Şimdi Ara

<< Logitech'Cordless MX3200LASER' >>Fw15 ÇIKTI!! (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.456
Cevap
2
Favori
108.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    zamanında bende microsoft kullandım, microsoftunda ürünleri kalitelidir. ama logitech herzaman bir adım önde oluyor..
    quote:

Orijinalden alıntı: SnypeR

Bende EW'den dün aldım. Yıllardır microsoft kullandığım için biraz değişik geldi ama alışmaya başladım bile.. Özellikle Microsoft klavyelerdeki mail ve messenger tuşunu aradım ama onu da soldaki www ve pc tuşlarına atıyarak çözdüm. Bir de insert, home ve end tuşları biraz daha aşağıda olsaymış çok iyi olurdu, alışkanlık işte :) Ve de voip ile telefon açma ve kapama işaretinin olduğu tuşlara atama yapabilsem tadından yenmezdi ama kullandığım microsoft ürünlerine göre kalitesi ve rahatlığı daha iyi...

güle güle kullanın, setin ses kartına müdahale etmesi mümkün değil, yazılımsal bir çakışma olabilir küçük bir ihtimalde olsa..
    quote:

Orijinalden alıntı: yigitahi

Arkadaşlar geçen gün logitech mx3200 kablosuz klavye + mouse seti aldım. Klavye ve mouse setini bilgisayara tanıttıktan sonra hoparlör ayarının dengesi bozuluyor. Realtek output a geçiyor. Realtek den den tekrar varsayılan olarak ayarları yükledikten sonra hoparlörden ses gelmeye başlıyor. Fakat hoparlörün birinden ses gelmediğini farketttim. Kullandığım hoparlörler creative 2 +1 inspire 2500. Hoparlörleri geri çıkarıp taktından sonra sorun çözülüyor. Ama tekrar tek hoparlörden ses geliyor. Acaba kablusuz set mi hoparlöre bunu yapıyor Teşekkürler.

Bu arada bu seti kullanlar; set hakkında görüşlerini bildirirlerse minnet duyarım. Bana mouse u biraz takılıyor gibi geldi, neden olabilir ince ayarı nedir. Klavyesi süper. Extradan logitech programından ne gibi ince ayar yapmamız gerekiyor. En iyi verimi alabilmek için vs.

• umarım memnun kalırsınız iyigünlerde kullanın..
    quote:

Orijinalden alıntı: Tel2tel

Selamlar, geçen hafta falan senelerdir kullandığım a4-tech kb8 klavyeme veda etme kararı aldım, malum çok sert ve tuşlar çok yüksek, biraz konfor istedim, gittim hepsiburada'dan microsoft curve aldım, set olarak. Ama sarmadı, PES oynayamadım, tuş dizilişine alışamadım. Kardeşime verdim ve gittim Logitech 600 aldım, kablolu ve şık görünümlü bir klavye ama bilekliğinin olmayışı beni bozdu. Bu konuyu takip ediyordum ve düşen fiyatlar beni cezbetti açıkçası. Ayrıca bu konudaki "technics" isimli arkadaşın sarfettiği sözler beni bugün izmir vatan'dan bu klavyeyi almaya itti.

ilk izlenimlerim;

-ilk kablosuz klavye ve mousum, ikisi de kusursuz çalışıyor.
    -Klavye çok yumuşak, tuşlar ve yüzeyi diğer kullandığım klavyelerden çok daha kaliteli, yumuşak bir plastik sanki, nasıl anlatayım; sanki hidrolik direksiyon araba kullanıyorum ilk kez.
    -Klavye çok sessiz (mouse clickleri de daha sessiz olabilirdi)
    -Çok hızlı yazılıyor bu klavyeyle.
    -klavyedeki zoom bölümü rahatsız edebilir, fn tuşu + [x] (normal x değil, sol taraftaki "close" tuşu)'a basınca bu fonkisyon iptal olur. FN+Document Flip bu fonksiyonu yeniden açar.
    -http://uberoptions.net/ 'la fonksiyonları arttırabilirsiniz, mesela klavyedeki zoom'u scroll yapma gibi.

