Şimdi Ara

Logitech Chillstream vs Logitech Rumblepad 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
9.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu iki gamepadden birisini almayı düşünüyorum.Chillstream daha çok hoşuma gitti fakat rumblepad de aklımı çeliyor.Daha önce analogsuz ve titreşimsiz olan versiyonunu kullandım ve az çok fikir sahibiyim rumblepad için.Chillstreaimin fanı olması (özellikle saatlerce PES oynarken elimin aşırı terlemesi nedeniyle) tercih nedenim olucak daha çok ama ergonomisi hakkında(ele oturması ve rahat olması açısından) bir fikrim yok eminim diğeri kadar kalitelidir (logitech ne de olsa)
    Bunların ikisini de veya herhangi birini (özellikle Chillstream'i) kullanan,deneyen arkadaşlar fikir verirlerse sevinirim.
    Yardımcı olabilecek yorumunu esirgemeyecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cn8 -- 24 Eylül 2008; 2:37:24 >

• bende rumblepad 2 siparişi verdim ama millet xbox360 gamepadini tavsiye ediyor. kafam karıştı vallahi
  • quote:

Orijinalden alıntı: hathat06

bende rumblepad 2 siparişi verdim ama millet xbox360 gamepadini tavsiye ediyor. kafam karıştı vallahi

Biraz önce sanalmarketim.com'da gördüm , gerçekten görünüşü çok hoşuma gitti. Arkadaşların da dediği gibi kullananlar fikir verirlerse sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShinQda

Biraz önce sanalmarketim.com'da gördüm , gerçekten görünüşü çok hoşuma gitti. Arkadaşların da dediği gibi kullananlar fikir verirlerse sevinirim.

Alıntıları Göster
    Hiç mi kullanan yok koskoca forumda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cn8

Hiç mi kullanan yok koskoca forumda.

Alıntıları Göster
    en son verdiğin ps3 için değil mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: hathat06

en son verdiğin ps3 için değil mi

Alıntıları Göster
    Evet yanlış koymuşum , onun gri renklisi olacaktı PC için olanı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ShinQda

Evet yanlış koymuşum , onun gri renklisi olacaktı PC için olanı.

Alıntıları Göster
    Pes için wireless rumblepad2 çok daha güzel geliyor bana ve onu kullanıyorum..Xbox kolu ile pes oynamak hiç sarmıyor beni koşma tuşunun tetık şeklinde olmasından dolayı..Playstatıonda koşma tuşunun düz olmasına alışmışım senelerdır tetik tutuşu ile çok zorlandım..

• quote:

Orijinalden alıntı: {PeGaSuS}

Pes için wireless rumblepad2 çok daha güzel geliyor bana ve onu kullanıyorum..Xbox kolu ile pes oynamak hiç sarmıyor beni koşma tuşunun tetık şeklinde olmasından dolayı..Playstatıonda koşma tuşunun düz olmasına alışmışım senelerdır tetik tutuşu ile çok zorlandım..

Alıntıları Göster
    Cevap gelmiyecek heralde ama chillstreamin D-Pad kullanımı nasıl acaba?(çoğunlukla PES oynayacağım için)
  • quote:

Orijinalden alıntı: immortal_knight

Cevap gelmiyecek heralde ama chillstreamin D-Pad kullanımı nasıl acaba?(çoğunlukla PES oynayacağım için)

chillstream kullanıyorum ama futbol oynamıyorum. assasions creed, devil may cry 4 falan çok rahattı.

ve evet tetik tuşu lazım olunca sinir bozucu olabiliyor. guitar hero oynarken hep o notayı kaçırıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: levent.kirca

quote:

Orijinalden alıntı: immortal_knight

chillstream kullanıyorum ama futbol oynamıyorum. assasions creed, devil may cry 4 falan çok rahattı.

ve evet tetik tuşu lazım olunca sinir bozucu olabiliyor. guitar hero oynarken hep o notayı kaçırıyorum.

Alıntıları Göster
    2 gamepadede sahbim. d-pad'ler aşağı yukarı aynı gibi. hatta aynı, sadece yerleri değişik. Analoglar bakımından rublepad kesinlikle açık ara önde, chillstream'in analogları fazla yumuşak, idare etmesi zor oluyor. Ergonomi olarak ikiside çok rahat. Fan olayı insanı fazla rehavete sürüklüyor, rumblepad2de titreşim var sürekli adamı tetikte tutuyor . Chillstream Rumblepad2ye oranla daha hafif. Genelde yarış oyunlarında rumblepad2'yi, action ve tps'larda chillstream'ı kullanıyorum. PES'le aram yoktur o yüzden o konuda birşey diyemem. Genel olarak Rumblepad'i daha çok öneririm. Hatta mali açıdan problem olmazsa kablosuzunu tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: G-Vo

2 gamepadede sahbim. d-pad'ler aşağı yukarı aynı gibi. hatta aynı, sadece yerleri değişik. Analoglar bakımından rublepad kesinlikle açık ara önde, chillstream'in analogları fazla yumuşak, idare etmesi zor oluyor. Ergonomi olarak ikiside çok rahat. Fan olayı insanı fazla rehavete sürüklüyor, rumblepad2de titreşim var sürekli adamı tetikte tutuyor . Chillstream Rumblepad2ye oranla daha hafif. Genelde yarış oyunlarında rumblepad2'yi, action ve tps'larda chillstream'ı kullanıyorum. PES'le aram yoktur o yüzden o konuda birşey diyemem. Genel olarak Rumblepad'i daha çok öneririm. Hatta mali açıdan problem olmazsa kablosuzunu tavsiye ederim.

