arkadaşlar bu setin mausunu beğenmeyip satmak isteyenlerden satın alabilirim. sıfır haldeyken tabi. ve istanbul içi olanlardan
arkadaşlar yeni aldığım mx3200'ün mouse mx600 hiç kullanılmadan satılıktır ilgilenenler pm yolu ile irtibata geçebilirler....
ama ankara
bende bu seti alıcam fakat tuş dizilişi türkçe Q mu ingilizce Q mu ? kullananlardan yardım bekliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: merif@st
bende bu seti alıcam fakat tuş dizilişi türkçe Q mu ingilizce Q mu ? kullananlardan yardım bekliyorum
Türkçe...
Teşkkürler en kısa zamanda alıyorum
yeni bir set çıkardı logi ,mk 700 diye o nasıl acaba hala inceleme bulamadım bir yer görsellik koymadan yorum yapmış ama ayrıntılı değil
daha piyasaya çıkmadı galiba
bu seti alalı 1 sene oldu benim sorunum şu mause daki kırmızı işaretli dügmeye pencereyi kapamaya ayarladım bi notepadi acıp geri kapatınca bir süre sonra herhangi bi yeri acmaya kalktıgmda sanki ctrl tuşuna basılıymış gibi davranıp bi klasörü açmay kalktıgımda klasörün özelliklerini acıyo bu durum olunca setpointi acıp ok diyip kapatıyorum bi süre sonra tekrar aynısı oluyor bunun bi çözümü varmı yada sizde bi denermisini eger sizde olmuyorsa mause garantiye gönderecem
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali Arslan -- 2 Ekim 2009; 0:57:51 >
quote:
Orijinalden alıntı: merif@st
daha piyasaya çıkmadı galiba
Evet arkadaşlar selamlar.. Seti alalı hemen hemen 2 yıl oluyor ve mouse'la başım belada.. Önce sol tuşu arada bi tutukluk, tek basmama rağmen çift basma, ve belli bi klasördeki bi çok dosyayı seçip aşşağıya kaydırırken bırakmadığıma rağmen bırakmış gibi yapıyordu.. Hadi dedim göz yumdum bi 6 ay kadar böyle kullandım..(Tuşların yerlerini değiştirerek)
Şimdi de Mouse hiç çalışmıyor.. Normal ışıkları falan yanıyor fakat ne tuşlar çalışıyor ne de hareket ediyor.. Pilleri değiştirdim, USB yi tak-çıkar yaptım, CD deki orjinal setpoint 3,1 yazılımını yükledim bişey değişmedi.. Garanti süresi önümüzdeki ay doluyor.. Garantiye yollamadan önce size bi danışayım dedim.. Cevap acele gelse iyi olur çünkü dediğim gibi garanti bitmek üzere teşekkürler.
Arkadaşlar merhaba bende bu seti almayı düşünüyorum.Windows 7 de kullanan var mı acaba bir sorun çıkartıyor mu?
Benim fare iyi de bunun klavyesine hastayım. Ayrıca satılan yer var mı veya benzeyen ürün önerebilir misiniz?
Klavyeyi bilgisayara bağlıyamıyorum. İki sette de denedim olmayınca klavyenin bozuk değil cahil olduğuma karar verdim. Klavyenin bağlanastısı nasıl kuruluyor?..
arkadaşlar merhaba,
vatandan mx3200 aldım ve dün kurdum amacım LCD ekrana biraz daha uzak olabilmekti ancak mouse 2,5 metreden bile zor alıyor. usb adaptörün önünde hiçbir şey yok önü açık... ama maosenin sol tuşuna 3 kere baıyorum 1 kez alıyor... imleç düzgün hareket etmiyor...
1,5 metrede herşey normal... son sofware olan 15. sürümü ekledim bir fayda etmedi ne yapmalıyım sizce... bu aletin çekim gücü bu kadar mı?
keşke kablolu olsaydı.
Bende bu klavyeden bugun aldım daha yeni. Bu klavyedeki sessizlik aradan zaman geçince kayboluyormu. Şu an klavyenin tuşları cok güzel sessiz ama ilerde bu sessizlik kaybolurmu die düşünüyorum.
Microsoft klavyede ilk aldığımda cok sessizdi aradan 1 yıl geçince eski tak tuk klavyeler gibi ses çıkarmaya başladı.
Bu arada klavyenin sol tarafında kalan dokunmatik olan yere başka bi görev ekleyemiyormuyuz.?
Offff bayramda abimler geldi bizim yeğenler klavyenin receiver'ını kırmışlarArkadaşlar yardım edin
lugz arkadasımın sorunuyla bende karsı karsıyayım. receiver ım kırıldı ufak bir canavar tarafından acaba nereden bulabılırım? bılgısı olan varmı?
receiver kırıldığı zaman malesef yenisini almalısınız logitechten bunun fiyatıda biraz yüksekti eskiden..
benim mx3200ünde klavyenin sol ayağı kırık, klavye ve mousedeki yumuşak kaplamada soyulmaya başladı. Logitech'in merkezine mail attım bu durumla ilgili hemen geri döndüler ve çok ilgililer, sorunları bir bir yazdım, benden garantiye vermemi ve 15 gün içinde tekrar geri onlara maille durumu bildirmemei istediler. Bende logosoft ve pentaya mail attım getirin bakalım dediler ama işlerim çok yoğun bir türlü gidemedim, gidebilirsem durumu burdan yazarım ...