Şimdi Ara

Logitech Anywhere MX Fare video inceleme 'Cam yüzeylerde dahi yüksek hassasiyet!' (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
1
Favori
22.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: es_umit

quote:

Orijinalden alıntı: mynisan

Logitech'in mouslarında mx ibaresini görünce tüylerim diken diken oluyor, mx revolution'dan çektiğimi ben bilirim. Ürün güzeldir eminim gider alırım yine ceremesini ben çekerim, mx.mi, hassasmı kalsın.

kardeş anywhere mx almayı düşünüyorum geçen hafta m705 almıştım nalet olsun dedim zor iade ettim. daha önce kullandın mı sıkıntın ne oldu paylaşırsan bana da çok yardımcı olmuş olursun şimdiden teşekkür ederim...

bende m705 mağduruyum fakat senin gibi şanslı değilim... ürün iki günlük olmasına rağman logitech servisi vatanbilgisayar faturalı olduğu halde işlem yapmadan geri gönderdi... şu an sırf para verdiğim için kullanıyorum ve logitech ürünü almayı asla düşünmüyorum.. sorun ürünün sorunlu çıkması değil faturalı iki günlük ürünü garanti belgesi dene kağıt parçası olmadığı için iade etmesi... artık firmalar fatura bile sormuyor.. sistemlerine kayıtlıysa garanti kapsamına alıp işlem yapıyorlar

• Valla benim en cok kullandigim ozellik diyebilirim. sayfalari bir anda en alta indirmek buyuk kolaylik.
  • ben de bu ürünle VX Nano arasında kaldım. Hangisini tercih etmeliyim sizce? Tavsiyelerinizi bekliyorum..
  • tek pille de çalışabiliyor bu özeliğinden bahsedilmemiş tek pille çalışabilmesi ayrıca ağırlığını ayarlayabilme özelliğini de beraberinde getiriyor
  • bu hafta sonu vatanda %25 indirimle 105 tl ye geliyor bu fiyata alınırmı sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fyilmaz

bu hafta sonu vatanda %25 indirimle 105 tl ye geliyor bu fiyata alınırmı sizce?

Kesinlikle alınabilir.
    Çok sağlam bir fare kendisi.
    Yalnız elin büyük ise problem yaratabilir biraz küçük kendisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkness~

quote:

Kesinlikle alınabilir.

sizin mesajınıza güvenerek bugun bir tane anywhre aldım 103.5 tl ye
  • vatanbilgisayar dan aldığım içerisinden cd çıkmadı arkadaşlar ne yapabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oppsional

quote:

quote:

Kesinlikle alınabilir.

Ürünü kullanmaya başladığın zaman zaten memnun kalacaksın emin olabilirsin.
    Bu arada cd çıkmıyor, sitesinden indirebilirsin set point setupu.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kesinlikle alınabilir.

evet kullanımı çok rahat ama 100tl düşündürüyor yinede . Aldm pişmanda dğlim gerçi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kesinlikle alınabilir.

evet kullanımı çok rahat ama 100tl düşündürüyor yinede . Aldm pişmanda dğlim gerçi

Evet fiyat olarak pahalı bir ürün ama ben değeceğini düşünüyorum.

• tmm dostum teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teknoloji geliştikçe aksesuar fiyatları tavan yapıyor.ortalam 700-750 tl gibi fiyatla orta halli bir laptop alınabilirken bir fare 85 tl olmamalı bence
  • Anywhere Mouse MX 85tl bulabiliyorsaniz kacirmayin bence. Normal satis fiyati £49 zira, ki yaklasik 140 TL ediyor.
  • Scroll tuşuna tıklanamaması ve dolayısıyla tarayıcınızda tab'ları kolayca kapatamamak bu farenin hala 105 tl olan fiyatını gözümde 5 tl'ye indiriyor. İşe yaramaz bir ürün olmuş oluyor.
  • Ben tam olarak hala anlayamadım. Şimdi scrolun üstüne tıklamakla o scrolun üstündeki tuş aynı işlevi mi görüyor yani ?

M705 de scrola tıklayınca tarayıcada yeni sekmede sayfalar açılabilir bunda scrollda o özellik yok yani?
  • Oppsional O kullanıcısına yanıt
    1 seneyi doldurmussun,pil meselesi ne diyor ?
  • quote:

vatanbilgisayar dan aldığım içerisinden cd çıkmadı arkadaşlar ne yapabilirim.

sizde 1 seneyi doldurmussunuz,sizin pil meselesi ne diyor ?
    A4tech farem bozuldu,logitech'e terfii dusundum.
    pil detayina takildim,aydinlatan yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arel.gr -- 6 Eylül 2013; 19:25:27 >
  • şubat ayinda aldim daha 1 sene olmadan çift tiklama sorunu başladi logiteche mail attim baklim ne olcak, onun dişinda gayet güzel mouse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: masteropxxx

şubat ayinda aldim daha 1 sene olmadan çift tiklama sorunu başladi logiteche mail attim baklim ne olcak, onun dişinda gayet güzel mouse.

cift tiklamada ne gibi sorun oluyor ?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.