Şimdi Ara

<< Logitech'Cordless MX3200LASER' >>Fw15 ÇIKTI!! (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.456
Cevap
2
Favori
108.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar dün mx3200 aldım ve kurulumunu başarı ile yaptım. ancak ertesi gün pc yi açtığımda klave ve mouse tan hiçbir şekilde tepki alamıyorum. aygıtları tekrar connect etmeme ramen. bi yardım plz
  • quote:

Orjinalden alıntı: EmxRe

quote:

Orjinalden alıntı: Technics

benimde kırılımıştı hatta yazdım dikkatli kullanın diye, orası çok abuk tasarlanmış.. ilk haftada olduğundan değiştirmiştim garantiden..fakat zaman geçtiyse değiştirmezler
    quote:

Orjinalden alıntı: pars35

klavyemin bir ayağı kırıldı. aynı sorunu olan varsa yardımcı olabilirmi acaba

Benim de klavyemin ayağı kırıldı. Garantisi de devam ediyor fakat pek değiştirmekten yana olmadılar. Nereyi arasam veya yollasam halledebilirim ? yardımcı olursanız çok sevinicem.

istersen aldığın yere mail at yada telefondan ulaşıp durumu bildir.
    bende ilk aldığımda ayakları açık kullanıyordum ama bir gün klavyeyi elime alınca ayağın biri düştü, baktım ki hafif esnemiş ve yerinde takılı durmuyor bende tamamen kırılmadan kapadım ayakları ve öyle kullanıyorum, böyle kaliteli bir ürün üretiyorsun madem 5-10 tl fazlaya sat ama sağlam bir ayak koysan neyin eskilir a be logitech

• Mavi bilgisayardan almıştım, oraya da bildirip garantiye gönderdik ama kullanıcı hatası diyerek kabul etmediler, dediğim gibi değiştirmekten yana olmuyorlar. Hem cılız bir ayak yap hem de bu kadar katı tutum göster... Ayağı kırıp değiştirebilen bir arkadaş oldu mu burada onu merak ediyorum ?

Logitech'in desktop wave / pro klavyesi bu anlamda çok iyi, ayakları çok sağlam yapmışlar Hem de yükseklik olarak çift opsiyon. Birini kırsan diğerini kullanırsın :)
  • Mavi bilgisayar kapanmış olduğundan oradan alışveriş yapanları garanti olarak sıkıntılı bir dönem bekliyor zaten, Allah yardımcıları olsun.
    sanırım önceki sayfalarda bu ayak sorunuyla ilgili tartışılıp bişeyler yazılmış hatta logitechin resmi sitesine bildirenlerde olmuştu ama yanlış hatırlamıyorsam mağduriyetini giderebilen olmamıştı.İstersen eski konuları bir gözden geçir belki kayda değer bişeyler bulursun.

Bu setten önce microsoftun eski seri wireless comfort setini kullanıyordum, klavyenin ayakları 2 sene dayanmıştı kırılana kadar ayrıca devamlı ayakları açık kullanıyordum ama logitechi alalı daha 2 ay olmadan ayağın esnemesi logitechin ürünlerine gösterdiği kalite anlayışını bir kez daha düşünmemi sağladı...
  • merhabalar
    bende mavi bilgisayar dan mx3200 set almıştım.mousenin sol tuşu arızalandı.logosoftu vs diğer distribitörleri telefonla aradığımda garanti belgesini istiyorlar garantiye kabul edebilmek için. ben garanti belgesini kaybettim. logitech' in 00800 lü müşteri hizmetleride sürekli meşgul ulaşamıyorum.iyice tiksindim bu markadan.
    acaba bana ne önerirsiniz veya sizden kendi garanti belgenizi taratıp buraya yükleseniz bende fotokopisi diye yollarım.
    iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alirbsh -- 13 Temmuz 2009; 15:10:04 >
  • İncelemeniz ve görüşleriniz için teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Extinet_DeviL

İncelemeniz ve görüşleriniz için teşekkürler.

