Şimdi Ara

logi x540 mı yoksa creative itrique 3600 mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkaşlar sizce hangisini alayim kararsiz kaldım gönlüm x540 tan yana ama sanki diğeri daha ii gibi
    ses kartım yok. ve 5+1 arkadanda gelince ses sanki daha hoş olur gibi geldi bana. son bir noktada suan standart ilk bilgisayar hoporlörü kullanıyorum yanı ultra bişi istemiyorum. sanırım bunlardan birini alınca bana kral gibi gelir sizlerin fikri nedir iyi ve kötü yönleri ile açıklarsanız sevinirim. herkese şimdiden çok teşekkürler..

• hocam biri5.1 biri 2.1 film ve oyun için se x540 müzik içinde creative derim bu benim kendi görüşüm ama karar senin
  • quote:

Orjinalden alıntı: CrwErEnnN

bıraz sacma bı karsılastırma olmus.bıze sordugunun cevabı senın zevkıne kalmış bişe ilk once ne ıstedıgıne karar ver bızde ona gore yardımcı olmaya calısalım

oyun için ses sistemi almam ondan dolayi film izlerken ve muzik dinlerken için düşünmüştüm. ben size hangisi daha kaliteli ses çıkartır veya hangisi odada daha iyi akustik sağlar yönünden sormuştum

karşılaştırma açısından değil fikir açısından sormuştum birazcıkta. yani siz olsanız film ve muzik için hangisini alırdınız gibisinden. ama sanırım 5.1 daha iyi olacak gibi 5 yerden ses çıkması daha ii olur sanırım odada ses dağılımı yönünden ama tecrubem olmadığı için soruyorum

• ozaman al x540 işini görür
    quote:

Orjinalden alıntı: lunatic0001

quote:

Orjinalden alıntı: CrwErEnnN

bıraz sacma bı karsılastırma olmus.bıze sordugunun cevabı senın zevkıne kalmış bişe ilk once ne ıstedıgıne karar ver bızde ona gore yardımcı olmaya calısalım

oyun için ses sistemi almam ondan dolayi film izlerken ve muzik dinlerken için düşünmüştüm. ben size hangisi daha kaliteli ses çıkartır veya hangisi odada daha iyi akustik sağlar yönünden sormuştum

karşılaştırma açısından değil fikir açısından sormuştum birazcıkta. yani siz olsanız film ve muzik için hangisini alırdınız gibisinden. ama sanırım 5.1 daha iyi olacak gibi 5 yerden ses çıkması daha ii olur sanırım odada ses dağılımı yönünden ama tecrubem olmadığı için soruyorum

• tamam x540 alıcam sagolun fikirleriniz için. elgilendiğiniz için çok teşekkürler
  • sesde akustik arıyorsan tabikide x540 derim hemde 5.1 alman ileriye dönük bir yatırım olur x540 seni tatmin edecektir film ve müziklerde şimdiden hayırlı olsun
  • tamam karar x540 sağol blade dostum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

tamam karar x540 sağol blade dostum.

ne demek birşey değil tekrardan hayırlı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: BL@DE

quote:

tamam karar x540 sağol blade dostum.

ne demek birşey değil tekrardan hayırlı olsun

demekki forumda kuru gürültü yapmadan doğruları kabul edenlerde var saygılar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.