Şimdi Ara

Logitech Chillstream vs Logitech Rumblepad 2 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
80
Cevap
0
Favori
9.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tam aksine dahada kolay bendede kablosuzu var rumblepad2 nin evde esimle pes ve virtual tennis2009 oynuyoruz 2.padim snopy alalı1hafta oldu hemen bozuldu yon tusu rumble pad ise 3.ayında aynı performans devam tavsiye ederim ozelliklede kablosuzunu eger snopyi tamir edemezlerse 2.rumblepadi dusunuyorum.
  • Bugün elime geçecek siparişi verdim, bakalım adaptasyonum nekadar zaman alacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyle007

Bugün elime geçecek siparişi verdim, bakalım adaptasyonum nekadar zaman alacak

siparişi sanalmarketimden mi verdiniz?
  • Bende kullanıyorum chillstream 1 yıldır. Pes oynarken gerçekten çok rahat. Ama guitar hero oynamak isteyenler için aynısı söyleyemem. Tuşları çok hassas. Pes için alacaklar düşünmeden alabilirler bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: linkin_park20

quote:

Orijinalden alıntı: kyle007

Bugün elime geçecek siparişi verdim, bakalım adaptasyonum nekadar zaman alacak

siparişi sanalmarketimden mi verdiniz?

EXA

Edit : 2 gündür kullanıyorum, korktuğum başıma gelmedi, bitişik D-pad gayet kullanışlı PES'de... Kablosuz olması, çekim gücünün çok iyi olması, malzeme kalitesi, iyi ki almışım dedirtti...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyle007 -- 21 Ağustos 2009; 19:15:50 >

•  Logitech Chillstream vs Logitech Rumblepad 2

ben bu ürünü aldım. 50 TL'ye ps3 için diyorlar ama pcde usb girişiyle direk çalıştı valla :)

Pes'de çokda kullanışlı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: hexagoncw

Logitech Chillstream vs Logitech Rumblepad 2

ben bu ürünü aldım. 50 TL'ye ps3 için diyorlar ama pcde usb girişiyle direk çalıştı valla :)

Pes'de çokda kullanışlı :D

vakti zamanında şu gamepadi pc'de çalışmıyor sandıgımdan 30 tl fazla verip gri modelini almıştım. günlerce araştırdıgımdan bi 5 tl de yola gitmiştir. e be logitech şunun kapagına bir açıklama koy bari pc ilede uyumludur diye. içim cız etdi vallahi.

• arkadaşlar pes için hangisini önerirsiniz acaba?

birde şu tetik tuşu muhabbeti ne acaba peste zorluk yarattığı söyleniyor ben pek anlamadım o olayı?

ayrıca ellerim sürekli terlediği için ve şu siyah olanı hem d-padin üstte olmasından hemde görünüş açısından beni cezbettiği, birde üstüne hexagoncw arkadaşın belirttiği pc ile uyumlu olma özelliğiyle beni cezbetti. acaba siz ne dersiniz bu durum için.

ona göre sipariş geçeceğimde yakın zamanda...
  • x360 gamepad ini pc de kullanmayı deneyin..
  • rumblepad 2 kullanıyorum. Kablosuz olması çok büyük avantaj.Hiçbir şikayetim yok. Pili 6 ay gitti:)
  • sormuştum ama cevap alamadım maalesef ve an itibariyle 3 joystickde artık elimin altında bulunmakta şaşırtıcı bi şekilde rumblepad 2, gri chillstream ve siyah chillstream.

eğer sorunuz varsa elimden geldiğince cevaplayabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxi_rocker

sormuştum ama cevap alamadım maalesef ve an itibariyle 3 joystickde artık elimin altında bulunmakta şaşırtıcı bi şekilde rumblepad 2, gri chillstream ve siyah chillstream.

siyah ve gri chillstream pc için kullanıldığında aralarında fark var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: linkin_park20

quote:

sormuştum ama cevap alamadım maalesef ve an itibariyle 3 joystickde artık elimin altında bulunmakta şaşırtıcı bi şekilde rumblepad 2, gri chillstream ve siyah chillstream.

siyah ve gri chillstream pc için kullanıldığında aralarında fark var mı?

siyah ile gri arasında r2 ve l2 tuşları gride kademeli olmasına rağmen siyahda düz bir şekilde ve resimlerdende anlaşılacağı üzere analog ile d-pad yerleri farklı. d-pad bakımından gri biraz daha kullanışlı durumda. ayrıca ikiside normal usb çıkışlı ve xp'de cd ile vista yada 7 ile tak çalıştır şeklinde çalıştırabiliyorsunuz. yardımcı olmuştur umarım...

• siyah ps3 olanı pc ye takıldıgında herhangi bi driver yüklemeye gerek kalmadan windows tarafından otamatik olarak tanınıyormu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheGreen7

siyah ps3 olanı pc ye takıldıgında herhangi bi driver yüklemeye gerek kalmadan windows tarafından otamatik olarak tanınıyormu ?

Xp için onu denemedim ama vista ve 7 için direkt yüklenip çalışıyor, griden hiçbir farkı yok. gri için xp'de kullanmak gerekirse cd'den driver yüklemek lazım vista ve 7'de oda otomatik çalışıyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheGreen7

siyah ps3 olanı pc ye takıldıgında herhangi bi driver yüklemeye gerek kalmadan windows tarafından otamatik olarak tanınıyormu ?

Xp için onu denemedim ama vista ve 7 için direkt yüklenip çalışıyor, griden hiçbir farkı yok. gri için xp'de kullanmak gerekirse cd'den driver yüklemek lazım vista ve 7'de oda otomatik çalışıyor.

saolun ilk firsatta gidip alıcam o zaman
  • bende kablolu rumblepad 2 var acaba bununla call of duty veya fear tarzi oyunları oynama sansimiz varmi?? varsa nasil bir ayar yapmamiz gerekiyor arkadaslar?
  • Chillstream gri modeli çok güzel ve kullanışlı. Rumplepadlere alışamadım bir türlü.
  • tüm yazılanları okudum ama hala bir karar veremedim:)
    gri chill (50tl'ye almışlar yanlış okumadıysam) ile kablosuz rumble II arasında kararsız kaldım!
    biri fanlı biri kablosuz titreşimli..
    çıkmadım içinden! :)
  • PES 2009-2010 için ne alayım ?

http://www.sanalmarketim.com/urun/LOGI.GAME.GP.020/LOGITECH-Chillstream-Controller-for-PC--%28LOG-963435-0914%29

Şunu alayım diyorum ama ben o yön tuşları dışında farklı şeklindeki oynak tuşlara alışkın olmadığımdan kötü mü gelir acaba ?

Ben yön tuşlarına alışkınımda joystickte.Ben de karar veremedim.Chill Stream ağır basıyor ne kadar tuşlar ters olsada.Ama PES'te oyun performansı hangisinde iyi olur acaba ? Bir önerisi olan ?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.