Bu arada, 80TL'ye alacam diye gittim vatana. Yok! Kredi kartına 80 imiş, peşin verince 93TL imiş. Verdik peşin, bankalar kazanmasın diye. Sadece bu durum bile Türkiye'de bankaların kan emen vampirlerden daha kan emici olduğunu apaçık ortaya koyuyor, da kimsenin gıkı çıkmıyor!..

ürünü ne kadar çok alan var bugünlerde yav :) iyigünlerde olsun..
    sorununuzla ilgili pmleşmiştik sanıyorum şuan kafanızda soru işareti yok bununla ilgili
    quote:

Orijinalden alıntı: oricin

Merhaba Tecncs. Ürünü yeni aldım. Çok da beğendim. Sadece çekim mesafesini biraz daha yükseltebilirsem çok daha memnun olacağım. Benim bir sorum olacak. Windows 7 işletim sistemi için bu ürünün çıkan firmware dosyasını indirmemi önerir misiniz? Bu update ile ne gibi bir fayda görebilirim? Çekim mesfesi ile ilgili bir gelişme sağlanabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim. İyi günler.

• güle güle kullanın...ah o ışık olayı yokmu, benimde tek olmasını istediğim özelliği odur mx3200ün
    quote:

Orijinalden alıntı: meku

ürünü bende yeni aldım ilkten g15 almıştım ama baktım türkçe karakterler yok sonra mx3200 le değiştirdim klavye gayet sessiz ve fonksiyon atamaları çok güzel tek eksi yanı ışıksız olması birde bana göre mousenin tepki süreleri biraz fazla ama onada alıştım şimdiden

quote:

Orijinalden alıntı: Outrage

Haber için teşekkürler
  • ,y,gnünlerde kullanın ...arkadaşlar yazmışlar, yazılımsal bir çakışma olabilir tam olarak anlayamadım sorununuzu, yeni bir tuşa atayın zoom fonksiyonlarını birde öyle deneyin dilerseniz.
    quote:

Orijinalden alıntı: matador_36

ewet içinden çıkan cd yi yükledim ama zoom out lar çalışmıyor hemklayedeki hem mouseda ki çalışmıyor bunu nasıl çözebilirim

Güle güle kullanın fw15 yüklemeye gerek yok yeni setler fw15 yüklü gelirler...fw yazılımını çalıştırın o size kurulumdan önce hangi versiyon yüklü gösterecektir
    quote:

Orijinalden alıntı: Demiurgos

Bugün teknosadan 99 TL ye aldım.Ve bayıldım.Tavsiye ederim Yalnız anlamadığım şey bu üründe yüklü olan firmware i nasıl anlayacağız?SetPointte problem yok 4.80 i yükledim.Fakat eğer eskiyse firmware olarak Fw15 i yüklemek istiyorum.Nasıl anlarım eski olup olmadığını arkadaşlar!

• Bu başlıktaki tüm yazıları okudum, Başta Technics olmak üzere klavye sorun ve çözümlerini yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim..

Evde laptop + lcd tv var bu yüzden 3,5 - 4 metre gibi bir mesafeden kullanmak zorundayım anladığım kadarıyla klavyede menzil sorunu yok ama mouse konusunda çelişkili yazılar gördüm, 3,5 - 4 Metrede bu mouse verimli kullanılabilirmi, windows 7 64 bit işletim sistemi kullanıyorum bi uyumsuzluk çıkarmı.. Bu Modelimi alayım yoksa MK700 serisimi bekleyeyim hangisini önersiniz şimdiden teşekkür ederim...
  • 100% mx3200 alın bence, mouse'un alıcısını eğer uzatma kablosuyla kullanırsanız 2-3 metreden gayet iyi çekecektir.. daha uzağından kesin emin değilim..klavye için mesafe problemi zaten pek yok

quote:

Orijinalden alıntı: bean

Bu başlıktaki tüm yazıları okudum, Başta Technics olmak üzere klavye sorun ve çözümlerini yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim..