tamam post kasıyosunda bu kadar belli etme
  • arkadaşlar yeni aldığım mx3200'ün mouse mx600 hiç kullanılmadan satılıktır ilgilenenler pm yolu ile irtibata geçebilirler....
  • Arkadaşlar bu seti almayı düşünen ve elinde terleme sorunu olan biri varsa uzak dursun.2 gün oldu alalı ama acayip pişman oldum.daha önce kullandığım klavye ve fare seti de logitechti ama hiç böyle sorun yoktu.nasıl bir malzeme kullanılmışsa artık 15 dk lık kullanımda bile mahvediyor elleri(hem fare hem klavye için geçerli).
    kullanmaya başladıktan birkaç saat sonra a harfi, bir gün sonra e harfi ses yapmaya başladı ki tuşlara sert basarak yazan birisi değilimdir.
    birde garip bir sorunum var. daha önce bu kadar büyük boyutlu fareler kullanmamıştım (bir önceki farem logitech cordless200 kablosuz fareydi) bu fareyi kullanmaya başlayınca aşağıya doğru yapılan imleç hareketlerinde sıkıntı yaşamaya başladım. imleci aşağıya çekerken arka kısmı uzun olduğu için istediğim bölgeye gelemeden bileğime dayanmaya başlıyor ve hareketi kısıtlıyor.imleç hızını artırdım ama yinede tam rahatlık olmadı.herkes bileği havada tutup omuzdan hareket vererek mi kullanıyor bu fareyi anlamadım. bunların dışında şimdilik herşey güzel

• arkadaşlar bugün ya da yarın bu seti alıcam da şuanki fiyatları ne durumda acaba? kazık yemeyelim bi de. bi de counter için nasıl bir set sizce?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xantier

arkadaşlar bugün ya da yarın bu seti alıcam da şuanki fiyatları ne durumda acaba? kazık yemeyelim bi de. bi de counter için nasıl bir set sizce?

Eğer sıkı fps oyuncusuysan fareyi tavsiye etmem şekil olarak ele oturuyor konforlu ama biraz hantal kalıyor oyunlarda.hassas ayarlarda sıkıntı yaratabiliyor.klavye de ise seri biçimde silah alırken basılan tuşlar biraz arkadan geliyor , ama oyun sırasında yön tuşlarına o kadar hızlı basılmadığından herhangi bir sorun teşkil etmiyor.
  • arkadaşlar seti aldım dün ancak birkaç sorum olucak. Bana mouse ayarları ne işe yarıyor söyler misiniz? Yani şunları soruyorum:

Game detection
    Speed and Acceleration
    Keep Mouse acceleration ve bu sayfadaki tüm modlar.

Ayrıca smart move nedir ve ne işe yarar?
    Pointer nedir?

yardımcı olursanız memnun olurum.
  • Arkadaşlar DUYURU..................OKUYUN MUTLAKA............
    Bugün Logitech MX 3200 LASER setini ve Microsoft wireless desktop 7000 setini denedim kuşkusuz 7000'i tavsiye derim. Evimde HTPC sistem var ve bu setin 8 metreye kadar çekme sorunu yok. Mouse ve klavye çok iyi çalışıyor. Oyun içi performansını şimdi denicem haber ederim sizi sevgiler :))
  • MERHABA TEKRAR. Dün tüm gün evde farcry oynadım hiçbir sorunla karşılaşmadım. Tavsiyem değişmedi microsoft wireless desktop 7000 .İLGİLENENLERİN BİLGİSİNE İSTEDİĞİNİZ HERŞEYİ CEVAPLARIM. SAYGILARLA .
  • arkadaşlar şu 3ünden birini alacam ama inanılmaz kararsızım iyice kafam karıştı forumda okuya okuya. işte setler

-microsoft wireless desktop 7000

-logitech wave

-logitech mx3200

şimdi ben şu ana kadar gözlemlediğim artıları ve eksileri aktarayım sonra sizlerinde yardımıyla birinde karar kılalım. bu arada kullanım amacı öncelikli olarak tabiki oyun ardından çekim kuvveti ve kullanım rahatlığı,şıklık.

