Şimdi Ara

<< Logitech'Cordless MX3200LASER' >>Fw15 ÇIKTI!! (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.456
Cevap
2
Favori
108.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • astarı yuzunden pahalıya gelecek anlasılan. pazartesı gunu musterı hızmetlerını arayıp soracağım umarım çok fazla pahalı değildir..
  • Technics daha önceden sorulmuş olabilir ama göz gezdirdim tam olarak cevap bulamadım. Öncellikle harika bir alet 2 aydır kullanıyorun çok memnunum.Eğer bu klavye mouse ise daha onceden kullandıklarım neydı bılmıyorum acıkcası

benim sorunum w+a+space kombınasyonu calısmıyor. arkadasımda wave var onda sorun yok. bu sorun bana mı has yoksa genel bı sıkayetmı varsa çözümü nedir.
  • bu konuyu çok derin konuşmuştuk başlıkta atakane, malesef o 3 lü tuş matrix codelama denen, ve logitech ile yaptığımız görüşmede aslında gerekli olduğu belirtilen bir işlem yüzünden yaşanılıyor. daha önceki başlıklarda konuyla ilgili daha çok metine ulaşabilirsin..keytest denen bir yazılım paylaşmıştık bununla hangi tuş kombinasyonların çalıştığını hangilerinin çalışmadığını görmen mümkün..
    quote:

Orijinalden alıntı: atakane

Technics daha önceden sorulmuş olabilir ama göz gezdirdim tam olarak cevap bulamadım. Öncellikle harika bir alet 2 aydır kullanıyorun çok memnunum.Eğer bu klavye mouse ise daha onceden kullandıklarım neydı bılmıyorum acıkcası

benim sorunum w+a+space kombınasyonu calısmıyor. arkadasımda wave var onda sorun yok. bu sorun bana mı has yoksa genel bı sıkayetmı varsa çözümü nedir.

• dediğin programı indirip denedim.Benim için en önemli varyasyon w+a+bosluk benım anlamadıgım logitech wave de neden bu olay yok ılgınc geldi dogrusu. Bu arada dostum ilk defa konusuna bu kadar sahip çıkan birini görüyorum helal olsun.senın yorumların çok etkılı oldu bu klavyeyı almam da ve dedıgım gıbı cok da memnunum.Kolay gelsin hocam sana.
  • inceliğinden ötürü teşekkürler, seninde aynısını yapacağından şüphem yok..
    wave inde bir ara bazılarında bu sorunu yaşayanlar oldu bilemiyorum ama belkide yenilerde olmuyordur kesin bir şey söyleyemiyorum dostum.. Bunun için bir ara logiteche mail atıp sorucam mutlaka..
    saygılar..
    quote:

dediğin programı indirip denedim.Benim için en önemli varyasyon w+a+bosluk benım anlamadıgım logitech wave de neden bu olay yok ılgınc geldi dogrusu. Bu arada dostum ilk defa konusuna bu kadar sahip çıkan birini görüyorum helal olsun.senın yorumların çok etkılı oldu bu klavyeyı almam da ve dedıgım gıbı cok da memnunum.Kolay gelsin hocam sana.
  • arkadaşlar set ile birlikte gelen mouse satılıktır kutudan hiç çıkarılmamış ve sıfırdır ilgilenen pm ile iletişime geçebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technics

inceliğinden ötürü teşekkürler, seninde aynısını yapacağından şüphem yok..
    wave inde bir ara bazılarında bu sorunu yaşayanlar oldu bilemiyorum ama belkide yenilerde olmuyordur kesin bir şey söyleyemiyorum dostum.. Bunun için bir ara logiteche mail atıp sorucam mutlaka..
    saygılar..
    quote:

dediğin programı indirip denedim.Benim için en önemli varyasyon w+a+bosluk benım anlamadıgım logitech wave de neden bu olay yok ılgınc geldi dogrusu. Bu arada dostum ilk defa konusuna bu kadar sahip çıkan birini görüyorum helal olsun.senın yorumların çok etkılı oldu bu klavyeyı almam da ve dedıgım gıbı cok da memnunum.Kolay gelsin hocam sana.

teşekkürler dostum. ben sürekli buralardayım bir gelişme olursa diye.

• Merhaba arkadaşlar. Benim logitech mx 3200 klavyesinde bi sorun var.Uzun süre önce tuşları çalışmıyordu bende pili bitmiştir diye düşündüm. Yeni pil taktım ama hala çalışmıyor sadece Winamp açan tuşlar filan çalışıyor ve en sol taraftaki dokunmatik olan kısım. Bir arkadaş alt+ctrl+f12 yapın demiş ama yaptım olmadı :( Ayrıca bu klavye ile mouse setini aldığım zaman içinden CD filanda çıkmadı :( Yardımcı olursanız cok sevinirim :(:(............
  • merhaba arkadaşlar benimde bir sorunum var hatta bir kaç sorunum var öncelikle bu klavyede lcd panel'in lambası yok mu ? yani bu durumu gece fark ettim sabah güzel çalışıyordu gece ışığı kapatınca baktım lcd panel gözükmüyor bu neden olur bir çözümü var mı ? bide bana gelen klavyede klavye için ayrı alıcı çıkmadı bir alıcı var hem mouse u hem klavyeyi çalıştırıyor internette gördüğüm resimlerde mouse için ayrı alıcı vardı yardımcı olursanız çok memnun olurum...
  • Bu seti almayı düşünüyorum;

- arada bir duvarın da olduğu 4-5 metre mesafeden kullanacağım, sorun yaşatır mı?

