Şimdi Ara

<< Logitech'Cordless MX3200LASER' >>Fw15 ÇIKTI!! (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.456
Cevap
2
Favori
108.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende maviden aldım ve alırken baya bi düşündüm çok şükür gelmedi başıma bişey (şimdilik)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Technics

bastırsaydınız keşke, 7gün içerisinde iade sizin hakkınız

Bastırdım zaten yaklaşık yarım saatlik bir dil dökmeden sonra aleti bi iki gün denemeye karar verdiler. Yoksa onu da yapmayacaklardı. Bu arada bu 7 gün olayı bir yerde yazıyor mu? Ben araştırma yaptım, çıktı alıp götürecektim. Çünkü kendi dediklerinin dışındakini kabul etmiyorlar. Ama internetten bişey bulamadım. Eğer böyle bir kaynak varsa götürüp paramı iade alabilirim. Bana bunun ancak üründe sorun olduğunu gördükleri taktirde mümkün olabileceğini söylediler. E tabi doğal olarak nasıl bişey yaptıklarını görme şansımız vs. olmadığı için sorun olduğuna da inandıramıyoruz adamları...
  • http://www.hukuki.net/forum/showthread.php?p=269083

http://www.istanbulbarosu.org.tr/Detail.asp?CatID=1&SubCatID=1&ID=274

quote:

5- Tüketicilerin sürekli problem yaşadıkları kapıdan satışlarda 7 gün içinde malı hiçbir gerekçe göstermeksizin iade hakkı aynen bırakılmıştır. Satıcının düzenlediği sözleşmelere en az 16 punto ve koyu siyah harflerle 7 günlük cayma hakkını yazması ve tüketicinin sözleşmeye kendi el yazısı ile tarih atarak , imzalaması şartı getirilmiştir.

bahsi geçen şey kapıdan satışlarmış sadece bunu bende yeni öğrendim

• Tech çok emek vermişsin bu konuya. Bu set için bundan daha kapsamlı bir inceleme daha yoktur. Teşekkürler..
  • Tamam, güzel hazırlamışlar da birader buna para kaptırmaya gerek yok. Alacağın bir microsoft seti gayet güzel iş görecektir.

Eğer oyun manyağıysak o zaman da tartışmasız A4 Tech X7 Game Set. Bu kadar harcamaya gerek yok, 200 lira verilir mi buna

Yine de güzel bir şeye benziyor.
  • Arkadaşlar bugün setimi geri aldım. Ne oldu ne yaptılar bilmiyorum ama mouse artık cillop gibi çalışıyor. Tek bir sorun var, sanırım mouse'u kül tablasının içinde kullanmışlar. Leş gibi kokuyo her 5 dk da bir elimi sabunlama ihtiyacı duyuyorum. Mouse'u nasıl dezenfekte edecem şimdi onu düşünüyorum kara kara...
  • arkadaşlar bu seti almayı düşünüyorum
  • mouse kaç dpi 800 mü?
  • Merhaba, ben aslında Logitech LX7 farem yavaş yavaş bozulduğu için yeni fare almak istiyordum. Ama hazır fareyi yenilemişken set alıp kablolu klavyemide emekliye ayırayım dedim. Bu yüzden alıcağım sette farenin önemi daha büyük. Marka olarakta Logitech düşünüyorum. Acayip sempatim var bu markaya :)

Uzun lafın kısası Logitech Cordless Wave Set ve Cordless MX3200 set arasında kaldım. 2 kalvyede kendi çapında çok hoşlar. Ama fareler konusunda kararsız kaldım. Hangi setin faresi daha iyi, kullanışlı ve rahattır?
  • ben mx 3200 kullanıyorum oyunlarda kablosuz mouse ve klavyenin tepkiyi az verdiği söylenir tabi kalitesine göre
    ama bunun tepkisi çok iyi ve ben bundan 2 ay önce aldım 180 civarı darty den
    tavsiye ederim
  • Bugün wave ve mx3200'ü bizzat inceledim. mx3200'de karar kıldım. Büyük ihtimalle yarın mavi bilgisayardan alıyorum. Fiyatı 172lira.

İnternette 10-15 lira daha ucuza satan yerlerde var ama sanırım elden almayı tercih edicem.
  • Arkadaşlar ben de bu seti geçen sene şubatta almıştım fakat farenin sol tuşu düzgün çalışmıyor. Bazen tek tıklamayı çift tıklama olarak algılıyor bazen de hiç algılamıyor. İnşallah kısa zamanda garantiye gönderecem. Gönderirken klavyeyle birlikte mi göndermemiz gerekiyor. Klavyede sorun yok. Bir de kaç günde geri gelir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ermeydan

Arkadaşlar ben de bu seti geçen sene şubatta almıştım fakat farenin sol tuşu düzgün çalışmıyor. Bazen tek tıklamayı çift tıklama olarak algılıyor bazen de hiç algılamıyor. İnşallah kısa zamanda garantiye gönderecem. Gönderirken klavyeyle birlikte mi göndermemiz gerekiyor. Klavyede sorun yok. Bir de kaç günde geri gelir.

