Şimdi Ara

Logitech Anywhere MX Fare video inceleme 'Cam yüzeylerde dahi yüksek hassasiyet!' (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
1
Favori
22.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tek tikliyorum ama mouse çift tiklamişim gibi algiliyor ve çift tikliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: masteropxxx

Tek tikliyorum ama mouse çift tiklamişim gibi algiliyor ve çift tikliyor

Garanti?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silence34 S kullanıcısına yanıt
    Türkiye'de servisleri yok ben de mali attim ürünün seri numarasini garanti belgesinini fotoğrafini istediler onlari da yolladim şimdi cevap bekliyorum bakalim n'olcak.
  • quote:

Türkiye'de servisleri yok ben de mali attim ürünün seri numarasini garanti belgesinini fotoğrafini istediler onlari da yolladim şimdi cevap bekliyorum bakalim n'olcak.

Nasıl Türkiye'de servisleri yok? Defalarca ürün yolladım Logitech'in Türkiye servisine garanti için servisleri var ve kesinlikle efsane ötesi bir hizmet sunuyorlar. Türkiye'den aldıysanız, 2 yıllık garantisi devam ediyorsa ve garanti belgeniz ile faturanız duruyorsa aldığınız yere götürün gerekli işlemleri yapacaklardır.
    Direk Logitech'in yok başka bir firma yapiyor ayriyeten yerleri İstanbulda ben başka şehirdeyim kargoya vermem gerekiyor ürünü,

Ben direk Logitech merkezine mail attim Türkçe maillere de cevap veriyorlar zaten, benim açimdan daha rahat, kargoyla uğraşmiyorum hiç.
  • quote:

Direk Logitech'in yok başka bir firma yapiyor ayriyeten yerleri İstanbulda ben başka şehirdeyim kargoya vermem gerekiyor ürünü,

Ben direk Logitech merkezine mail attim Türkçe maillere de cevap veriyorlar zaten, benim açimdan daha rahat, kargoyla uğraşmiyorum hiç.

Eskiden Logosoft yapıyordu bildiğim kadarıyla şu anda da Penta'da. Normali de budur zaten aldığınız ürünler distribütör garantilidir teknik servis hizmetini garanti kapsamında da onlar verir. Normal şartlarda ülkenizdeki garanti devam ederken ilk başvurmanız gereken yer ürünün distribütörüdür Logitech firmasının müşteri hizmetlerinden destek alamama ihtimaliniz var bu yüzden. Firmaya kalmış çoğunlukla ellerinden geldiği kadarıyla yardımcı oluyorlar fakat ürününüz Türkiye'de garantiliyse size Logosoft veya Penta ile iletişime geçmenizi ve onlara ulaştırmanız gerektiğini söyleyebilirler. Satın aldığınız yer önemli olan, sizin bizzat distribütöre götürmenize veya göndermenize gerek yok aldığınız yere götürürseniz TeknoSA, Vatan, Gold gibi onlar sizden ücret almadan kargolama işlemini yapıyor, teslim ettiğiniz şubeden de geri alıyorsunuz zaten. Eğer internet üzerinden sipariş ettiyseniz de yine firmayla görüşün belki alıcı ödemeli kargoyla gönderim yapabilirsiniz. Genelde Logitech'in bizzat garanti hizmetini verdiği ürünler Türkiye'de 2 yıl, uluslararasında 3 yıl garantisi olan ürünler oluyor veya buradaki teknik servise başvurup da sorununuzu çözemediyseniz oradan yardımcı oluyorlar.

Teşekkürler ayrintili yaziminiz için, ben internetten aldim o yüzden kargolamaya falan üşendim Logitech bana dönüş yapti zaten ürnünün seri numarasini ve fotoğrafini istediler yolladim dün önümüzdeki hafta cevap gelir olmazsa dediğiniz firmalara başvurucam artik.
  • Henüz yeni aldım gayet iyi görünüyor.Benim gibi büyük ellere sahipseniz biraz küçük kalabilir.
  • Pil tüketiminden dolayı beş para etmez bir mouse yapmış logitech. 6-7 aydır kullanıyorum 40 liraya yakın pil masrafı yapmışımdır. En son 27 lira daha bayılıp şarjlı pil aldım 2700 mAh GP, o bile 10 günlük süreyi çıkarmıyor. Bugün servise yollayacağım ve iade isteyeceğim... Şayet iade işlemi gerçekleşmezse tüketici mahkemesine kadar yolu var. Bariz şekilde üretim hatası bir ürün... Yabancı forumlarda millet isyan etmiş 15-20 günlük pil ömründen dolayı. Mouse değil resmen pil canavarı.

