yeşil testlerde sıkıntı yok zaten de mgy konu anlatımı bitirdim, üstüne de kaç tane soru çözdüm yani, şimdi bry b'yi çözeceğim o biraz daha normal seviyedir
sorular çok mu fantastik yoksa ben bir şeyleri eksik veya yanlış mı yapıyorum? bu konuyu hemen halletmem lazım |
logaritma

-
-
345 logaritma son testleri öyleydi, ben de çözememiştim sanırım
-
umarım sorular cidden fantastiktir, 3d çözmeyi düşünüyordum, o nasıl acaba
konuda gerçekten eksik olduğumu düşünmüyorum, kurallara falan hakimim
-
vdd varken mgy?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
-
ya hocam vdd falan... elimde vdd yok zaten, tek tek dökmek de istemedim ayrıca mgy daha samimi geldi, dershane hocası gibi, anlatıyor ve olay bitmiş oluyor
-
aynen kanka olay 345in kolay testlerinde bitiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
eh
-
345 in polinom sorularını geçen sene çözmüştüm ösym kısmı zordu. (belki de geçen sene leş gibi seviyedeydim kolay orta olan şeyler zor da gelmiş olabilir)
-
mavi testleri çözebildin mi
-
Yav ayt matta log sorularından yanlışım yok, 345 ayt mat eski basımdaki logaritma sorularını internette aratırsanız bulursunuz
Yorumlarda herkes ne kadar zor olduğundan bahsediyor, o logaritma testleri zor çünkü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence de hocam
345 herkesin dediğinin aksine kolay değil. 3d çok daha kolay kalıyor ona göre
-
bence de her testte 1-2 güzel soru var diğerleri çöp
-
Behzat Rasuli den sonra çerez niyetine çözmüştüm o testleri
Sıralama kaç
😂
Komik olan ne genç adam piyasada Kaftan daha zor bir kaynak yok
o sırada orijinal yayınlarının konuya girişi
orijinal + apotemi > kaf
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egon_Krenz -- 14 Aralık 2023; 12:14:55 > -
KAF vakit kaybıdır bence
AYT'sine bakmadım ama TYT'si kesinlikle vakit kaybı. Ancak 10.sınıftaki birine önerirdim. Bir de olay sadece zor kaynak çözmek de değil bence. Çıkmış fonksiyon sorularını çözüyordum, gerçekten zor değil. Gerçekten çalışan adam sınavı alır bence, sadece düzgün ve düzenli çalışmalı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X