Şimdi Ara

<< Logitech'Cordless MX3200LASER' >>Fw15 ÇIKTI!! (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.456
Cevap
2
Favori
108.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pil durumunu klavyenin görmeye gerek yok lcd den takın ve unutun en az bir sene diyorum size :) sanırım bu yüzden ilgilenilmemiş..
    quote:

Orijinalden alıntı: trd

malesef bende göstermedim pil durumunu sadace saati falan ayarlaya bildim. anlatacak kimse yokmu ya pil dusurumunu nasıl gösteriliyor.
  • Dün bende mx3200 sahibi oldum.
    20 sayfanın tümünü okudum. Herkes benim gibi okusa gereksiz sorular sorulmaz ve 20 sayfada olmaz diye düşünüyorum.

ben sete daha pilleri takarken ilgimi çekti pillerin konumu.
    ilk önce klavyeye yanyana 2 pil taktım çalışmadı, sonra uzunlamasına 1 pil daha taktım çalıştı. sonra diğer pilide çıkardım ve 2 pille çalışmaya devam etti klavye. Farede 1 pille çalışabiliyor zaten yazılmış daha önce.

Saatini ayarladım burdan yardım alarak. Başkada yapılacak birşey yokmuş sanırım.
    Program yüklemeyi sevmediğim için kurmadım setpoint i, sonra biraz test yaptım ve çekim mesafesi fare için 3mt.
    firmware 15miş. neden böyle yaptı anlamadım. daha sonra kurdum setpoint bazı yerler kapalı, birara bunlarıda açmayı deneyeceğim verilen programla.
    sonra silerim ben zaten tümünü :)

Neyse tek sorunum menzil problemi, 3ü 5i sorun etmem ama menzil 3metre değil 5metre olsa süper olcak. onuda çözücem zaman bulunca.
    Başlık çok güzel, teşekkürler technics

• Logitech mk700 diye bir model çıkardı, hatta 6 ay falan oldu sanırım.
    Bu modeli bekliyordum ama mx3200 ün fiyatını düşmüş görünce almaya karar verdim.

mk700 de 2.4ghz wireless olduğu için menzili daha geniş olabilir. benimde kullanımım uzak mesafeden olacağı için bu modeli bekliyordum. umarım hallederim mesafe sorunumu.
  • mx3200 vatanda 6 taksitli fiyatı 87 lira...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1syLawr

Yaa benim sorunum kaynayıp gitcek :( Benim sorunumu çözebilcek kimse yok mu ? Klaveyemin kısayol tuşları hariç diğer tuşlar çalışmıyor :(:(

klavyen kilitlenmiş sanırım. bunun nasıl halledileceği önceki sayfalarda vardı.

klavyede pil göstergesi yok yani var ama yok, pil bitmeye yakın bu gösterge çıkacak heralde. klavyenin pilide bitmediği için göremeyeceğiz.
  • Evet sıfır aldım ürünü. Mouse ile klavye birlikteydi ama içinde CD kurulumu filan yoktu. Sorun sadece klavyede. İlk 5-6 ay sorun yoktu sonradan başladı :( Dediğiniz gibi önceki sayfaları okudum kitlenme olayından haberim var ama denedim olmadı :( epey araştırdım ama çözüm bulamadım :(
  • fw 15 nedir? bende son setpoint var . gerek var mı fw15 e

solda dynamic search,zoom var klavyede.
    zoom u anladım da. dynamic search nedir?
  • teşekürler Technics bilgi ve yaptıgın incelemeler için zaten bu klavyeyi almamın en buyuk nedeni senin açıklamaların olmuşdu
  • MX3200 ALCAKLAR vatan BILGASAYARA GIDIYORSUNUZ 99 LIRADAN BIR TANE ALIYORSUNUZ ARKADASLAR FIYATLARI YARI YARIYA DUSTU HERKESE MX3200 LU GUNLER DILERIM
  • Fiyatının bayaa düşmesinden dolayı bende bunu almayı düşünmeye başladım.
    Bimeks'te 87 lira

http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1018&uid=30723
  • çok güzel her modelini sağlam yapıyor bende çok istiyorum masaüstü takımı yanlıs çok pahalı...
  • iyigünlerde kullan dostum..
    bende yorumlarından ötürü teşekkür ederim..başlıkta her mesaj atan arkadaşımızın payı oldu...
    quote:

Orijinalden alıntı: bilmec

Dün bende mx3200 sahibi oldum.
    20 sayfanın tümünü okudum. Herkes benim gibi okusa gereksiz sorular sorulmaz ve 20 sayfada olmaz diye düşünüyorum.

ben sete daha pilleri takarken ilgimi çekti pillerin konumu.
    ilk önce klavyeye yanyana 2 pil taktım çalışmadı, sonra uzunlamasına 1 pil daha taktım çalıştı. sonra diğer pilide çıkardım ve 2 pille çalışmaya devam etti klavye. Farede 1 pille çalışabiliyor zaten yazılmış daha önce.

