Şimdi Ara

Logitech Anywhere MX Fare video inceleme 'Cam yüzeylerde dahi yüksek hassasiyet!' (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
1
Favori
22.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: arel.gr

hemmen !!!!

hocam sıçanla ilgili yeni deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? bende almayı düşünenler arasındayım ama biton para verip randıman alamam diye de endişe etmiyor değilim!! pil durumu ve cam vs. zorlu yüzeylerdeki başarısı ne durumda zamanla lazer performansı azalıyor şeklinde şikayetlerde okudum fazlaca!! sizde durum nedir bilgi verebilir misiniz???

• senersongur kullanıcısına yanıt
    hizlial da şuan 115 tl civarında ama siteyi tavsiye etmem hepsiburada da civarlarda geziniyor. 1-2 yıl önce 70-80 tl olan ürün şimdi seri sonu olmak üzere ve 120-130 lara indirimli diye satılıyor bu nasıl saçmalık anlamadım

http://www.hizlial.com/logitech-anywhere-mouse-mx-lazer-kablosuz-tum-yuzeylerde-calisma-910-002898/30.025.1453.0103

http://www.hepsiburada.com/liste/logitech-anywhere-mx-kablosuz-mouse-910-002898/productDetails.aspx?productId=bd01546&categoryId=52

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi es_umit -- 14 Ekim 2013; 1:29:12 >

• 2ci defa edindigim A4TECH 'lerim kisa zamanda bozulunca, forumlar dogrultusunda logitech'e yoneldim.
    evdeki ultrabook'u daginiklik oluyor tepkisinden dolayi, kapatinca,cantaliyorum.
    er,gec USB yalama olacak endisesinden,kablosuzunda her yuzeyde calisani olsun diyerek paraya kiydim.
    lafi uzun tutmam fiyati hala hazmedememem,neyse.
    camda,post uzerinde,yatakta,carsafin,yumurlanmis battaniyenin icinde gayet iyi calsiyor.
    edindigim gunden bugune 10 gunluk bi sure haric pil'de bi dusme algilamiyorum.
    point'i hala kurmadim,deginmiyorum,su ana kadar hal bundan ibaret.
  • arel.gr kullanıcısına yanıt
    İçinde gelen pil bende 14 gün gitti? Sizde durum nasıl? Acaba bi sorunmu var benimkinde. Yalnız günde 15 saatlik kullanım ile.

Şu an eski şarjlı pillerimi taktım fakat point de 2 gün şarj kaldı diye gösteriyor ve fare takılmalar yapıyor. Ben her 15 günde alkalin pil alamamki :S pillerimi yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum. Ve sorunları yok. Hiç memnun değilim ben.
  • simdilik pil ile alakali,alakasiz hic bir olumsuzluk algilamiyorum.
    1-2 unudulma haric allttan on/off 'u kapatiyorum.
  • , yarinda bitiverir sakincasini bertaraf ediyorum.
    ilk gungu gibi verimli bi sekilde calismaga devam ediyor.
  • ilk DURACELL pillerle az once tokezledi, yesil led kirmizi oldu bitme belirtisi veriyor.
  • az once ilk pilleri AA sony alkaline plus ile yeniledim.
    yeni durumu rapor ederim.
  • Herkes memnun bir bize mi isteksiz bu logitech anlamadık ki. Kronik sol tuş çift tıklama problemi yüzünden servise verdim. 28 gündür serviste değişim bekliyoruz. Logitech Europe sürekli Penta'ya yönlendiriyor, yönlensek nolacak 25.12.2013'de direk elden oraya verdik zaten, bir ay olacak hala mouse ortalarda yok. Para iadesi al dedi en son Logitech Europe, ben aldığımda electroworld'de 100lira olan mouse şimdi en ucuz teknomarket'de ve Bimeks'te 150 lira oda benim sorunu çözmüyor
    Önceden her hafta mail atardım artık atmıyorum.. Okuyoruz servisi şöle servisi böle, yok adam seçiyorlar heralde bize beklemek kaldı o hoş güzel servisten. Logitech Europe önce yardımcı oldu önerdiği yöntemle hakkını yemeyelim geçici çözüm bulduk ama sorun devam edince Penta'ya verdim baksınlar diye, sonra sürekli Pentaya yönlendirdi Logitech Europe. Ben Ümraniye İmesin yollarını kaç kez aşındırdım. yok yok yok. Penta her hafta gelcek diyor ama neyse çok uzun oldu. Bunlarda benim deneyimimdi. Son kullanıcıyla paylaşmak istedim Mouse'unuza birşey olursa sakın Penta'ya kaptırmayın der ve noktamı koyarım...
    Penta
    Logitech