Ben de şimdi bunu soracaktım. Sanırım başka bir set aramak zorunda kalacağım. G7'de yaşadığım ve hala yaşamakta olduğum çift tıklama probleminden sonra logitech mouselardan uzak durmak daha hayırlı olacak sanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Duncan Idaho

quote:

Orjinalden alıntı: Ermeydan

Arkadaşlar ben de bu seti geçen sene şubatta almıştım fakat farenin sol tuşu düzgün çalışmıyor. Bazen tek tıklamayı çift tıklama olarak algılıyor bazen de hiç algılamıyor. İnşallah kısa zamanda garantiye gönderecem. Gönderirken klavyeyle birlikte mi göndermemiz gerekiyor. Klavyede sorun yok. Bir de kaç günde geri gelir.

Ben de şimdi bunu soracaktım. Sanırım başka bir set aramak zorunda kalacağım. G7'de yaşadığım ve hala yaşamakta olduğum çift tıklama probleminden sonra logitech mouselardan uzak durmak daha hayırlı olacak sanırım.

Aslında son bir iki aya kadar bir sorun yoktu. Logitech farelerinde genel sorun mu bilmiyorum ama geçen logitech hoparlörü gönderdim garantiye çabuk döndü ve yenisini verdiler. Bu da öyle çabuk gelirse inşallah oldukça memnun olacam.

• Gördüğüm kadarıyla bu sorun logitechin pek çok mousunda(özellikle yüksek fiyatlılar) var. Sanırım logitechin kendi forumunda okumuştum, bu sorun mouselarda kullanılan yay mekanizmasının kalitesisliğinden kaynaklanıyor. Daha da kötüsü logitech bu sorunun donanımsal olduğunu kabul etmiyor. Garanti süresi içerisinde mouseu(yada yayını) sorun çıkarmadan değiştiriyorlarmış. Tabi bu yurt dışında Türkiye'de durum ne bilmiyorum. Garanti belgemi bulabilir ve garantinin geçmediğini görürsem bir şansımı deneyeceğim.

Edit: 1.5 ay kadar geçmiş :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Duncan Idaho -- 10 Mayıs 2009; 19:34:59 >
  • klavyenin ayaklarından birini kırdım. zaten çok zayıf bişeymiş. şimdilik oraya kağıt falan koyuyorum ama hareket edince kayıyor yine. ayağı nerden bulurum bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: XR9

Bugün wave ve mx3200'ü bizzat inceledim. mx3200'de karar kıldım. Büyük ihtimalle yarın mavi bilgisayardan alıyorum. Fiyatı 172lira.

İnternette 10-15 lira daha ucuza satan yerlerde var ama sanırım elden almayı tercih edicem.

fiyati 172 lirami olmus

ben zamanında iyi fiyata almişim demekki
    bu arada W7 driveri yok dimi arkadaslar ? uyumluluktan yüklüycez sanırım.
  • eyvallah kardeşim.. hep birlikte..
    quote:

Orjinalden alıntı: *BlaCkEaGLe*

Tech çok emek vermişsin bu konuya. Bu set için bundan daha kapsamlı bir inceleme daha yoktur. Teşekkürler..
  • mx3200ün mouse u daha iyi
    quote:

Orjinalden alıntı: XR9

Bugün wave ve mx3200'ü bizzat inceledim. mx3200'de karar kıldım. Büyük ihtimalle yarın mavi bilgisayardan alıyorum. Fiyatı 172lira.

• ben çok logitech mouse kullandım böyle bir sorunla karşılaşmadım henüz.. kötü...gemiş olsun
    quote:

Orjinalden alıntı: Duncan Idaho

Gördüğüm kadarıyla bu sorun logitechin pek çok mousunda(özellikle yüksek fiyatlılar) var. Sanırım logitechin kendi forumunda okumuştum, bu sorun mouselarda kullanılan yay mekanizmasının kalitesisliğinden kaynaklanıyor. Daha da kötüsü logitech bu sorunun donanımsal olduğunu kabul etmiyor. Garanti süresi içerisinde mouseu(yada yayını) sorun çıkarmadan değiştiriyorlarmış. Tabi bu yurt dışında Türkiye'de durum ne bilmiyorum. Garanti belgemi bulabilir ve garantinin geçmediğini görürsem bir şansımı deneyeceğim.

Edit: 1.5 ay kadar geçmiş :(
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.