burası sanal dünya banlanırımda banlatırımda
    kuş=fiat bunumu diyorsun yoksa kişisel anlamda mı diyorsun ?

quote:

Orjinalden alıntı: ceyhunberber

malik banlanma manyaği oldun hala kafada kuş muş diyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

Kuş kompetanları düşmeye başladı

zamaninda ah keske benimde olsa diyenler simdi hala kullananlari görünce saskinlik normal hala 89model tas gibi sahine binen tüplü olmasina ve 250.000 km ve motor yaptirmamasina rağmen binen arkadasim var....
  • kuş kompetanı demek fiat demektir sende kendi tuzagının içine düşmüş oluyorsun
    fiat=kuş serisi

• quote:

Orjinalden alıntı: cennetkokulum

burası sanal dünya banlanırımda banlatırımda

quote:

kuş = tofas artik tofas yok fiat var sen once bunu ogren.....

yukarda kafasindaki kuşa baksinlar diyende sensin.... kişiselide simdi sen attin ortaya ....
    vw ilah değil en iyi markada değil bunuda öğren....
  • Sen ne öğretebilirsin bana ne araba tecrüben var yada hayatında kaç hplik aralara bindin ki bana öğreticeksin
    hayatında hiç 507 hplik m5 in gazına dokunabildinmi ,yada bindinmi?
    her bmw,mercedes,audi bu araçlara dewamlı binen birisiyim açıkcası şirkete gidince binme fırsatımda oluyor sürme fırsatımda oluyor
    vw im var diye vw yi bir numara tutugum yok zaten ,sadece vw yi karalamak için kendini pazarlayan arkadaşlarımız var(lafım sana değil) onlaradır lafım ama sen üstüne alınıyor isen diyecek birseyim yok

kuş arabası denildiğinde aklıma gelen odur
    kuş serisi zaten başka ülkelerde üretim yapılmaktadır
    sadece Türkiyede yoktur üretimi
    quote:

quote:

quote:

yukarda kafasindaki kuşa baksinlar diyende sensin.... kişiselide simdi sen attin ortaya ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cennetkokulum -- 3 Mayıs 2007; 14:34:17 >

• http://www.youtube.com/watch?v=MBgAqgtlma8
    bu sana kac hplik araca bindiğim ve kullandiğim hakkinda bilgi verir belki
    vw karalamak değil amaç vw fiyatlari pahali burda belirtilen o.... zaten konu vw değil

kus serisi türkiyeden daha ekonomisi düsük ülkelerde üretilmekte bildiğim kadariyla:))

benim anlamadiğim fiat vw rakibi olan bir firma sen niye kus serisine taktinki...

gp polodan üstün bir arac sen kabullenemesende

quote:

Sen ne öğretebilirsin bana ne araba tecrüben var yada hayatında kaç hplik aralara bindin ki bana öğreticeksin
    her bmw,mercedes,audi bu araçlara dewamlı binen birisiyim açıkcası şirkete gidince binme fırsatımda oluyor sürme fırsatımda oluyor
    vw im var diye vw yi bir numara tutugum yok zaten ,sadece vw yi karalamak için kendini pazarlayan arkadaşlarımız var(lafım sana değil) onlaradır lafım ama sen üstüne alınıyor isen diyecek birseyim yok

quote:

quote:

quote:

• Ben o ondan üstün yok kötü yada iyi demedimki sadece yine olsa polo alırım dedim
    grand punto yen cıkmıs bir araç oldugu için üstün olabilir polodan bunada birsey de demedim
    335 iyi araçtır bindim ama kullanmadım ibresinde 280 vardır

sonucta o örneği vermem sadece vw ye binmediğim

quote:

http://www.youtube.com/watch?v=MBgAqgtlma8
    bu sana kac hplik araca bindiğim ve kullandiğim hakkinda bilgi verir belki
    vw karalamak değil amaç vw fiyatlari pahali burda belirtilen o.... zaten konu vw değil

kus serisi türkiyeden daha ekonomisi düsük ülkelerde üretilmekte bildiğim kadariyla:))

benim anlamadiğim fiat vw rakibi olan bir firma sen niye kus serisine taktinki...

gp polodan üstün bir arac sen kabullenemesende

quote:

Sen ne öğretebilirsin bana ne araba tecrüben var yada hayatında kaç hplik aralara bindin ki bana öğreticeksin

quote:

quote:

quote:

• 335i turbo nasil olur vw ornek acisindan iyi bir ornek aslinda
  • BİLMEM BEN ONLARIN BABALARINA BİNDİM GERÇİ 740 M5 530
    335 DE İYİ OLUR
    VW AÇISINDAN GELİNCE BUGATTİ HANGİ FİRMANINDI UNUTTUMDA ?

quote:

335i turbo nasil olur vw ornek acisindan iyi bir ornek aslinda
  • quote:

BİLMEM BEN ONLARIN BABALARINA BİNDİM GERÇİ 740 M5 530
    335 DE İYİ OLUR
    VW AÇISINDAN GELİNCE BUGATTİ HANGİ FİRMANINDI UNUTTUMDA ?

quote:

335i turbo nasil olur vw ornek acisindan iyi bir ornek aslinda

sayili parmakla gösterilen otomobillerden örnek vereceksen lexus derim bende
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.