Konu hortmuş, yeni fark ettim. Neyse, yazdıklarım elbet birinin işine yarar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G-Vo -- 28 Temmuz 2009; 20:42:29 >

• quote:

quote:

Konu hortmuş, yeni fark ettim. Neyse, yazdıklarım elbet birinin işine yarar

Alıntıları Göster
    ikisinide kullandım. chillstream kullanan kimse fanını özeledigini söyleyemez. her gamepadde aynı şeyi bekliyorsunuz chillstream kullandıktan sonra. rumblepad ise biraz daha agır fakat en az chillstream kadar rahat. tek eksigi fanı

ayrıca chillstreamın böyle göründügüne bakmayın, kendisi ve tuşları normal gamepadlerden biraz dha ufaktır. büyük eli olanlar için sorun yaratabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: linkin_park20

ikisinide kullandım. chillstream kullanan kimse fanını özeledigini söyleyemez. her gamepadde aynı şeyi bekliyorsunuz chillstream kullandıktan sonra. rumblepad ise biraz daha agır fakat en az chillstream kadar rahat. tek eksigi fanı

ayrıca chillstreamın böyle göründügüne bakmayın, kendisi ve tuşları normal gamepadlerden biraz dha ufaktır. büyük eli olanlar için sorun yaratabilir.

Alıntıları Göster
    selamlar bende dün logitech chillstream aldım (xbox 360 a benzer olan) cogunlukla SF4 oynuyorum. daha önceden ps2 kolunda oynuyodum . biraz alıstıktan sonra gayet güzel d-padler cok güzel hareketleri cok rhat bi sekilde yapabiliyosun. ama pes için nasıl olur bilemem. yalnızca analoglarını pek begenmedim

• quote:

Orijinalden alıntı: wtsudroguee

selamlar bende dün logitech chillstream aldım (xbox 360 a benzer olan) cogunlukla SF4 oynuyorum. daha önceden ps2 kolunda oynuyodum . biraz alıstıktan sonra gayet güzel d-padler cok güzel hareketleri cok rhat bi sekilde yapabiliyosun. ama pes için nasıl olur bilemem. yalnızca analoglarını pek begenmedim

Alıntıları Göster
    PES oynamak için rumblepad 2 çok daha kullanışlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Av@ng(E3T)r

katılmıyorum. ben pes'te chillstream ile hem daha rahat hem de daha iyi oynuyordum.
  • quote:

quote:

katılmıyorum. ben pes'te chillstream ile hem daha rahat hem de daha iyi oynuyordum.

bende de arkadaşın chillstreamde tam tersi olmuştu. belkide 1,5 -2 yıldan sonra alışkanlık yaptı bende rumblepad 2
  • quote:

Orijinalden alıntı: DijitalVisne

quote:

quote:

bende de arkadaşın chillstreamde tam tersi olmuştu. belkide 1,5 -2 yıldan sonra alışkanlık yaptı bende rumblepad 2

Alıntıları Göster
    rumblepad veya dual action tarzı padlere alıştıysanız chillstream'e alışmak neredeyse imkansız gibi.

ben dual action kullanıcısıyım. ilki bozulduğuında değişiklik olsun klimalı felan diye chillstream aldım ancak analogun üstte olması ve kasanın biraz değişik olması dolayısıyla aldıktan sonra satmaya karar verdim ve tekrar dual action aldım.

daha önce pad kullanmamış olanlara önerilebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: yavuzkbr

rumblepad veya dual action tarzı padlere alıştıysanız chillstream'e alışmak neredeyse imkansız gibi.

ben dual action kullanıcısıyım. ilki bozulduğuında değişiklik olsun klimalı felan diye chillstream aldım ancak analogun üstte olması ve kasanın biraz değişik olması dolayısıyla aldıktan sonra satmaya karar verdim ve tekrar dual action aldım.

daha önce pad kullanmamış olanlara önerilebilir

Alıntıları Göster
    Ya arkadaşlar ben de chillstream almayı planlıyorum da acaba alet kendisine verilen parayı karşılıyormu?
    Aslında bazen cordless rumblepad 2 de aklımı çeliyor gibi oluyor ama çok tipsiz ya
    Sizce chillstream almalı mıyım pişman olur muyum? Kullanan arkadaşlar yorumlarını yazarlarsa sevinirim özellikle chillstream kullanıcıları.

• quote:

Orijinalden alıntı: ΣցΣ

Ya arkadaşlar ben de chillstream almayı planlıyorum da acaba alet kendisine verilen parayı karşılıyormu?
    Aslında bazen cordless rumblepad 2 de aklımı çeliyor gibi oluyor ama çok tipsiz ya
    Sizce chillstream almalı mıyım pişman olur muyum? Kullanan arkadaşlar yorumlarını yazarlarsa sevinirim özellikle chillstream kullanıcıları.

Alıntıları Göster
    upup

• quote:

Orijinalden alıntı: ΣցΣ

upup

Alıntıları Göster
    Ben de kablosuz Rumblepad 2'i düşünüyorum buaralar, ama tek çekimcem yön tuşlarının tek bütün olması... Yıllardır PS kolundaki 4 ayrık yön tuşuna alışmıştım, zorluk çıkarır mı çapraz koşarken falan merak ediyorum...
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.