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Pil tüketiminden dolayı beş para etmez bir mouse yapmış logitech. 6-7 aydır kullanıyorum 40 liraya yakın pil masrafı yapmışımdır. En son 27 lira daha bayılıp şarjlı pil aldım 2700 mAh GP, o bile 10 günlük süreyi çıkarmıyor. Bugün servise yollayacağım ve iade isteyeceğim... Şayet iade işlemi gerçekleşmezse tüketici mahkemesine kadar yolu var. Bariz şekilde üretim hatası bir ürün... Yabancı forumlarda millet isyan etmiş 15-20 günlük pil ömründen dolayı. Mouse değil resmen pil canavarı.

ben de kullanıyorum ve abarttığın gibi bir durum yok git ikeadan 5 liraya pil al 10 tane 6-7 ay bitmez

Ayrıca söylemeden edemeyeceğim "bu Mouse bir harika dostum"
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Pil tüketiminden dolayı beş para etmez bir mouse yapmış logitech. 6-7 aydır kullanıyorum 40 liraya yakın pil masrafı yapmışımdır. En son 27 lira daha bayılıp şarjlı pil aldım 2700 mAh GP, o bile 10 günlük süreyi çıkarmıyor. Bugün servise yollayacağım ve iade isteyeceğim... Şayet iade işlemi gerçekleşmezse tüketici mahkemesine kadar yolu var. Bariz şekilde üretim hatası bir ürün... Yabancı forumlarda millet isyan etmiş 15-20 günlük pil ömründen dolayı. Mouse değil resmen pil canavarı.

benim performance mx mouse bile tek pille 2-4 hafta arası gidiyor. sizin mouse'ta bir sıkıntı olabilir. servise götürmekte fayda var.
  • 2 arada,1 derede kaldim
    peki pil omrunden memnun forumdashlar en az ne kadar sure dayaniyor 1 cifti ?
  • arel.gr kullanıcısına yanıt
    kaliteli şarjlı pil alırsın; 1 ay götürür...

asıl sıkıntı logitech'in garantisi... bende vatan'dan almıştım, faturayı kaybettim... meşhur çift tıklama hastalığına yakalandı; herkes logitech'in garantisi şöyle logitech'in garantisi böyle deyince dedim mail atayım sorun olmaz... adamlara mail attık türkiye "biz yapamayız faturasız" dedi... bende logitech avrupaya mail attım; ürünü bize gönderin, kontrol edelim, bozuksa yenisini göndeririz dediler... e dedim "ben napcam mouse olmadan? ne kadar sürecek prosedür?", demezler mi "15 gün sürer"... dedim "siz yeni mouse gönderin, bende gelen kargocuya eskisini teslim edeyim". yok olmaz dediler, illa önce ben göndercekmişim mouse'u 15 gün bekleyecekmişim arızalı olup olmadığına karar vermelerini... maille böyle cevap alınca aradım logitech avrupayı derdimi konuşarak anlatayım dedim yok orada da aynı cevap verildi... yahu dedim fatura yok ama ürünü alırken "setpoint" yazılımı ile kayıt ettirdik? demezler mi "e ikinci el almış olsanız da kayıt ettirme imkanınız var" diye... dedim sizin yapacağınız işi seveyim ben... koydum eski mouse'ı kenara gittim yeni logitech mouse aldım :D

adamların ürünleri güzel ama garanti fos... bu arada kronik çift tık hastalığı var; zamanla sol klik siz tek tıklasanız da çift işlemeye başlıyor... kaçışı yok malesef; 1 yıl içinde olmazsa 2 yıl içinde olur ama olur...

• quote:

Orijinalden alıntı: mortarxl

kaliteli şarjlı pil alırsın; 1 ay götürür...

asıl sıkıntı logitech'in garantisi... bende vatan'dan almıştım, faturayı kaybettim... meşhur çift tıklama hastalığına yakalandı; herkes logitech'in garantisi şöyle logitech'in garantisi böyle deyince dedim mail atayım sorun olmaz... adamlara mail attık türkiye "biz yapamayız faturasız" dedi... bende logitech avrupaya mail attım; ürünü bize gönderin, kontrol edelim, bozuksa yenisini göndeririz dediler... e dedim "ben napcam mouse olmadan? ne kadar sürecek prosedür?", demezler mi "15 gün sürer"... dedim "siz yeni mouse gönderin, bende gelen kargocuya eskisini teslim edeyim". yok olmaz dediler, illa önce ben göndercekmişim mouse'u 15 gün bekleyecekmişim arızalı olup olmadığına karar vermelerini... maille böyle cevap alınca aradım logitech avrupayı derdimi konuşarak anlatayım dedim yok orada da aynı cevap verildi... yahu dedim fatura yok ama ürünü alırken "setpoint" yazılımı ile kayıt ettirdik? demezler mi "e ikinci el almış olsanız da kayıt ettirme imkanınız var" diye... dedim sizin yapacağınız işi seveyim ben... koydum eski mouse'ı kenara gittim yeni logitech mouse aldım :D

adamların ürünleri güzel ama garanti fos... bu arada kronik çift tık hastalığı var; zamanla sol klik siz tek tıklasanız da çift işlemeye başlıyor... kaçışı yok malesef; 1 yıl içinde olmazsa 2 yıl içinde olur ama olur...

