komiks söylediklerin çok farklı ürünler, birisi kablolu birisi kablosuz öncelikle, mx3200 klavye artı mouse tan oluşurken g15 tekbaşına klavye.. g15 logitechin gecede görünebilen ışıklı bir klavyesi mx3200de ışık sistemi mevcut değil.. yanlış bilmiyorsam g15 ingilizce mx3200 tamamen Türkçe destekli
kararını verirken ne tarz bir ihtiyacın olduğunu belirlemen gerekli
ben alalı 2 sene oldum ses takılma vs olmadı hiç ama olanları duyduk mail atmanda fayda var
quote:
Orjinalden alıntı: deniz c
ya beyler alalı 3 ay oldu klavyenin tuşları serleşti ve ses yapıyor mesela numlock bölümündeki + - * / bu tuşlar gayet sessiz ve tok. rahatsız oluyorum. sizinde böylemi hala ilk günkü gibimi yoksa benim gibimi ? ben bu seti sessiliğinden ve yumuşak tuş yapısından ötürü almıştım. logiteche mail atsam bi sonuca varabilirmiyim. ?
satın almanız gerekli oda ucuz bir parça değil malesef
quote:
Orjinalden alıntı: dephazz
Selamlar arkadaslar.
Logitech mx3200 model klavye mouse setinin receiver'ı kırıldı bunu nasıl temin edebilirim. türkiyede bu modelin wi-fi receiver olarak tek parça satısı yapılıyormu yada alternatif olarak klavye ve mouse u nasıl kullanabilirim. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
quote:
Orjinalden alıntı: Denorath
Güncelleme için çok teşekkürler
2side birbirinden güzel, sadece 2 set arasındaki enönemli fark mouseları mx3200ün mouse u daha iyi
quote:
Orjinalden alıntı: zühd
Logitech wave klavyeyi mi tavsiye edersiniz mx3200 ü mü?
güle güle kullan
quote:
Orjinalden alıntı: seskes sagol tekniks bu foruma bakıp vatana gıttım sadece inglizcesi var dediler sorun deil dedim satıcı nası yani fln diyor bu ürünü alanlar zaten özel müşterilerdir dedi indirim yapmak istedi inglizce oldugu icin muduru ile gorustu fakat kar etmedi pesin alımlarda 175 di taksitle aldıgım için 190 ana geldi kazıklandım gibi ama napalım aldık artık :).Bu arada surumu yukselttim sorunsuz sekilde.
quote:
Orjinalden alıntı: Technics
komiks söylediklerin çok farklı ürünler, birisi kablolu birisi kablosuz öncelikle, mx3200 klavye artı mouse tan oluşurken g15 tekbaşına klavye.. g15 logitechin gecede görünebilen ışıklı bir klavyesi mx3200de ışık sistemi mevcut değil.. yanlış bilmiyorsam g15 ingilizce mx3200 tamamen Türkçe destekli
kararını verirken ne tarz bir ihtiyacın olduğunu belirlemen gerekli
özellikle ışıklı veya ışıksız, yada set veya değil; hiç düşünmedim açıkçası klavyenin kullanılabilirliği benim için önemli kısayolları vb. g15 düşüncemde sadece güzel göründüğü için ama mx3200'de yabana atılır değil. g15 ing. olduğu için seçenek olarak sundum yoksa elbette düşüncem mx3200 kendi mousem var ama sadece klavye içi bu seti almayı düşünüyorum. yani parasının hakkını veren bir ürünmü? artı ve eksi yönleri neler onları bilmek isterim...
Teşekkürler....
Benim hayatımda efsane donanımlarım vardır, amiga gibi, 3dfx gibi, creative t6060 gibi, zotac 8800 gt amp gibi, buda benim için öyle bir set..Hiç bir zaman unutmayacağım bir set olacak mx3200.. Mx3200 kablosuzluğu en iyi şekilde sunması, oyunlarda problem yaratmaması, antibakteriyel yapısı, kablosuzluğuna ilave çok uzun menzili, mouse un asla atlama yapmaması, slim ve kusursuza yakın dizaynı, pil süresi gibi özellikleri ile kullanıcısını inanılmaz memnun eden bir set, Piyasaya çıkalı 2 sene oldu ama bana göre haala sadece 2 rakibi var, birisi mx5500 diğeri wave..
Tüm bu güzelliklerinin yanında bazı kullanan arkadaşımızda olumsuz bazı deneyimler yaşadı..Burada zaman zaman paylaşıldı.. Nadirde olsa bazıları kabul edilecek şeyler değil asla Klavye üzerinden yazıların silinebilmesi, tuşların bazen sert basması en çok şikayet alınan durumdu.
Ama eğer sadece klavye içinse düşünme sebebin wave in tek satılan klavyesi var bildiğim kadarya, mx3200 ün mouse u yabana atılacak bir mouse değil kullanacaksan düşünmeden al.. ama kullanmayacaksan bence boşuna 190 tl verme sıfırına..