Saatini ayarladım burdan yardım alarak. Başkada yapılacak birşey yokmuş sanırım.
    Program yüklemeyi sevmediğim için kurmadım setpoint i, sonra biraz test yaptım ve çekim mesafesi fare için 3mt.
    firmware 15miş. neden böyle yaptı anlamadım. daha sonra kurdum setpoint bazı yerler kapalı, birara bunlarıda açmayı deneyeceğim verilen programla.
    sonra silerim ben zaten tümünü :)

Neyse tek sorunum menzil problemi, 3ü 5i sorun etmem ama menzil 3metre değil 5metre olsa süper olcak. onuda çözücem zaman bulunca.
    Başlık çok güzel, teşekkürler technics

• eski mx3200lerin alıcılarını fw15 ile update edip menzillerini ve sinyal sağlığını geliştirebiliyorduk..ama yeni modellerde gerek yok buna..
    dync search hızlı arama butonu..
    quote:

Orijinalden alıntı: kanoute

fw 15 nedir? bende son setpoint var . gerek var mı fw15 e

solda dynamic search,zoom var klavyede.
    zoom u anladım da. dynamic search nedir?
  • estafurullah dostum nedemek ben teşekkür ederim..
    quote:

Orijinalden alıntı: trd

teşekürler Technics bilgi ve yaptıgın incelemeler için zaten bu klavyeyi almamın en buyuk nedeni senin açıklamaların olmuşdu
  • Arkadaşlar 79'a MediaMarkt'tan aldım.

Logitech bu işlerde kesinlikle bir numara...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatixx -- 2 Şubat 2010; 15:03:27 >
  • Ya arkadaşlar ben mause mausepad'siz kullanıyorum. Herhangi bir zararı olur mu sete?? Bi tane çok dandirik bi pad var onuda kullanmıyorum.
  • Arkadaşlar şimdi logitech'in sitesinden Setpoint 4.80'i indirdim... Sizce setpoint'lerden habgisi en stabil???
    Firmware güncellemeside yapmak istiyorum ama bunu yaparken dikkat edeceğimiz şeyler nelerdir???

Teşekkürler...
  • Arkadaşlar ben hala klavyemdeki sorunu çözemedim hala kitli durumda. setpoint yükledim hala olmadı. alt+ctrl+f12 filan yapmadığım şey kalmadı. Lütfen yardımcı olun verdiğim paraya üzülüyorum....

• Bende EW'den dün aldım. Yıllardır microsoft kullandığım için biraz değişik geldi ama alışmaya başladım bile.. Özellikle Microsoft klavyelerdeki mail ve messenger tuşunu aradım ama onu da soldaki www ve pc tuşlarına atıyarak çözdüm. Bir de insert, home ve end tuşları biraz daha aşağıda olsaymış çok iyi olurdu, alışkanlık işte :) Ve de voip ile telefon açma ve kapama işaretinin olduğu tuşlara atama yapabilsem tadından yenmezdi ama kullandığım microsoft ürünlerine göre kalitesi ve rahatlığı daha iyi...
  • Arkadaşlar geçen gün logitech mx3200 kablosuz klavye + mouse seti aldım. Klavye ve mouse setini bilgisayara tanıttıktan sonra hoparlör ayarının dengesi bozuluyor. Realtek output a geçiyor. Realtek den den tekrar varsayılan olarak ayarları yükledikten sonra hoparlörden ses gelmeye başlıyor. Fakat hoparlörün birinden ses gelmediğini farketttim. Kullandığım hoparlörler creative 2 +1 inspire 2500. Hoparlörleri geri çıkarıp taktından sonra sorun çözülüyor. Ama tekrar tek hoparlörden ses geliyor. Acaba kablusuz set mi hoparlöre bunu yapıyor Teşekkürler.

Bu arada bu seti kullanlar; set hakkında görüşlerini bildirirlerse minnet duyarım. Bana mouse u biraz takılıyor gibi geldi, neden olabilir ince ayarı nedir. Klavyesi süper. Extradan logitech programından ne gibi ince ayar yapmamız gerekiyor. En iyi verimi alabilmek için vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitahi -- 26 Ocak 2010; 19:22:05 >

• 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.