Şimdi Ara

Logitech Chillstream vs Logitech Rumblepad 2 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
9.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • x360 gamepad i 2009 yılından itibaren hemen hemen tüm oyunlarla TAM uyumlu ayar falan yapmanıza gerek kalmıyor.. chillstream keza öyle..

rumblepad 2 cordless yerine x360 kablosuz gamepad i bulun ve alın.. taş gibi

chillstream i ise sadece fiyatı uygunsa alın yoksa kablolu x360 gamepad i alın..
  • Arkadaşlar ben aldım ama halen tam verimle kullanamıyorum :(

Linkin_park20 arkadaşımdan yardım istedim ama bakalım.

Bu arada eski oyunlar için kullanmak isteyenler

http://www.wingmanteam.com/profiles/profiles_team.htm

burdan profil indirebilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker burak

x360 gamepad i 2009 yılından itibaren hemen hemen tüm oyunlarla TAM uyumlu ayar falan yapmanıza gerek kalmıyor.. chillstream keza öyle..

chillstream i ise sadece fiyatı uygunsa alın yoksa kablolu x360 gamepad i alın..

Kesinlikle katılıyorum.
    Millet Rumblepad 2 de takılmış kalmış. Bir kullansalar Xbox360 Controller.
  • Chillstream kullanıcısıyım ve çok memnunum... Daha önceleri hep ps3 kontroller kullandım, alışmakta bir zorluk yaşamadım... Fan güzel bir düşünce olmuş bence... Ayrıca yapılan yorumlarda xbox stili controllerlerin daha ergonomik olduğu doğrultusunda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jedi_master

quote:

x360 gamepad i 2009 yılından itibaren hemen hemen tüm oyunlarla TAM uyumlu ayar falan yapmanıza gerek kalmıyor.. chillstream keza öyle..

Kesinlikle katılıyorum.

xbox360 kablosuz gamepad pc de çalışıyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: hunterorion

quote:

Orijinalden alıntı: jedi_master

quote:

Kesinlikle katılıyorum.

xbox360 kablosuz gamepad pc de çalışıyor mu?

Çalışıyor tabikide. Ama öncelikle bir tane kablosuz usb alıcısı alman gerek. Bunuda türkiyede bulabilirsen ne ala. Yurt dışında da getirebilirsin.

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.31881

• Uzun iş hocam ya
  • chillstream oldukça rahat bir gamepad.Tavsiyedir.
  • beyler bu gamepadlerin kabloları ne kadar uzun oluyor? rumblepad ın 3 metre var mı mesela?
  • Bugün elime geçti Chillstream lerim

Baya rahatmış tavsiye ederim
  • PES oynamak için rumblepad 2 çok daha kullanışlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenercan

beyler bu gamepadlerin kabloları ne kadar uzun oluyor? rumblepad ın 3 metre var mı mesela?

??
  • quote:

quote:

beyler bu gamepadlerin kabloları ne kadar uzun oluyor? rumblepad ın 3 metre var mı mesela?

??

3 metre değil de hemen hemen 2 metre var.
  • Goldmaster nasıl beyler, logitechle nerdeyse yarı yarıya fiyatı.. snopyler gibi hemen bozulur mu acaba?

http://www.vatanbilgisayar.com/goldmaster-gp-380-gp-380-wireless-pc-ps2-ps3-titresimli-gamepad/productdetails.aspx?I_ID=45346
  • hocam acayıp markaların urununı alakana kadar kalıtelı bır urun al daha ıyı bence...
  • Rumplepad 2'nin elle tutma yerleri çok sert geldi bana ve küçük yapıda. Kablosuz ve titreşimi olması güzel bir şey ama ele en iyi yakışan ve kontrolü en iyi olan bence Chillstream. Birde bunu kablosuz yapsalar tadından yenmez.
  • Futbol için konuşacak olursam, bilgisayarda şu ana kadar PES serisine yönelik kullandığım en iyi kol Chillstream diyebilirim rahatlıkla. Herkes analogla oynardı bu oyunu, ben PS tarzı kollardaki analog çubuğun yerine gıcık olduğum için kullanmazdım. Onun yerine yön tuşları tümleşik olanları tercih ederdim analog işi görsün diye :) İlk aldığımda el alışkanlığı, yön tuşlarını kullanmak istedim fakat bu sefer de analoğun yeri mecbur etti ve ister istemez alıştım analog ile oynamaya. Önceden kullandığım Snopy AT0710 (ki kendisine sağlamlığından ötürü hâlâ hayranlık beslerim :)) şimdi bana hayvan gibi geliyor boyut olarak. Geçenlerde elime aldım, ı ıh, kullanılacak gibi değil. Chillstream'e fena alıştım. Otomobil yarışı oynarım ara sıra ama titreşime ihtiyaç duymadım. Zaten otomobil yarışlarına çok meraklı olsam hiç uğraşmam, Logitech G25 alırım temiz ikinci el.

PES'te tek şikayetim Super Cancel hareketini yapmakta zorlanmak oldu. Tetik şeklindeki R2 yüzünden R1+R2 yaparken çok belli ediyorum kendimi ve arkadaşlar anlıyorlar hemen :) Onun dışında havalandırması da güzel ve cihaz ele nefis oturuyor. Havalandırmanın ikinci kademesi gereksiz ve gürültülü. Birinciden hiçbir farkı yok üflediği hava açısından. Saçma olmuş. Windows logolu oyunlarla otomatik olarak uyumlu hale geliyor ayar yapmaya gerek kalmadan. İlk defa bir önceki parçalanmadan yeni bir kol aldım, o da bu oldu ve ömürlük bir kol diyebilirim. Sanalmarketim'den kargosuyla 6 taksit, 48 liraya almıştım.

• xbox 360 koluna alistigim icin ps3 umdede xbox kolunu cok riyorum acaba bu xbox koluna benzeyen kol ps3 de calisirmi?
  • orjinal xbox kolu çalışmaz ama chillstream di sanırım siyah renkli kablolu logitech gamepad var , o ps3 uyumlu.

yurtdışından isteğe göre getirilebilen 1 gamepad daha var ismi aklıma gelmedi, ds3 görünümlü ama tuş dizilimi xbox360 daki gibi.
  • yeni logitech f710 gayet güzel olmuş
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.