Şimdi Ara

<< Logitech'Cordless MX3200LASER' >>Fw15 ÇIKTI!! (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.456
Cevap
2
Favori
108.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hem kendim hem abim bayadır kullanıyoruz herhangi bir problem olmadı.Söylediğin sanırım mouse un kendisinden kaynaklanan bir sorun sen onu garantiye yolla bence.Anladığım kadarıyla sağ tık takılı kalıyor içini açıp kendinde belki yaparsın ama hem garantin gider hemde riske girersin hiç gerek yok
  • güle güle kullan arkadaşım, setinin mouse unda sorun var malesef büyük ihtimalle, bahsettiğin sıkıntılar normal değil çünkü..öncelikle sen yinede garantiye vermeden firmware update dene
    quote:

Orjinalden alıntı: cocus

Arkadaşlar, an itibari ile ben de bu setten bir adet edinmiş bulunuyorum . Öncelikle şunu belirteyim; bu kablo illetinden kurtulduğum için pek bi mutluyum. Hele klavyenin tuşlarına bayıldım. Çok güzel. Hele eski klavyemle karşılaştırınca mükemmel diyebiirim. Eskiden klavyede bişeyler yazarken çivi yazısı yazıyomuşum hissine kapılırdım hep. Çok sertti tuşlar. Bu setin klavyesi ise kayıyo resmen .

Yalnız bir sorunum var o da mouse ile. Ben daha önce hiç lazer mouse kullanmadım. Belki de bu onun acemiliği ama bu sorun beni deli etti bugün. Mouse sağ klik pek bana bağlı olarak çalışmıyo sanki. Kendi kafasına göre takılıyo... Yaklaşık 5-6. tıklamadan sonra algılıyo bazı şeyleri. Bazede, örneğin bir programın kısa yoluna tıkladığım zaman, onu tutup başka yere götürmeye çalışıyo. Çözemedim bi türlü. Bana bu konuda bi yardımcı olursanız çok sevinirim. Sorun bendemi mousta mı anlayamadım .

quote:

Orjinalden alıntı: tstdrvr
    teşekkürler sizlerden edindiğim izlenim almamda baya etkili oldu orta tuşa da alıştım artık pek yadırgamıyorum kullanımı zor olmasına rağmen insan kendini zorlayınca alışabiliyomuş

• merzah.... vay cnm kardeşim hoşgeldin, nasıl geçti askerlik
    quote:

Orjinalden alıntı: Merzah

Hem kendim hem abim bayadır kullanıyoruz herhangi bir problem olmadı.Söylediğin sanırım mouse un kendisinden kaynaklanan bir sorun sen onu garantiye yolla bence.Anladığım kadarıyla sağ tık takılı kalıyor içini açıp kendinde belki yaparsın ama hem garantin gider hemde riske girersin hiç gerek yok
  • Teşekkür ediyorum arkadaşlar. Update olayını denedim ama bişey değişmedi...

Dediğiniz gibi garantiye gönderyim ben bunu.
  • hocam eğer 2. el almadıysan garantiye bile göndermeden direk aldığın yere vermelisin alalı çok olmadın çünkü sanırım
    quote:

Teşekkür ediyorum arkadaşlar. Update olayını denedim ama bişey değişmedi...

Dediğiniz gibi garantiye gönderyim ben bunu.
  • Hayır bugün aldım henüz. Mavi bilgisayardan aldım. Aslında Mavi bilgisayara garanti kapsamında bişey verdiğim zaman 30 iş gününü sonuna kadar kullanıyorlar. Bunu 2 kere yaşadım. Dolayısıyla oradan bişey alırken çekinirim ama indirimi kaçırmayım dedim. Ama yine de en kısa srede götürmeyi planlıyorum. Umarım yine alıp 30 gün sonra teslim etmezler... Bide tamir gören aletlerden pek hayır görmedim şimdiye kadar. Umarım bu da aynı şekilde olmaz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Technics

merzah.... vay cnm kardeşim hoşgeldin, nasıl geçti askerlik
    quote:

Hem kendim hem abim bayadır kullanıyoruz herhangi bir problem olmadı.Söylediğin sanırım mouse un kendisinden kaynaklanan bir sorun sen onu garantiye yolla bence.Anladığım kadarıyla sağ tık takılı kalıyor içini açıp kendinde belki yaparsın ama hem garantin gider hemde riske girersin hiç gerek yok

Hoşbulduk Technics im bitirdik işte artık engel yok
    Geçti bitti artık bundan sonra buralardayım özlemişim çok

• quote:

aslında bahsettiğiniz orta tuş olayı mouse için en büyük eksikliklerden birisi, mouse un orta tuşu çok hassas, dokunsan vınnn diye kaçıp gidiyor, bu seti alana kadar orta tuşu çok kullanırdım ama şuan unuttum kullanmamaktan o tuşun roller özelliği dışında bassma fonksiyonunu..güle güle kullansın yeni alan arkadaşlar

Bunu öğrendiğim çok iyi oldu...demek ki orta tuştaki yumuşak hassasiyet sadece bende yok....Az kalsın aldığım yere geri vercktim...2.el aldım da ondan böyle sandım
  • 7 gün içerisinde iade şansınız var ürünü, bu sizin hakkınız sakın yanaşmayın tamire vs ye, ürünü verin ya yerine yeni ürün versinler yada paranızı alın direk geçmiş olsun talihsizlik gerçektende
    quote:

Hayır bugün aldım henüz. Mavi bilgisayardan aldım. Aslında Mavi bilgisayara garanti kapsamında bişey verdiğim zaman 30 iş gününü sonuna kadar kullanıyorlar. Bunu 2 kere yaşadım. Dolayısıyla oradan bişey alırken çekinirim ama indirimi kaçırmayım dedim. Ama yine de en kısa srede götürmeyi planlıyorum. Umarım yine alıp 30 gün sonra teslim etmezler... Bide tamir gören aletlerden pek hayır görmedim şimdiye kadar. Umarım bu da aynı şekilde olmaz..