G15 ve mx3200 farklılar ben 2 sene öncede aralarında hangisini alayım diye düşünmeden bunu almıştım, haala düşüncem aynı.. ingilizce klavyeyi ingiliz olsam kullanırdım, Ülkemde kendimi kullanmaya zorlamak manasız.. kablosuzluğu mx3200ün bonusu ayrıca
quote:
Orjinalden alıntı: komiks özellikle ışıklı veya ışıksız, yada set veya değil; hiç düşünmedim açıkçası klavyenin kullanılabilirliği benim için önemli kısayolları vb. g15 düşüncemde sadece güzel göründüğü için ama mx3200'de yabana atılır değil. g15 ing. olduğu için seçenek olarak sundum yoksa elbette düşüncem mx3200 kendi mousem var ama sadece klavye içi bu seti almayı düşünüyorum. yani parasının hakkını veren bir ürünmü? artı ve eksi yönleri neler onları bilmek isterim...
@technics logıtech mediaplay kullanıyorum ama zamanla bu mouse'da kullanabilirim. wave ayrıca kablolu bir klavye ama görünüş itibari ile mx daha iyi değilmi?wave ile aralarında pek fiyat farkı yok diye biliyorum. yanlışsam düzelt lütfen...
wave, in tek satılan hali galiba kablolu ama onunda wireless seti var, yani wave in görüntüsüde yabana atılacak gibi değil ama mx3200 daha modern görünüyor biraz daha fonksiyonel vista üzerinde ayrıca..senin kullandığın mouseta güzel bir modeldi..tercihin zor olacak
quote:
Orjinalden alıntı: komiks
@technics logıtech mediaplay kullanıyorum ama zamanla bu mouse'da kullanabilirim. wave ayrıca kablolu bir klavye ama görünüş itibari ile mx daha iyi değilmi?wave ile aralarında pek fiyat farkı yok diye biliyorum. yanlışsam düzelt lütfen...
Klavyenin boyutunu cm olarak bilen var mı acaba satılan sitelerde göremedim..
ya beyler tek benmiyim memnun kalmayan :S 2 güne kadar klavyenin çok ses çıkardığını ve sertleştiğini söylemiştim şimdide mouse bozuldu. çalışmıyor kaçtane pil denedim olmuyo. klavye çalışıyo fakat mouse çalışmıyo. setpointi sildim yeni kurdum olmadı başka kurdum olmadı. klavye çalışıyor klavye üzerinden fonksiyon tuşlarıda çalışıyor yani setpoint aktif. ayrıca aldığım günden beri sorunlar bitmek bilmiyor aldığım gün backspace tuşu ses yapıyo diye gidip yenisiyle değiştirdim baktım onunda ses yapıyo neyse bişey olmaz dedim. şimdi bütün tuşlar onun gibi laçkalaştı sanki.. çok kullanıyorum ondan heralde. herneyse aldıgımın 2. günü arka ayakları kırıldı. oda yazarken üstüne baskı uyguladıgımdan heralde ilkkez böyle bişey gördüm çok dayanıksızmış demek.. ayrıca en uzak 3 4 mesafe uzaklıktan kullanabildim. receiverla arasında hiçbir şey olmamasına ramen 4 metreden mouse çekmiyordu klavye çekiyordu.
logiteche bu yaşadıklarımı anlatıcam teker teker aldığım 4 ay oldu. ben bu ürünü uzun yıllar kullanmak için aldım. 10tl ye aldığım klavyemin tuşlarıyla şuanki mx3200ün klavyesi arasında tek fark fonksiyon tuşları. tuşların sert ve ses çıkarıyo olması birebir aynı diyebilirim. fakat bu konu numlock tarafında öyle değil numlock tuşları gayet sessiz ve yumuşak.
sorum şu sizce logitech nasıl bi sonuca gider ? serviste ne kadar kalır ? 20 25 gün falan bekletirmi ? ürünü teknosa dan almıştım logitech yerine teknosanın servisine mi götürsem yarıdmcı olursanız sevinirim.