microsoft 7000; mausesi kendini şarj ediyor, resimlerde gördüğüm kadarıyla da çok şık ve gerçekten başarılı bir çekim alanı varmış ancak o kadar inceleme yaptım araştırdım yine de kullanan çok fazla kişi bulamadım, acaba tutmuyor mu bu set? ayrıca farenin tekerleğinin buton özelliği yok bu çok büyük bir dezavantaj ben neyle atacam cod4 de granadeleri!!! neyle açacam yeni sekmeleri!!!

logitech wave; süper bir tipi ve dizaynı var gel beni al diyor sanki. şu an için en büyük aday kendileri. anti bakteriyel tuş takımı süper uzun pil zamanı ve silinmeyen! tuşları ile albenisi var. mx3200 e gelince tuşarın silindiği ve ses yaptığı söyleniyor bu tamamen soğuttu beni klavyeden. zaten şuan da ex110logitech var onun da siliniyor tuşlar,süper dandik bir de mausesi varmış.zaten değiştirmemdeki en büyük sebep o illet mause. onun için mause de önemli. benim görüşüm; wave nin mause çok daha tok duruyor, sanki oyunda daha iyi performans verecekmiş gibi siz ne dersiniz? mx3200 ün mausesine gelince bence biraz fazla fonksiyonel olması ve enteresan hatları oyunlarda kullanılabilirliğini düşürür. mx3200 kullananlar sözüm size nedir aletin oyun performansı. o koca mauseyle fps oynanabiliyor mu???

yani bu mx3200 çok tutuyor ama o kadar para veriyorsun bari silinmeyen tuş yap nasıl dandik bir hammadde kullanıldıysa artık. ben her sene garantiye mi yollayacam al tuşarı değiştir diye. oldu bari klavye garantideyken kullanalım diye bir tane de garanti zamanı klavyesi alalım. te allam. bence mx3200 kullananları cezbeden şey dokunmatik fonksiyonu oluyor. bence gereksiz. tabi mx3200 fanlarına saygısızlık olmasın. multimedya arayüzü 10 üzerinden 10. bakarsın en son 3200de karar kılarız ikna olursak, sonra kapak olur bana

tuşu silinen sert bir klavye olduğundan hem fikir olduğumuz koca bir mauseye sahip mx3200 mü?? sağlıklı bilekler vaad eden süper şık wave mi yoksa şansımıza güvenip hakkında çok fazla bilgiye sahip olmadığımız microsoft wireless desktop 7000 mü????

lütfen yardımcı olun yoksa günlerce düşünürüm en sonunda da bir halt alamam ertelerim ben bu işi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kratostol -- 25 Temmuz 2009; 6:42:36 >

• merhaba arkadaşlar

Logitech mx3200 klavye mouse setini yeni aldım ve setpoint i kurdum. ama bana en çok lazım olan şeyi bir türlü yapamadım. yapamadığım şey PAN (tutup sürükleme) özelliğini bir türlü alarlayamadım. setpointin dili de almanca galiba hiç birşey anlamıyorum. lütfen yardım edin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: lanset

merhaba arkadaşlar

Logitech mx3200 klavye mouse setini yeni aldım ve setpoint i kurdum. ama bana en çok lazım olan şeyi bir türlü yapamadım. yapamadığım şey PAN (tutup sürükleme) özelliğini bir türlü alarlayamadım. setpointin dili de almanca galiba hiç birşey anlamıyorum. lütfen yardım edin...

setpointi bi daha kur arkadaşım kurarken dil seçenekleri var gözünden kaçmıştır. sürükle özelliğini bilmiyorum bende yardımcı olamıcam o konuda.
  • saol dostum dili ayarladım. sürükleme özelliğini bulamadım. galiba yok...
  • ya pad hangisini kullanıyım birde kaydırıcı karuyucu almalımıyım mouse için yardım edcek yok mu!!!!!!!!!!!!!
  • arkadaşlar bu setin mausunu beğenmeyip satmak isteyenlerden satın alabilirim.
    sıfır haldeyken tabi. ve istanbul içi olanlardan
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.