Evde laptop + lcd tv var bu yüzden 3,5 - 4 metre gibi bir mesafeden kullanmak zorundayım anladığım kadarıyla klavyede menzil sorunu yok ama mouse konusunda çelişkili yazılar gördüm, 3,5 - 4 Metrede bu mouse verimli kullanılabilirmi, windows 7 64 bit işletim sistemi kullanıyorum bi uyumsuzluk çıkarmı.. Bu Modelimi alayım yoksa MK700 serisimi bekleyeyim hangisini önersiniz şimdiden teşekkür ederim...

• Çok teşekkür ederim Technics, akşam bi bakacam bulabilirsem teknosadan bulamazsam hepsiburada yada benzeri bi siteden alacam, malatyada yaşayınca cok fazla seçenek olmuyor..
  • nedemek dostum, umduğun gibi çıkar inşallah veya alışverişi şöyle yapabiliriz dilersen sen bana kayısı gönder ben sana mx3200
    şaka tabi
    quote:

Orijinalden alıntı: bean

Çok teşekkür ederim Technics, akşam bi bakacam bulabilirsem teknosadan bulamazsam hepsiburada yada benzeri bi siteden alacam, malatyada yaşayınca cok fazla seçenek olmuyor..
  • mx3200 Klavye seti akşam iş çıkışı teknosadan 99 TL ye aldım Forumda verilen linkten logiitech in sitesine girerek windows 7 64 bit uyumlu setpoint 4.18 i kurdum, Fw update yapmadım çünkü Technics inde belirttiği gibi cihazdaki fw 15 çıktı.. Mouse kullanım mesafeside kurtardı yaklaşık 3 metreden çok rahat kullanabiliyorum. dijitex mouse pedi bulamadim onun yerine snopy marka uyduruk bi bez ped aldim..

Klavyeyi bu forumdaki yorumları okuyarak aldım ve çok menunum yardımlarından dolayı Technics e özel teşekkür ederim..

Lcd tv, divx player ve daha bir çok ürünü bu forumdaki yorumlardan yararlanarak aldım.. Tarafsız ve kaliteli bi site burası yapımında emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim..

DipNot: Technics kayısı emrin olur başım gözüm üstüne, yalnız aklında bulunsun altın sarısı gibi parlayan kuru kaysılar kükürtle o hale getirildiği için son derece zararlıdır her ne kadar fabrikalarda temizlendiği iddia edilsede hiç tavsiye etmem, onun yerin rengi kapkara kuru, görünümü kötü ama kalitesi iyi olan kükürtsüz güneşte toprağın üstünde kurutulan gün kurusu adı verilen kaysıyı tavsiye ederim.

• çok uczmuş yaw
  • aynı klavye bir alt katta bulunan migrosta 162 TL resmen dumur oldum..
  • bende aldım bugün bitane mx3200 mx3200 ile ilk defa buraya yazıyorum
  • mıgrostan elektronık esyamı alınır hocam gıdın teknosadan vatan bılgısayardan alın kapın valla :D mx3200 logıtech harıkası bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxömür

bende aldım bugün bitane mx3200 mx3200 ile ilk defa buraya yazıyorum

Hayırlı uğurlu olsun, gerçekten çok kaliteli bir ürün...

quote:

Orijinalden alıntı: makovad

mıgrostan elektronık esyamı alınır hocam gıdın teknosadan vatan bılgısayardan alın kapın valla :D mx3200 logıtech harıkası bence

Migrostan alın demedim zaten , Teknosada 99 TL olan klavye seti Migrosta 162 TL aradaki fiyat farkina dikkat çekmek istedim. Söylediğin gibi klavye gerçekten harika, bu sayfayı okumasaydım microsoft alıp büyük bi hata yapacaktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bean -- 18 Şubat 2010; 14:10:48 >

