Şimdi Ara

<< Logitech'Cordless MX3200LASER' >>Fw15 ÇIKTI!! (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.456
Cevap
2
Favori
108.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Pc ye format atarken kurmada DVD romdan başlatıyorum sıyah ekran cıkıyor cd kurcaksanız bır tusa basın dıyor bende tuslar o anda calısmıyor bu sorunu nasıl cozebılırım
    tesekurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

quote:

Orijinalden alıntı: xxömür

helsloot
    mouse un üstündeki pil göstergesi yalnızca pil zayıf oldugu zamanlard ayanar
    mouse u altındaki connect dügmesine bir süre basılı tutarak kapatabilirisn klavye icin bu gecerli dğeil klavyeyi kapatmaya gerek yok
    klavyenin üstündeki yazılar biraz kücük ama o kadarda dğeil hem kullandıkları font sekli cok güzel

kaan1596
    79 tl ise hemen al kacırma suan en ucuz 99 tl
    ben klavyeyi 3 gündür kullanıyorum tus konusunda bi sıkıntım yok zaten logitech bi sıkıntı cıkartmaz rahatlıkla alabilirsin bazı arkadaslar bi kac tusunun sertliginden bahsetmiş bende hepsi gayet yumusak alırkende bakar alırsın zaten sonrada sertlesmez
    bu klayede fn fonksiyonunu klavyenin kendi özellikleri için kullanıyoruz(saat,alarm v.s.) notebook ta seniin istedigin fonksiyonu saglarmı bilemem ama cok büyük bi kayıp değil
    evet kasaya alıcıyı takar takmaz kullanabilirsin ama diğer fonksiyonlar icin yazılımını yüklemen gerekli

sağolasın ... peki ben mouse'u mx1100 ile değiştirmek istiyorum acaba mx 1100'ü alsam onun alıcısı ile hem mx3200'ün klavyesi hemde mx1100 çalışırmı ? çünki mx3200 'in içinden cıkan mouse'u ve alıcısını satmayı düşünüyorum

çalışırmı arkadaşlar ,???

• mx1100 ün alıcısı ile mx3200 ün klavyesi calısmaz her ürünün frekansı farklıdır birbirleri ile karısmamaları icin

normal bir klavye ile bios a gir ordan suan tam hatırlamıyorum ama bi bölümde enbale usb keyboard gibi bi secenek olucak onu acman lazım yani bios ekranında usb klavyeler calıssın diye o disabled ise calısmaz
  • quote:

mx1100 ün alıcısı ile mx3200 ün klavyesi calısmaz her ürünün frekansı farklıdır birbirleri ile karısmamaları icin

normal bir klavye ile bios a gir ordan suan tam hatırlamıyorum ama bi bölümde enbale usb keyboard gibi bi secenek olucak onu acman lazım yani bios ekranında usb klavyeler calıssın diye o disabled ise calısmaz

peki mx3200'ün mouse'u başka herhangibir alıcı ile çalışırmı ? yani mouse'u satsam alan kişi nasıl kullanabilir bu mouse'u ?

mouse'a alışamadım ingilize tabir ile tam olarak "Accurate" değil yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 21 Şubat 2010; 14:56:57 >
  • bugün itibariyle sivas teknosadan 99 liraya almış bulunmaktayım vatana millete hayırlı uğurlu olsun
  • Herkese merhaba arkadaşlar MX3200 seti kullanıyorum klavyede Space tuşu yani boşluk bırakma tuşu klavyeyle bir şey yazarken titreşim yapıyor zınn zınn ses çıkarıyor sizde durum nedir bu tuşu tutup klavyeyle yazınca hiç bir sorun yok ses bu tuştan geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

quote:

mx1100 ün alıcısı ile mx3200 ün klavyesi calısmaz her ürünün frekansı farklıdır birbirleri ile karısmamaları icin

peki mx3200'ün mouse'u başka herhangibir alıcı ile çalışırmı ? yani mouse'u satsam alan kişi nasıl kullanabilir bu mouse'u ?

mouse'a alışamadım ingilize tabir ile tam olarak "Accurate" değil yahu

malesef anca kendi alıcısı

ve bosluk tusumuz gayet saglam duruyo yerinde ben basınca bile zıngırdamıyo ses yok sendeki öyle denk glemiş değiştir istersen

• @xxömür

Hocam yanıtınız için teşekkürler acaba direk mersa sistem e mi gitsem yoksa vatanbilgisayar dan aldım 1 hafta oldu vatanamı gitsem
  • valla iade ve değişim sürelerini bilemicem önce bi vatan computer ı arayıp sor ama direk olayı anlatma daha almamıs yeni alacakmıssın gibi sor aldım verdim deme

quote:

Orijinalden alıntı: OVERCLOCKM@NI@

@xxömür

Hocam yanıtınız için teşekkürler acaba direk mersa sistem e mi gitsem yoksa vatanbilgisayar dan aldım 1 hafta oldu vatanamı gitsem
  • Arkadaşlar bende dün aldım bu meretten. Klavyesinde bir sorun yok fakat mouse resmen rezalet. Küçük bir ikona tıklamak için (daha doğrusu tutturabilmek için) büyük bir çaba sarfetmem gerekiyor. Sanki gecikme oluyor gibi hareketler gecikmeli ve yumuşak gibi. Eski faremde gecikme olmuyordu ve hareketler keskindi. Bu mouse bana çok uyuşuk ve gecikmeli gibi geldi. Hem kendi programından hem de windowsdan her türlü ayarı yaptım fakat eski faremdeki rahatlığı ve performansı yakalayamadım. Oyun oynamaksa tam bir işkence (özellikle multiplayer oyunlarda siz karşınızdakine nişan almaya çalışırken adam sizi çoktan yere seriyor bile). Usb aparatını yakına koydum ama hala aynı. Bunun başka bir ayarı yok mu? Eski faremde farenin üzerinde dpi tuşu vardı ama bunda yok. Bunun dpi ayarlaması var mı programına baktım ama göremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LonelyHunter

Arkadaşlar bende dün aldım bu meretten. Klavyesinde bir sorun yok fakat mouse resmen rezalet. Küçük bir ikona tıklamak için (daha doğrusu tutturabilmek için) büyük bir çaba sarfetmem gerekiyor. Sanki gecikme oluyor gibi hareketler gecikmeli ve yumuşak gibi. Eski faremde gecikme olmuyordu ve hareketler keskindi. Bu mouse bana çok uyuşuk ve gecikmeli gibi geldi. Hem kendi programından hem de windowsdan her türlü ayarı yaptım fakat eski faremdeki rahatlığı ve performansı yakalayamadım. Oyun oynamaksa tam bir işkence (özellikle multiplayer oyunlarda siz karşınızdakine nişan almaya çalışırken adam sizi çoktan yere seriyor bile). Usb aparatını yakına koydum ama hala aynı. Bunun başka bir ayarı yok mu? Eski faremde farenin üzerinde dpi tuşu vardı ama bunda yok. Bunun dpi ayarlaması var mı programına baktım ama göremedim.

Aynen hocam mouse'u aynen anlattığın gibi mx1100 alsam mı diye düşünüyorum ama bu sefer oda bunun gibiyse boşa almayım diyorum

• ARKADASLAR FARKLI SERİELRİMİ VAR ACABA BU CİHAZIN BENDEKİNDE HİÇ PROBLEM YOK MOUSE YAG GİBİ BU SETİ ALINCA PC YE DAHA COK ÜHKMETMEYE BASLADIM
  • quote:

ARKADASLAR FARKLI SERİELRİMİ VAR ACABA BU CİHAZIN BENDEKİNDE HİÇ PROBLEM YOK MOUSE YAG GİBİ BU SETİ ALINCA PC YE DAHA COK ÜHKMETMEYE BASLADIM

yok hocam bir kablolu mouse stabilitesi yok bu mouse'da tama atlama tekleme yok ama mouse yavas resmen yahu uyuşuk bir mouse aynen arkadaşın dediği gibi iyi anlatmış arkadaş 30TL 'ye satıyorum alan varsa vereyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 23 Şubat 2010; 15:37:30 >
  • valla maksadım seti övmek değil yanlıs anlasılmasında benimki gayet rahat akıskan hızlı atik canavar gibi ama el alıskanlıgındanmı kaynaklanıyo dicem ama windowsun mouse hızı bile bana az gelir yani normalde ama sizin durumu görmeden bişey diyemicem
  • bilgisayarı uyku moduna alamıyorum girer girmez geri çıkıyor uyku düğmesine basıp alıcıyı çıkardığım zaman sorun olmuyor. her seferinde alıcıyı çıkarırsakta yalama olur işletim sistemi windows 7 homepremium 64bit sizdede böyle bir problem varmı varsa nasıl çözdünüz yardımcı olabilirmisiniz???

setpoint 4.80 yüklü
    firmwareyi bilmiyorum windows 7 için programı yokmuş
  • bende almayı düşünüyorum fiyat ağırlı nedir acaba
  • Bende dün Logitech Wave kablolu siparişi vermiştim. Sorun çıktı stokda yokmuş. Kablosuzunu verelim dediler. Bende karar veremedim. Mouse olarak G5 varken gereksiz gibi gördüm. Daha sonra Wave serilerinde sorun olduğunu okudum. MX3200'e baktım. Ufak tefek aynı sorunlarını bu üründe de gördüm. Ne yapacağımı şaşırdım.
  • Uzatma kablosuz kullanan arkadaşlar varmı yani sade usb alıcı ile vede bu usb alıcıyı nereye takıyorsunuz, kasanın arka kısmına takınca çekim problemi oluyor mu yada geç tepki verme gibi bir olay
  • Arkadaşlar bende mx3200 kullanıcı oldum.İlk izlenimlerim gayet güzel ama bir tek bu klavye sayacını sıfırlayamadım.Nasıl sıfırlanıyodu bilen var mı ? 6 milyon olmuşta sayaç
  • Pillerini çıkarıp takınca resetleniyo diye biliyorum...
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.