• AA sony alkaline plus pillerlede sorunsuz calismaga devam ediyor.
  • AA sony alkaline plus pilleri sabahin erken saatlerinde aynilariyla yeniledim.
  • Arkadaşlar m705 kullanıyorum 3 gündür tek sıkıntı CATIA gibi programlarda kullanılan orta tuş (scroll middle button). çünkü bu tuş sürekli olarak objeyi hareket ettirmeye yarıyor sürekli bas-çek, basılı tutup sağ tuşa basınca ayrı bir seçenek falan.. Bundan dolayı orta tuşa basmaya çalışırken tekerlekteki sağa-sola kaydırmaya basıyorsunuz, hatta orta tuşa basmayı bırakmış oluyorsunuz istemeden. Pil durumu büyük ihtimalle çooooooooooooooooooooooooook rahat ettiricek kesin. Ömür olarak 1093 günden 1 gün dahi düşmedi. Ele süper oturuyor. Tekerleğin sola kaydırmasını da middle olarak atama yapmayı deneyeceğim artık çare olarak.

Şimdi arkadaşlar bunları yazdım çünkü orta tuş sorunum devam ederse Anywhere MX ile değiştirmeyi düşünüyorum. Ama pile gidip mouse parası vereceksem neyleyim öyle anywhere'i darkfield'ı... Bundandır ki arkadaşlardan gerçek objektif yardım istiyorum pil kullanımı konusunda. Çünkü MX'in geri kalan herşeyi mükemmel bariz bir gerçek bu..

• quote:

Orijinalden alıntı: mrakdas

Arkadaşlar m705 kullanıyorum 3 gündür tek sıkıntı CATIA gibi programlarda kullanılan orta tuş (scroll middle button). çünkü bu tuş sürekli olarak objeyi hareket ettirmeye yarıyor sürekli bas-çek, basılı tutup sağ tuşa basınca ayrı bir seçenek falan.. Bundan dolayı orta tuşa basmaya çalışırken tekerlekteki sağa-sola kaydırmaya basıyorsunuz, hatta orta tuşa basmayı bırakmış oluyorsunuz istemeden. Pil durumu büyük ihtimalle çooooooooooooooooooooooooook rahat ettiricek kesin. Ömür olarak 1093 günden 1 gün dahi düşmedi. Ele süper oturuyor. Tekerleğin sola kaydırmasını da middle olarak atama yapmayı deneyeceğim artık çare olarak.

Şimdi arkadaşlar bunları yazdım çünkü orta tuş sorunum devam ederse Anywhere MX ile değiştirmeyi düşünüyorum. Ama pile gidip mouse parası vereceksem neyleyim öyle anywhere'i darkfield'ı... Bundandır ki arkadaşlardan gerçek objektif yardım istiyorum pil kullanımı konusunda. Çünkü MX'in geri kalan herşeyi mükemmel bariz bir gerçek bu..

....... simdi benim burda ne demem gerek ?

• :)) mesela sen MX kullanalı baya olduğu için yorumlarını bekliyorum, memnunum, değilim, pil ömrü en az şu kadar en fazla bu kadar gitti kullanım yoğunluğu vs....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrakdas -- 25 Ekim 2014; 22:54:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrakdas

:)) mesela sen MX kullanalı baya olduğu için yorumlarını bekliyorum, memnunum, değilim, pil ömrü en az şu kadar en fazla bu kadar gitti kullanım yoğunluğu vs....

kullanima basladigim ilk donemlerde gidisati degerlendirdim.
    bu gune kadar vaad edilen ozelliklerde herhangi bir sorun yok, haliyle bi daha deginmedim.
    kullanim seklim sadece scroll, sag, sol tuslar ve sorunsuzlar !
  • Klavye/farede Logitech üstüne marka tanımam. Yine kanıtladılar kendilerini.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • therefore your different borrowing paper is normally any system present where that doesn challenege show up levels trading in order to. there's a chance you're in the beginning stages. This will probably be really treasured to you. may possibly simply select the likeable various pandora necklaces and valentines gift the idea always on birthday, your birth of your teen, birthday, and the like. unquestionably the the planet pandora necklaces are frequently general giving treatments for lots of days for instance bloody halloween and valentine's day. they are available in metallic, precious metal and many other types of natural cloth,

?????? ???????å?http://www.aggregate-us.com/sw/products.cfm?pid=234

• scroll sorun yasatmaga basladi.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.