Şimdi Ara

Logitech Anywhere MX Fare video inceleme 'Cam yüzeylerde dahi yüksek hassasiyet!' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
1
Favori
22.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Logitech'in mouslarında mx ibaresini görünce tüylerim diken diken oluyor, mx revolution'dan çektiğimi ben bilirim. Ürün güzeldir eminim gider alırım yine ceremesini ben çekerim, mx.mi, hassasmı kalsın.
  • bıktım şu ttnet reklamını izlemek zorundamıyız sayfayı yenileyince geçmesi olmazmıydı internet kullanan adam televizyonmu izleyecek ne saçma bişey yaw o tivi bu reklamı gelince sesi kısıyom sayfayı alta alıyorum sonra videoya bakıyorum :)
  • @mezka

Merhaba,

Halbuki biz, sizleri böyle uğraşlardan kurtarmak için sağ üst köşeye reklamı geç butonu koyduk :)
  • Tanıtım güzel olmuş tek sormak istediğim tanıtım da kullanılan grafiklerin aceleye mi geldi acaba ?Paintten çizilmiş grafiğe benzer şemalar görünüyor
  • fiyatı vatan computer'de 85 tl.oldukça cazip geliyor bu fiyata bu fare.
  • vay be ne guzel mause bilsem bunu alırdım ben M215 modelini aldım artık yapıcak bısey yok sanırım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DJWORD -- 13 Mart 2011; 16:34:11 >
  • Ben de kullanmaktayım ama şu 3. tuş olarak alıştığım tekerlek düğmesine hala alışamadım
  • 6990 ı yaktınız dimi 2. biosda sonrada mouse incelemesini koyuyorsunuz.
  • yapılır mı bu bana 1 hafta oldu m705 alalı :(
  • evet fiyat iyi vatanda aslında beklemek lazım bir haftasonu kdv indirimi yaparlar belki
    quote:

Orijinalden alıntı: waylayer

fiyatı vatan computer'de 85 tl.oldukça cazip geliyor bu fiyata bu fare.
  • logitec e ait bir çok ürünü kullanıyorum ve hiçbirinde sıkıntı yaşamadım adamlar bu işi gerçekten biliyorlar
  • bu mause u kullananlar boyutu hakkında bilgi verebilir mi yani çok mu küçük benim el biraz büyük de
    birde ben mx620 kullanıyorum uzun zamandır değiştirme vakti geldi diye düşünüyorum fakat beni boyutu endişelendiriyor açıkçası..
  • özellik güzel fakat 800 DPI çok düşük bir değer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

özellik güzel fakat 800 DPI çok düşük bir değer.

bu zaten oyun mouse"u değil ki.
    windowsda kullanmak için fazlasıyla yeterli 800dpi
    sayısal değerlere takılmayın sadece
  • 2 kalem pilli modellerden uzak durun derim zira çok ağır oluyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SUAVI

2 kalem pilli modellerden uzak durun derim zira çok ağır oluyorlar.

tek aa pille de kullanılabiliyor bu mouse
    şarjı daha az gider tabi o zaman ama cepte falan taşımak için ideal olur.
  • 800dpi 800*600 çozünürlüklü monitörler için yeterli olur, şimdi en az monitör çönürlüğü 1680*1050, 90 liralık bu mousen dpi değeri rezalet, camda değil havada çalışsa yine rezalet.. kimse markası logitech hadi övme sırasına girelim demesin, bu nasıl bir psikolojidir.
    bu kadar kızmamın sebebi ergonomisi bu kadar yüksek olan bir mouse dpi değeri nedeniyle alamamadır.
    ..ve ne yazık ki logitech firması insanları kandırmak için farenin dpi değerini gizliyor.
  • Logitech'in müşterilerini kandırmak gibi bir niyeti olduğunu hiç sanmıyorum.
  • Bu üründen almaya niyetim var. Pişman olmam umarım
  • @the-revival arkadaşım aklında soru işareti kalmasın git al bakma bile.;)

Arkadaşlar neden kandırsın logitech Allah aşkına :)

Şahsen benim kullandığım cihaz. Memnunum 3d çizimlerde falan diğerlerine göre daha ufak detaylarda bile rahatca işlem yapabiliyorum inca iwm-500gl kullanıyordum daha önce tam çizimi yapıyorsun pat diye altta ufacık bir toz kaysın kaçıyordu. Sil baştan yapıyorduk artık böyle bir sorun yok cihazda en azından;)

800 dpi düşük diyen arkadaşlar kullandığınız mouse nedir Allah aşkına bir söylermisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WiixNet -- 31 Mart 2011; 17:12:36 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.