Şimdi Ara

Logitech Classic 200 Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Logitech Classic 200 klavyem var. Bugün canım sıkıldı klavyenin altını ve kasanın bir penceresini boyadım. Boya seyhan marka ve 2.5 tlye aldım. İkisini boyamaya tam yetti, bitti. Boyarken zorlandım elim boya oldu boya sıvı oldu. Ve hala yapış yapış. İyi boyanmadı anlaşılan. Bana biraz tavsiye, boya markası önerir misiniz ?

Logitech Classic 200 Yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cgrrkk1 -- 30 Haziran 2012; 22:27:30 >

• 2 liralık boyayla klave mi boyanır
    20 saatte anca kurur o boya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acemiyim kardeş. Ne önerirsin akçalı felan ? Adanadan nerden alabilirim bir de bilen söylesin. Bu arada klavye zaten topu topu 20 tl :D
  • Yanlış anlama ama klavyenin altını neden boyadın bir türlü çözemedim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dimox -- 1 Temmuz 2012; 12:34:16 >
  • önce altını sonra üstünü boyayacaktım ama kötü olunca üstü yapmadım
  • Klavyenin altını boyamak mantıklı ama sığıyorsa led şerit tak derim. Punto ledler var ampulü yok sadece bir noktadan ibaret led. Onlardan kullanır ve kırmızı led takarsan Diablo marka klavyen olabilir Hatta yapıştırma ile klavyenin orasına burasına diablo 3 amblemleri falan takıp şuanki Diablo 3 hengamesi sırasında epey bir fiyata ittirebilirsin bile Akçalı işini görür rahatça ama bence asıl sıkıntı senin boyayı sıkış şeklinde. Boyamak istemediğin yerlere bant çek, boyayı yaklaşık 25cm mesafeden ve tek bir noktanın üzerinde 1 saniyeden fazla durmadan yapman gerekir. Karate kid'deki cilala parlat hareketiyle... Yatay ve dikey pas denir, soldan sağa bilek hareketleriyle 1 kat attıktan sonra yukarıdan aşağı bilek hareketleriyle 1 kat vernik (tercihe göre mat ya da parlak), ardından tekrar 1 kat boya ve tekrar 1 kat vernik şeklinde gitmen gerekir. Kaç kat atarsan o kadar iyi sonuç elde edersin. Çalışma alanın tamamen tozsuz ve klavye iyice temizlenmiş olmalı ki tozlar boyada pürüz yaratmasın. Haydi kolay gele...

• Çok sağolasın. Yaparken bu dediklerini uygulayacağım. Yalnız akçalı ne kadar ? Ve bir akçalı boya tüm kasayı boyama yeter mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MiCROLAB 4+1 MC-3500 yardım
    14 yıl önce açıldı
    SATILIK logitech x530 5+1
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam o kadar boyayı keşke klavyenin üstüne harcasaydın.

polisan, henkel,akçalı iyidir.
  • Polisan alacağım yarın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgrrkk1

Çok sağolasın. Yaparken bu dediklerini uygulayacağım. Yalnız akçalı ne kadar ? Ve bir akçalı boya tüm kasayı boyama yeter mi ?

Kasa? Klavye diye girdiydin konuya kasaya mı geçtin? 1 kutu kasaya yetmez en az 2 kutu harcarsın. Akçalı 8-10TL falan olsa gerek.
  • Pahalıymış yahu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.