- herhangi bir şekilde üç tuş sorunu var mı?

- mouse bu mesafelerde gecikme sorunu yaşatıyor mu?
  • mrb arakadaşalar dun mx 3200 setini bimeksten 100tl aldım ve aranıza kaltıldım.Gercektende guzel bi set ama mouse hale alısamadım.Lcd ekram ayarını yapaöadım f10 tusu çalışmıyor f9 da yanlış bir saat ve tarih gösteriyor sadece pil durumunuda göremeyorum bunu nasıl duzeltebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: trd

mrb arakadaşalar dun mx 3200 setini bimeksten 100tl aldım ve aranıza kaltıldım.Gercektende guzel bi set ama mouse hale alısamadım.Lcd ekram ayarını yapaöadım f10 tusu çalışmıyor f9 da yanlış bir saat ve tarih gösteriyor sadece pil durumunuda göremeyorum bunu nasıl duzeltebilirim?

Hangi Bimeks'ten bu seti 100 liraya aldın?Fiyat çok iyiymiş!
  • evet arkadaşlar şu şarj durumunu görme olayını çözsek süper olacak valla bende göremiyorum... 100 tl süpermiş valla :D ben 170
  • lcd ekran olayını çözdüm.Bursa zafer plazadaki bimeksten aldım tesadüfen gördüm hemen sordum evet dogru dediler 100tl hemen aldım bende ama son bitane kalmışdı sansıma.gerci vatanda daha ucuzmuş ama olsun.

http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-967688-0125-mx3200-kablosuz-lazer-set/productdetails.aspx?I_ID=27036
  • kardeş pil durumunu gösterebildin mi ? gösterdiysen nasıl yaptın?
  • Yaa benim sorunum kaynayıp gitcek :( Benim sorunumu çözebilcek kimse yok mu ? Klaveyemin kısayol tuşları hariç diğer tuşlar çalışmıyor :(:(
  • malesef bende göstermedim pil durumunu sadace saati falan ayarlaya bildim. anlatacak kimse yokmu ya pil dusurumunu nasıl gösteriliyor.

• tamamdır hocam
    quote:

teşekkürler dostum. ben sürekli buralardayım bir gelişme olursa diye.

sıfırmı aldınız ürünü sadece sliderdamı sorun var
    quote:

Orijinalden alıntı: 1syLawr

Merhaba arkadaşlar. Benim logitech mx 3200 klavyesinde bi sorun var.Uzun süre önce tuşları çalışmıyordu bende pili bitmiştir diye düşündüm. Yeni pil taktım ama hala çalışmıyor sadece Winamp açan tuşlar filan çalışıyor ve en sol taraftaki dokunmatik olan kısım. Bir arkadaş alt+ctrl+f12 yapın demiş ama yaptım olmadı :( Ayrıca bu klavye ile mouse setini aldığım zaman içinden CD filanda çıkmadı :( Yardımcı olursanız cok sevinirim :(:(............

• gökhan lcd aydınlatmalı klavyeler ver ve lcdler farklı şeyler, bundaki ekranın aydınlatması yok malesef..
    klavye için alıcıya ihtiyacın yok ayrıca, tek alıcı üzerinden kullanabilirsin setini..
    quote:

Orijinalden alıntı: gokhantastan

merhaba arkadaşlar benimde bir sorunum var hatta bir kaç sorunum var öncelikle bu klavyede lcd panel'in lambası yok mu ? yani bu durumu gece fark ettim sabah güzel çalışıyordu gece ışığı kapatınca baktım lcd panel gözükmüyor bu neden olur bir çözümü var mı ? bide bana gelen klavyede klavye için ayrı alıcı çıkmadı bir alıcı var hem mouse u hem klavyeyi çalıştırıyor internette gördüğüm resimlerde mouse için ayrı alıcı vardı yardımcı olursanız çok memnun olurum...
  • denenmeden doğru cevabi kimse veremez arada duvar varsa eger
    quote:

Orijinalden alıntı: ArctificiaL

Bu seti almayı düşünüyorum;

- arada bir duvarın da olduğu 4-5 metre mesafeden kullanacağım, sorun yaşatır mı?

- herhangi bir şekilde üç tuş sorunu var mı?

- mouse bu mesafelerde gecikme sorunu yaşatıyor mu?

• 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.