Şimdi Ara

Logitech 5400 bass sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 gundur yuksek bassli ve yuksek sesli muzik dinlerken sanki bassin icine birsey sikismista tor tor ses yapiyormus gibi bir ses geliyor.Dusuk Hz li bass seslerde bunu yapiyor ve muzik dinleme zevkinin icine ediyor.Plastik olan hava yolunun icine elimi sokup tuttugum zaman bu sesi yapmiyor.Sizce bunun nedeni ne olabilir ?Aldigim yere goturmelimiyim ?

• Bu sorun ilk seti aldığın zamanlarda var mıydı?
    Setin sesini birden ve ani olarak açıp yüklenmek her sette bu tarz zararlar oluşturabilir..
  • Hayir boyle bir sorun yoktu.Sadece 3 gun once falan toz olmustu hava yolu onu sildim.Yastik gibi birseye denk geldi elim hafifce dokundum.Acaba onunlada alakasi olabilir mi?Orta seslerde ve yuksek bass gerektirmeyen muzikte filmde bir sorun yaratmiyor.Duzelmesi icin en dogru yol servis mi yoksa baska tavsiyesi olan var mi ?
  • Eğer elinle çarptığında delme veya yerinden oynatma gibi birşey olmamışsa iyi bir serviste açılıp kontrol edilip oynama felan olmuşsa düzeltilebilir. Ama sub'ın içine zarar vermişsen ezbere bişey söylemek zor olur. Sadece kısık seslerde ve alt frekanslarda sorun olması kontrol ettirilmeli bence, ilerde bu arıza büyüyüp başına iş de açabilir.
    quote:

Orjinalden alıntı: skulkrusha

Hayir boyle bir sorun yoktu.Sadece 3 gun once falan toz olmustu hava yolu onu sildim.Yastik gibi birseye denk geldi elim hafifce dokundum.Acaba onunlada alakasi olabilir mi?Orta seslerde ve yuksek bass gerektirmeyen muzikte filmde bir sorun yaratmiyor.Duzelmesi icin en dogru yol servis mi yoksa baska tavsiyesi olan var mi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.