Prosedüre takılmanız gayet normal. Ayrıca faturanızı aldığınız yerden tekrar çıkarttırmanız mümkün. Garanti belgeniz de doldurulmuş ve kaşeliyse faturaya da ihtiyacınız yok. Elinizdeki tüm evrakları kaybetmenize rağmen size yardımcı olmayı kabul etmişler. Kaldı ki elinizdeki evraklarınız tam da olsa 20 iş günü servis süresi vardır her ürünün. Bence size sundukları imkana teşekkür etmeniz gerekirdi geri çevirmek yerine :)

• @mortarxl

faturayi kaybediyoruz,sonra uste cikiyoruz.
    adamlar hizmet sekli sunmus,yine begenmiyoruz,yine hem suclu,hem guclu mod'u .
    bu degindiklerimden fircayi yedim,neyse.
    yedekte bu haller icin vasat 3'cu bi mouse bulundurmak kural,ben 2ci kez arizadan dolayi simdilik boyle gecistiriyorum.
    logitech'in garantisi kac yil,AB'de 3 yil deniyor.
    bunda 1 ayda bitiyorsa,pili aylarca bitmeyen herhangi mouse deniyor,bu gercekmi ?
    yeni aldiginiz logitech mouse hangi model,ne fiyata ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arel.gr -- 11 Eylül 2013; 21:06:00 >
  • arkadaşlar kusura bakmayın ama bilmeden konuşup üzerine beni suçlu gibi gösteriyorsunuz; azıcık internette araştırsanız logitech'in benim gibi sorunu olup da önce yeni ürünü gönderip sonra bozuk ürünü almış olduğu durumlar var...
    bu birinci örnek, bu ikinci örnek, bu üçüncü örnek, bu dördüncü örnek, bu beşinci örnek, bu altıncı örnek, bu yedinci örnek, bu sekizinci örnek, bu dokuzuncu örnek, bu onuncu örnek, bu onbirinci örnek, bu da onikinci örnek... bütün bu örneklerin ortak noktası garanti belgesi istenmemiş, "önce arızalı/hatalı ürünü gönder" denmemiş ve direk yeni ürün gönderilmiş olaylar... benim suçum ne pardon? bana niye bu örneklerdeki gibi "müşteri memnuniyeti" için adam gibi yardımcı olmuyorlar da "önce bozuk ürünü gönderin, inceleyelim... bozuk olduğuna kanaat getirirsek yenisini göndeririz" diyorlar?

kusura bakmayın ama adam gibi hizmeti yukarıda verdiğim örneklerde sunmuşlar, bana değil... nesine teşekkür edeyim bana sundukları için yukarıda insanlara çok daha iyisini sunduklarını gördükten sonra!?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mortarxl -- 11 Eylül 2013; 22:23:44 >

• quote:

arkadaşlar kusura bakmayın ama bilmeden konuşup üzerine beni suçlu gibi gösteriyorsunuz; azıcık internette araştırsanız logitech'in benim gibi sorunu olup da önce yeni ürünü gönderip sonra bozuk ürünü almış olduğu durumlar var...
    bu birinci örnek, bu ikinci örnek, bu üçüncü örnek, bu dördüncü örnek, bu beşinci örnek, bu altıncı örnek, bu yedinci örnek, bu sekizinci örnek, bu dokuzuncu örnek, bu onuncu örnek, bu onbirinci örnek, bu da onikinci örnek... bütün bu örneklerin ortak noktası garanti belgesi istenmemiş, "önce arızalı/hatalı ürünü gönder" denmemiş ve direk yeni ürün gönderilmiş olaylar... benim suçum ne pardon? bana niye bu örneklerdeki gibi "müşteri memnuniyeti" için adam gibi yardımcı olmuyorlar da "önce bozuk ürünü gönderin, inceleyelim... bozuk olduğuna kanaat getirirsek yenisini göndeririz" diyorlar?

kusura bakmayın ama adam gibi hizmeti yukarıda verdiğim örneklerde sunmuşlar, bana değil... nesine teşekkür edeyim bana sundukları için yukarıda insanlara çok daha iyisini sunduklarını gördükten sonra!?

neyse sakin ol.olan olmus,torba dolmus.
    logitech urune kac yil garanti veriyor, AB'de 3 yil denmis.
    pili aylarca bitmeyen mouse gercekmi ?
    yeni aldiginiz logitech mouse hangi model,ne fiyata ?
    ebay,amazonda 2ci el ve flash muzayedelere baktim,44,00€uro,3yil garantili yenisini buldum....
    @mortarxl'in cevabina gore hareket edecegim,beklemedeyim.