• param olsa 5 dakika durmam.. çok sağlam gerçekten..
  • valla ben klavyeyi gördüm arastırdım aynı gün gittim aldım ve cokta iyi etmiştim müthiş memnunum teknosada calıstıgım yerin tam karsısındaydı Allahtan :))) 99tl
  • arkadaşlar bende bu setten aldım sormak istediğim bir kaç soru var ;

mouse'un üstündeki pil göstergesi neden yanmıyor ?

firmware versiyonunu nerden öğrenebilirim setpoint 4.8 kurdum

mouse ve klavyeyi kullanmadığımız zaman alttaki connect düğmesinden kapatmamız mı gerekiyor

birde hepsi iyi hoşta klavyenin üstündeki yazılar hem çok küçük hemde okunması zor parlak bir beyaz değil
  • arkadaşlar bu klavyeyı medıa marktta gordum 79 tl idi
    almaya karar verdim yanlız bazı sorularım var tus yapısı zamanla sertleşiyor mu
    fn kombınasyonu sayesınde notebookda kullanabılırmıyım(malum notebooklarda da fn +f1 f2... tuslarıyla ozellıkler acılıp kapanabılmekte)
    pc yı actıgımız andan ıtıbaren(dugmeye basar basmaz)klavye aktıflesıyor mu
  • helsloot
    mouse un üstündeki pil göstergesi yalnızca pil zayıf oldugu zamanlard ayanar
    mouse u altındaki connect dügmesine bir süre basılı tutarak kapatabilirisn klavye icin bu gecerli dğeil klavyeyi kapatmaya gerek yok
    klavyenin üstündeki yazılar biraz kücük ama o kadarda dğeil hem kullandıkları font sekli cok güzel

kaan1596
    79 tl ise hemen al kacırma suan en ucuz 99 tl
    ben klavyeyi 3 gündür kullanıyorum tus konusunda bi sıkıntım yok zaten logitech bi sıkıntı cıkartmaz rahatlıkla alabilirsin bazı arkadaslar bi kac tusunun sertliginden bahsetmiş bende hepsi gayet yumusak alırkende bakar alırsın zaten sonrada sertlesmez
    bu klayede fn fonksiyonunu klavyenin kendi özellikleri için kullanıyoruz(saat,alarm v.s.) notebook ta seniin istedigin fonksiyonu saglarmı bilemem ama cok büyük bi kayıp değil
    evet kasaya alıcıyı takar takmaz kullanabilirsin ama diğer fonksiyonlar icin yazılımını yüklemen gerekli

• quote:

Orijinalden alıntı: xxömür

helsloot
    mouse un üstündeki pil göstergesi yalnızca pil zayıf oldugu zamanlard ayanar
    mouse u altındaki connect dügmesine bir süre basılı tutarak kapatabilirisn klavye icin bu gecerli dğeil klavyeyi kapatmaya gerek yok
    klavyenin üstündeki yazılar biraz kücük ama o kadarda dğeil hem kullandıkları font sekli cok güzel

kaan1596
    79 tl ise hemen al kacırma suan en ucuz 99 tl
    ben klavyeyi 3 gündür kullanıyorum tus konusunda bi sıkıntım yok zaten logitech bi sıkıntı cıkartmaz rahatlıkla alabilirsin bazı arkadaslar bi kac tusunun sertliginden bahsetmiş bende hepsi gayet yumusak alırkende bakar alırsın zaten sonrada sertlesmez
    bu klayede fn fonksiyonunu klavyenin kendi özellikleri için kullanıyoruz(saat,alarm v.s.) notebook ta seniin istedigin fonksiyonu saglarmı bilemem ama cok büyük bi kayıp değil
    evet kasaya alıcıyı takar takmaz kullanabilirsin ama diğer fonksiyonlar icin yazılımını yüklemen gerekli

sağolasın ... peki ben mouse'u mx1100 ile değiştirmek istiyorum acaba mx 1100'ü alsam onun alıcısı ile hem mx3200'ün klavyesi hemde mx1100 çalışırmı ? çünki mx3200 'in içinden cıkan mouse'u ve alıcısını satmayı düşünüyorum

• 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.