Şimdi Ara

Logitech Anywhere MX Fare video inceleme 'Cam yüzeylerde dahi yüksek hassasiyet!' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
1
Favori
22.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • insanlar sadece specler üzerinde yargıya varmaya alışmış
    daha mouse u kullanmadan karalıyolar işte
  • Notebooklar için üretilmiş bir mouse için yeterli bir değer.Günümüzdeki standart notebookların ekran çözünürlüğü 1366x768
  • bende alicam allah izin verirse
  • Mause gerçeıkten güzel.Zaten logitech klavye ve mause işinde 1 Numara.
  • Merhaba arkadaşlar bu mouseyi bende yeni aldım çok memnunum küçük gibi gözüküyor ama ele çok güzel oturuyor,kullanan arkadaşlara birşey sormak istiyorum mouseun scrollu serbest modda iken fareyi yukarı aşağı sallayınca içinden hafif bir çıtçıt sesi geliyoru mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blues- -- 2 Nisan 2011; 10:03:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blues-

Merhaba arkadaşlar bu mouseyi bende yeni aldım çok memnunum küçük gibi gözüküyor ama ele çok güzel oturuyor,kullanan arkadaşlara birşey sormak istiyorum mouseun scrollu serbest modda iken fareyi yukarı aşağı sallayınca içinden hafif bir tıkırtı sesi geliyoru mu?

hocam normal o serbet moddayken tekerlek boşta kalıyo yukarış aşağı sallayınca hafif tıkırdamasından daha doğal bir şey olamaz.
    benim 2 logitech mouse umda da aynı bu durum.
  • cevap için teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blues- -- 2 Nisan 2011; 10:04:54 >
  • başka alan varsa onlarda yorum yapsin lütfen
  • arkadaşlar merhaba 2 mouse arasında kaldım logitec anywhere ya da logitec VX Nano almayı düşünüyorum. Kullanan arkadaşlara bi kaç sorum olcak; anywhere mouse bildiğim kadarıyla 800dpi vx nano 1000 dpi sizce 800 dpi çok mu yavaş kalır ayrıca arkadaşların da bahsettiği gibi anywhere aa pille çalışıo vx nano aaa pille çalışıo iki tane aa pil çok ağırlık katmaz mı mouse kullanan arkadaşlar yoorum yapabilirler mi?
  • ben bayadır inceliyorum ve en uygun bi sitede 72 tl olarak görmüştüm tam alacakken bi yere daha bakayım dedim ve fiyatın 46 tl olduğunu görünce şok oldum ve hemen aldım bakalım yarın gelecek gelince yorum eklerim..
  • kardeş hangi site bizede söyle bizde alalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1A72C1774 -- 13 Nisan 2011; 0:58:47 >
  • pcdepo.com sitesinden aldım. enteresan bi olay oldu.. ben fareyi aldım ertesi günü baktığımda farenin fiyatının 70tl ye çıktığını gördüm ve çok şaşırdım ama benim fare çoktan yola çıkmıştı bile normalde 39 dolar+ kdv şeklinde satılıyordu ilk koyduklarında galiba yanlışlıkla 39tl+ kdv yaptılar o yüzden karışıklıktan istifade aldmış oldum
    bugün elime geçti cidden çok güzel bi fare tavsiyemdir
  • pcdepo.com sitesinden aldım. enteresan bi olay oldu.. ben fareyi aldım ertesi günü baktığımda farenin fiyatının 70tl ye çıktığını gördüm ve çok şaşırdım ama benim fare çoktan yola çıkmıştı bile normalde 39 dolar+ kdv şeklinde satılıyordu ilk koyduklarında galiba yanlışlıkla 39tl+ kdv yaptılar o yüzden karışıklıktan istifade aldmış oldum
    bugün elime geçti cidden çok güzel bi fare tavsiyemdir
  • arkadaşlar bnde vatan bilgisayardan aldım bgn elime geçti bişey merak ediyorum kullanan arkadaşlar sizin mouse da sallayınca tekerlek kısmından ses geliyor mu??
  • tabi benim farede de aynı ses var o bi hata değil bence normal bir durum endişeye gerek olmasa gerek
  • Logitech çok güzel mouse'ler yapıyor gerçekten,2 yıldır G9 kullanıyorum hala ilk günki gibi sadece bir tane kılıfının üstü soyuldu.
  • önemli bir aksesuar
  • ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: seasoul

800dpi 800*600 çozünürlüklü monitörler için yeterli olur, şimdi en az monitör çönürlüğü 1680*1050, 90 liralık bu mousen dpi değeri rezalet, camda değil havada çalışsa yine rezalet.. kimse markası logitech hadi övme sırasına girelim demesin, bu nasıl bir psikolojidir.
    bu kadar kızmamın sebebi ergonomisi bu kadar yüksek olan bir mouse dpi değeri nedeniyle alamamadır.
    ..ve ne yazık ki logitech firması insanları kandırmak için farenin dpi değerini gizliyor.

1920*1080 de kullanıyorum ve bundanda baska fare daha iyisini bulmadıkca kullanmam. oyun derken hangisini kastedersiniz bilmem ama crysisler dahil hepsinde tek gecerim. set farelerinin cogu işe yaramaz ( örn. almakla hata yaptıgım Microsoft Wireless Desktop 3000 i olmadı baskasına verdim. ve dahası... ) oyun faresi dedikleri farelerin coguda masaya degen yuzeyleri masallah nerdeyse mause padler kadar oluyor! markaya gelince eger fazladan paranız varsa gidin ucuz ürün alın bozuldukcada çöpe atın! logitech her ürünü güzel yapıyor da demiyorum.
    farelerden cok dertliydim taki yıllar once logiteceh vx nano alana kadar, vx nano halen tık demeden calısırken ihtiyac nedeniyle ikincisi olarak anywhere mx aldım ve bence agırlık konusunda vx nanodan cok daha iyi. ayrıca alıcısının teknolojisi nedeniyle logitech k750 ile uyumluda calısabiliyor.
    laptop için tasıyabilecegimiz anywhere mx den daha iyi fare öneriniz nedir?

• Merhaba,

Gerek mouse gerekse taşıma kılıfı çok kaliteli. Özellik olarakta oldukça iyi.

Ancak pil sorunu varki sorundan öte baş belası. Duracell alkaline pil ile 15-20 gün zor çalışıyor, normal herhangi bir marka alkalin pil ile de 15 gün çalışırsa kendinizi şanslı sayın.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.