• quote:

arkadaşlar kusura bakmayın ama bilmeden konuşup üzerine beni suçlu gibi gösteriyorsunuz; azıcık internette araştırsanız logitech'in benim gibi sorunu olup da önce yeni ürünü gönderip sonra bozuk ürünü almış olduğu durumlar var...

Anlatmak istediğimiz şeyi anlamamışsınız ki. Elinizde faturanız yok garanti belgeniz yok bu şartlarda garanti hizmetinden Türkiye'de zaten yararlanamazsınız. Siz kendi ülkenizdeki prosedürü es geçip direk adamlara ulaşmışsınız onlar da haklı olarak bozuk ürünü görmek istemişler. Attığınız linklerde yaptıkları şeyler gayet güzel fakat garanti hizmetinin işleme şekli zaten böyledir. Elinizdeki ürünü gönderirsiniz, arızası tespit edilir, duruma göre onarılır veya yenisiyle değiştirilir. Adamları arayıp farem çift tıklıyor diye yeni ürünü alıp ikinci el bölümünde satanlar olduğu müddetçe, bu firmanın iyi niyeti böyle kullanıldığı sürece o şekilde hizmet vermemeleri en doğrusu zaten. Bozuk ürünü tabi ki isteyecekler siz de garanti hizmetinden yararlanmak istiyorsanız mecbur göndereceksiniz. Keşke herkese aynı prosedürü uygulasalar da kimse koskoca firmayı enayi yerine koymasa.

zaten bende türkiye'den değil logitech avrupadan rica ettim... verdiğim örnekler olmasa siz haklısınız derim... ancak verdiğim örneklerden de anlaşılacağı gibi garanti belgesi, fatura ve hatta bozuk/arızalı ürün ellerine ulaşmadan da çok güzel yeni ürün gönderebiliyorlar. hani derler ya "ellere var da bize yok mu" o hesap biraz... herşeyi geçtim sanki ilk kez ürün satın alıp garanti hizmetinden faydalanıyormuşum gibi konuşuyorsunuz. vakti zamanında bende bilgisayar satış/servis sektöründe çalıştığım için çok güzel biliyorum garanti prosedürlerini... siz anlamak istemiyorsunuz benim ne demek istediğimi... eğer başkalarına yapılabiliyorsa bana neden yapılmıyor ben onun derdindeyim.
  • arel.gr kullanıcısına yanıt
    valla pili aylarca bitmeyen mouse gerçek herhalde; ben kullandığıma göre marathon m705 modelinden bahsediyorsunuz herhalde; şu an pil durumu %55 diyor ama aynı zamanda 601 gün dayanırım diyor şaka bir yana cidden aylarca gidiyor, üstelik ben şarjlı pille kullanıyorum... normalde şarjlı piller belli bir kulllanım sonrası kendi kendilerine de çabuk şekilde boşalabiliyor, buna rağmen aylarca şarj etmiyorum... kaldı ki en son ne zaman şarj ettiğimi unuttum

bende ayrıca k800 kablosuz/aydınlatmalı klavye de var, onu da bazen ayda bir bazen daha uzun süre kullanıp şarj ediyorum; şarj aleti yok, özel bir usb kablosu var... bilgisayar açıkken hem klavyeyi kullanıp hemde şarj edebiliyorsunuz. bende usb çıkışlı şarj aleti olduğu için bilgisayar kapalı olsa da klavyeyi şarj edebiliyorum...

yanlış anlaşılmasın; logitech ürünleri kaliteli, her daim logitech alırım-kullanırım... kullanıyorum da... tek sıkıntım garanti hizmetlerinde başkalarına kıyak geçilirken bana standart prosedür uygulanması için diretilmesi... yoksa dediğim gibi logitech kaliteli...

yine hatırlatayım; hangi model mouse alırsanız alın eninde sonunda "çift klik" hastalığına yakalanacak; bendeki m705 de ufaktan başladı zaten... çok nadir de olsa kendi kendine tek tıklasanız bile çift algılamaya başladı... hatta işyerinde de logitech klavye-mouse set var o da aynı şekilde ufaktan başladı... sorun donanımsal... logitech de pek çözmeyi düşünmüyor gibi

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.