Technics hocam maşallah 2 yıldır konunun peşini bırakmamışsın sırf sendeki bu mx3200 aşkına sebep merak edip bende almaya karar verdim fakat bütçeden kaynaklı sebeplerden ötürü 2.el alabiliyorum fiyatı 80 lira yarın teslim alacağım inşallah. arkadaş 03/2008 tarihinde almış ve çok temiz kullanmış, yarın göreceğiz artık. Aldıktan sonra bende burada yorumlarımı bildireceğim ama şimdiden içimde bir heyecan hissi oluşmaya başladı
hocam şansızlığınızın yanında bence bu set size hitap etmiyor, farklı bir sete yönelmelisiniz, logiteche durumu iletin. sonrada elinizden çıkartıp başka bir set deneyin bence
quote:
Orjinalden alıntı: deniz c
ya beyler tek benmiyim memnun kalmayan :S 2 güne kadar klavyenin çok ses çıkardığını ve sertleştiğini söylemiştim şimdide mouse bozuldu. çalışmıyor kaçtane pil denedim olmuyo. klavye çalışıyo fakat mouse çalışmıyo. setpointi sildim yeni kurdum olmadı başka kurdum olmadı. klavye çalışıyor klavye üzerinden fonksiyon tuşlarıda çalışıyor yani setpoint aktif. ayrıca aldığım günden beri sorunlar bitmek bilmiyor aldığım gün backspace tuşu ses yapıyo diye gidip yenisiyle değiştirdim baktım onunda ses yapıyo neyse bişey olmaz dedim. şimdi bütün tuşlar onun gibi laçkalaştı sanki.. çok kullanıyorum ondan heralde. herneyse aldıgımın 2. günü arka ayakları kırıldı. oda yazarken üstüne baskı uyguladıgımdan heralde ilkkez böyle bişey gördüm çok dayanıksızmış demek.. ayrıca en uzak 3 4 mesafe uzaklıktan kullanabildim. receiverla arasında hiçbir şey olmamasına ramen 4 metreden mouse çekmiyordu klavye çekiyordu.
logiteche bu yaşadıklarımı anlatıcam teker teker aldığım 4 ay oldu. ben bu ürünü uzun yıllar kullanmak için aldım. 10tl ye aldığım klavyemin tuşlarıyla şuanki mx3200ün klavyesi arasında tek fark fonksiyon tuşları. tuşların sert ve ses çıkarıyo olması birebir aynı diyebilirim. fakat bu konu numlock tarafında öyle değil numlock tuşları gayet sessiz ve yumuşak.
sorum şu sizce logitech nasıl bi sonuca gider ? serviste ne kadar kalır ? 20 25 gün falan bekletirmi ? ürünü teknosa dan almıştım logitech yerine teknosanın servisine mi götürsem yarıdmcı olursanız sevinirim.
aşk demeyelimde kullanıyoruz bari bildiklerimizi bilmeyen arkadaşlarımızla paylaşalım maksat, sonuçta ucuz şeyler değil bunlar alan arkadaşlar bilerek alsınlar..çok güzel bir fiyata denk getirmişsiniz, hayrlı olsun..
quote:
Orjinalden alıntı: constantine1982
Technics hocam maşallah 2 yıldır konunun peşini bırakmamışsın sırf sendeki bu mx3200 aşkına sebep merak edip bende almaya karar verdim fakat bütçeden kaynaklı sebeplerden ötürü 2.el alabiliyorum fiyatı 80 lira yarın teslim alacağım inşallah. arkadaş 03/2008 tarihinde almış ve çok temiz kullanmış, yarın göreceğiz artık. Aldıktan sonra bende burada yorumlarımı bildireceğim ama şimdiden içimde bir heyecan hissi oluşmaya başladı
açıkcası bende memnun değilim, @Technics arkadaşımızda hatırlar belki benim sorunum yazıların silinmeye başlamasıydı.. yolladım değiştirp yolladılar sözde, ama gelende kullanılmıştı, beklicek halim yoktu dahada peşine düşmedim.. aynı şekilde onun da tuşlarsilindi.. şu an klavyemde a, d, m, n tuşları tamamen, s ve ses açma kapama düğmeleri kısmen silinmiş durumda tuşlar desem inanın daktilo gibi oldu takır tukur bu setten bu kadar memnun insan varken bende böyle olmasını ben kendi şansızlığıma bağlıyorum sanırım sorun bende ergonomi, kullanım kolaylığı kısa yollar mouse çekim mesefaesi vs her şey 10 numara ama işte bu yazı silinmesi ve tuşların daktilo gibi olması götürdü bende herşeyi :) bu saaten sonra elden de çıkaramam alan da olmaz isteyene satabilirm uygun bi fiyata
arkadaşlar bende mx3200 almayı düşünüyorum ama oyunlarda nasıl bir performans vereceğini çok merak ediyorum ve kafamı da karıştırmıyo değil bu konu.. sizlerin oyun hakkındaki yorumlarınız bana çok faydalı olacaktır. nakit param olsaydı 2. el almayı düşünüyodum ama malasef nakitim olmadığından kredi kartından almak zorundayım ve en uygun mavide 6 taksit 165'e buldum. fiyatı da yorumlarsanız sevinirim,şimdiden teşekkürler....
Arkadaşlar kafam çok karışık yardımınıza başvuruyorum ????ben oyun falan oynamam zaten konsol var.tek işim internet
Logitech wave 2.el ----- 65TL mi yoksa
Logitech mx3200 2.el--- 100 TL mi?
Bunlardan hangisini almalıyım
hangisi temiz ise onu alın 2 sette çok iyi fiyatına göre wave al diyebilirim.. 65e çok ama çok iyiymiş
quote:
Orjinalden alıntı: HORSY_TMR
Arkadaşlar kafam çok karışık yardımınıza başvuruyorum ????ben oyun falan oynamam zaten konsol var.tek işim internet