• vallaha bizde seni özledik merzah, bomba bir sistem yaparsın sanırım çok geçmeden mx3200 yerine mx5500 var artık önerebileceğim biliyosundur sende.. ama fiyatı fazla biraz
    quote:

Hoşbulduk Technics im bitirdik işte artık engel yok
    Geçti bitti artık bundan sonra buralardayım özlemişim çok
  • dediğim gibi ürünü aldığınız kişi günahsız
    quote:

Orjinalden alıntı: HORSY_TMR

quote:

aslında bahsettiğiniz orta tuş olayı mouse için en büyük eksikliklerden birisi, mouse un orta tuşu çok hassas, dokunsan vınnn diye kaçıp gidiyor, bu seti alana kadar orta tuşu çok kullanırdım ama şuan unuttum kullanmamaktan o tuşun roller özelliği dışında bassma fonksiyonunu..güle güle kullansın yeni alan arkadaşlar

Bunu öğrendiğim çok iyi oldu...demek ki orta tuştaki yumuşak hassasiyet sadece bende yok....Az kalsın aldığım yere geri vercktim...2.el aldım da ondan böyle sandım

• quote:

dediğim gibi ürünü aldığınız kişi günahsız
    quote:

Orjinalden alıntı: HORSY_TMR

quote:

Adamın da günahını aldık Şu anda orta tekerliğin yeni sekme açma görevini hangi tuşa verebilirim diye düşünmekteyim...insan alışınca kolay bırakamıyo

• Evet benimde aklıma direk o geldi zaten mx5500 ama o bluetooth buda biraz canımı sıkıyor ama bakalım biraz daha araştırmak gerek beraber doğru bir karar veririz
  • Bende mx3200 kullanıyorum ancak bir kaç gün öncesine kadar ekranda capslock açık veya kapalı yazısı çıkarken şimdi çıkmıyor ne yapmalıyım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: pars35

Bende mx3200 kullanıyorum ancak bir kaç gün öncesine kadar ekranda capslock açık veya kapalı yazısı çıkarken şimdi çıkmıyor ne yapmalıyım?

Arkadaşım bildiğim kadarıyla caps lock yad num lock tuşu açık/kapalı yazısı logitech in programı açık olduğunda oluyor...ben programı yüklemeden önce bende de çıkmıyordu yazılar.
  • set point kurun kurulum cdnizden veya son sürümünü ilk sayfada verdiğimiz linkten çekebilirsiniz.
  • A , D, E, R , İ , tuşlarındaki harfler silindi .
    logitech mx3200 çok kaliteli ama 10 tl lik klavyelerde 10 sene sonra silinmiyorken, bunda silinmesi çok saçma. üstelik çok ciddi bir sorun bu.
    ne yapacam şimdi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanoute -- 11 Nisan 2009; 10:55:04 >
  • quote:

7 gün içerisinde iade şansınız var ürünü, bu sizin hakkınız sakın yanaşmayın tamire vs ye, ürünü verin ya yerine yeni ürün versinler yada paranızı alın direk geçmiş olsun talihsizlik gerçektende

Bu gün iade için gittim. Ancak ürünü bilgisayara takmasıyla sorun yok demesi bir oldu. Biraz tartıştıktan sonra ürünü bir kaç gün deneyeceklerini eğer yine arıza tespit edemezlerse iade için bu sefer logitech'e göndereceklerini söylediler. Orda da 15 iş günü içerisinde ancak belli olurmuş. Çok sinir oldum. Arkadaşlar Mavi Bilgisayar'dan bu benim başıma gelen 3. olay. Artık tövbe ettim bişey almayacam Mavi'den. Hayır hevesim kursağımda kaldı. Ona yanıyorum

• bastırsaydınız keşke, 7gün içerisinde iade sizin hakkınız
    quote:

quote:

7 gün içerisinde iade şansınız var ürünü, bu sizin hakkınız sakın yanaşmayın tamire vs ye, ürünü verin ya yerine yeni ürün versinler yada paranızı alın direk geçmiş olsun talihsizlik gerçektende

Bu gün iade için gittim. Ancak ürünü bilgisayara takmasıyla sorun yok demesi bir oldu. Biraz tartıştıktan sonra ürünü bir kaç gün deneyeceklerini eğer yine arıza tespit edemezlerse iade için bu sefer logitech'e göndereceklerini söylediler. Orda da 15 iş günü içerisinde ancak belli olurmuş. Çok sinir oldum. Arkadaşlar Mavi Bilgisayar'dan bu benim başıma gelen 3. olay. Artık tövbe ettim bişey almayacam Mavi'den. Hayır hevesim kursağımda kaldı. Ona yanıyorum

• çok ciddi bir sorun ve benzerleri çok yaşandı bu başlıkta da anlatıldı, yaşayan kişilerin deneyimleri için başlığa bir göz atmakta fayda var, ürünün garantisini kullanabilirsiniz.
    quote:

Orjinalden alıntı: kanoute

A , D, E, R , İ , tuşlarındaki harfler silindi .
    logitech mx3200 çok kaliteli ama 10 tl lik klavyelerde 10 sene sonra silinmiyorken, bunda silinmesi çok saçma. üstelik çok ciddi bir sorun bu.
    ne yapacam şimdi?
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.