Şimdi Ara

LOGAN MCV HAYIRLI OLSUN ?(2006 TOROSU) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
335
Cevap
0
Favori
117.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • clio 3 sw doğru ancak sw ler bizde tutulmadığı için %90 ı avrupaya ihraç edilecek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratugras

quote:

Orjinalden alıntı: nika48

bu arada dacia fıransız şu anda fıransa hükümetinin bizim için düşündüklerine bakarsanız fan kulüp için başka bir araba markasında birleşin bence

hocam ne fun kulübü o işin esprisi

hem de fransız yerine alman arabaları kulübü açsak almanlar Türk dostu mu? Keşke onların arabalarının ayarında bizim arabalarımız olsaydı da onlara açsaydık

almanıda aynı fransızı da aynı ingilizi de aynı, sadece fransa diğerlerinden daha düşman

MURAT SANA KATILIYORUM
  • 2007 DE GELİR HERHALDE
  • dvdlisi de varmıdır bunun kablosuz internet falan
  • walla dacia galiba skoda yolunda gidio bu araba bnm gzüme çok hoş gzktü sedan logan kdr uygun fiyatlara satılırsa bu araba satış rekoru kırar reno symbol satamick gibi geliyo bna çünkü bu araba tam türk tipi aileye uygun ama toroslar kadar dayanıklımı zaman göstericek
  • bu sw değil öyle değilmi mcv ne demek acaba arkadaslar
  • SW;ancak MCV sadece firmanın verdiği isim...

Gti gibi düşün..
  • onu göreli çok oldu kardeş
  • abi araba çok hoşuma gitti inşallah en yakın zamanda TÜRKİYE, ye gelirde bineriz
  • GÜZEL Bİ ARAÇ OLMUŞ . BU ARABA BENCE ÇOK TUTAR.
  • resimdeki steppe modeli müthiş duruyor.

Romen arkadaşlar Dacıa'yı çok övüyorlar.

Test sürüşünde devrilmiş filan dedim. İnanma öyle birşey yoktur. O diğer firmaların komplosudur dediler.
  • gerçekten harika

LOGAN MCV HAYIRLI OLSUN ?(2006 TOROSU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratugras -- 16 Ekim 2006; 17:44:27 >
  • Arkadaşlar Dacia hakkında neden bu kadar ön yargılısınız anlamıyorum o kadarda kötü bir araba değil hatta çıktığında mcv ye değiştirmeyi bile düşünüyorum fiyatına göre mükemmel bir araba tipini çok beğeniyorum ve benim beklentilerimede cevap veriyor bir test edin görün yanlız bu arabanın kıyasladığınız arabalardan 3-5 hatta 10 milyar daha hesaplı olduğunuda unutmayın..
  • Ama şunuda belirtmeden geçemeyeceğim Fransa nın tutumuda unutulmamasıda lazım.
  • resim ilk açıldığında arkasına baktım ve ilk gördüğüm şey kangoo çizgileri taşımasıydı.

sedan logan bundan daha alçak ve basık bir araba. MCV denen modeli yüksek ve uzun artık bunun altından güneş eksik olmayacağı kanaatindeyim
  • ARAC GÜZELDE ARKA KAPILAR TEK PARÇA OLSA DAHA İYİ OLURDU.BENCE
  • KEŞKE MAKASLI VE YÜKSEK OLSAYDI BİRDE KIZAKLI KAPILI OLARAKDA ÜRETİLMESİNİ İSTERDİM
  • quote:

Orjinalden alıntı: set

Acaba köy yollarında,dağda kırda bayırda tıka basa yükleyip pislik içindeki ortamlarda bunuda bu kadar rahat kullanabilecekmiyiz?

Hiç sanmıyorum...

Arka koltukta kurbanlık hayvan taşıyanlar vardı toroslarla, daciada yapacak olursan ilk önce o lcd ler patlar Dacia dayanıklı olamaz toros kadar....

Toros komple demirdi yahu
  • quote:

Orjinalden alıntı: şoför

Arkadaşlar Dacia hakkında neden bu kadar ön yargılısınız anlamıyorum o kadarda kötü bir araba değil hatta çıktığında mcv ye değiştirmeyi bile düşünüyorum fiyatına göre mükemmel bir araba tipini çok beğeniyorum ve benim beklentilerimede cevap veriyor bir test edin görün yanlız bu arabanın kıyasladığınız arabalardan 3-5 hatta 10 milyar daha hesaplı olduğunuda unutmayın..

yani sana aşırı şekilde katılıyorum verdiğin paraya değen bir araba logan türkiye şartlarındada en uygun arabalarda biri ama her ucuz olan şeye bir ön yargı vardır bunları devirmeleri için bi deneme yapmaları lazım
    bence MCV de çok güzel olmuş türkiye yollarına güzel gider.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.