Şimdi Ara

<< Logitech'Cordless MX3200LASER' >>Fw15 ÇIKTI!! (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.456
Cevap
2
Favori
108.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün teknosadan aldım ve çok hoşuma gitti.A4 tech'in 2.4 ghz klavye mouse setini kullanmıştım ama malzema kalitesi loginin yanından geçmez.Tek eksiği bence bunuda 2.4 ghz olmayışı birde öyle olsaymış tadından yenmez.

FW15 heralde kaldırmışlar sitesinden bulamadım eğer elinde olan varsa

sky2700@windowslive.com adresine atabilirmi kendisini ya da linkini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skynet
    bugün teknosadan aldım ve çok hoşuma gitti.A4 tech'in 2.4 ghz klavye mouse setini kullanmıştım ama malzema kalitesi loginin yanından geçmez.Tek eksiği bence bunuda 2.4 ghz olmayışı birde öyle olsaymış tadından yenmez.

FW15 heralde kaldırmışlar sitesinden bulamadım eğer elinde olan varsa

sky2700@windowslive.com adresine atabilirmi kendisini ya da linkini.

Hayirli olsun kaca aldiniz firmware icin yukarida aciklamam,mevcut
  • quote:

Hayirli olsun kaca aldiniz firmware icin yukarida aciklamam,mevcut

Teşekkürler.99 liraya aldım teknosadan.Hiç aklımda yoktu böyle birşey ama iyiki almışım resmn pc'ye karşı olan sempatim arttı :)

Fw dosyasını denedim benimkide fw15'miş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skynet -- 18 Mart 2010; 16:35:11 >
  • şimdi arkadaşlar.
    ben bu setten almak istiyorum :)
    ancak bende mause pad yok.
    mause padde sevmem.
    özel masam var.
    diğer mauselerde bir problem olmadı bu zamana kadar.

Ben klavye ile çok haşır neşir biriyim.
    mausede önemli benim için.hafif olmucak.

Alan arkadaşların yorumlarını bu konuda bekliyorum
    Ayrıca 10 tl lik a4tech klavye mause seti 2 yıldır kullanıyorum ve artık rengi attı

Ayrıca en uygun nereden alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcmemo

şimdi arkadaşlar.
    mause padde sevmem.
    özel masam var.

Ayrıca 10 tl lik a4tech klavye mause seti 2 yıldır kullanıyorum ve artık rengi attı

Seti bugün aldım dh den bi arkadaştan ve klavyesi ve mousesi konusunda bi kaç bişey yazabilirim sanırım.

Klavyesini tavsiye ederim Çok tatlı bi his uyandırıyor insanın parmağında ben henüz alışamadım ama alışınca daha büyük bi keyif uyandıracak bende eminim.
    . Bu konuda razer mouse almanı öneririm. Ama Bu setteki mouse de gayet idare eder. Pek hafif değil hatta ağır bile pillerden dolayı.

Not: Yukarıda ki mesajı yanlış okuduğum için hafif mouse önerisi yapmışım yanlışlıkla. Bu sebeble editledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ottheriff -- 20 Mart 2010; 13:40:15 >

• Dehşet görünüyor fiayatta iyiymiş ben m69 kullanıyorum ama bu dah güzel geldi bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottheriff
    quote:

şimdi arkadaşlar.
    mause padde sevmem.
    özel masam var.

Seti bugün aldım dh den bi arkadaştan ve klavyesi ve mousesi konusunda bi kaç bişey yazabilirim sanırım.

Klavyesini tavsiye ederim Çok tatlı bi his uyandırıyor insanın parmağında ben henüz alışamadım ama alışınca daha büyük bi keyif uyandıracak bende eminim.
    . Bu konuda razer mouse almanı öneririm. Ama Bu setteki mouse de gayet idare eder. Pek hafif değil hatta ağır bile pillerden dolayı.

Not: Yukarıda ki mesajı yanlış okuduğum için hafif mouse önerisi yapmışım yanlışlıkla. Bu sebeble editledim.

hayırlı olsun mouse iilk başta bnede alışamadım ama sonra alıştım

• Mouse konusunda tek sıkıntıyı orta tuşa basarken yasıyorum yani scroll tuşundaki bu tekerleği içe basma olmayı biraz sert ve meşakatli ama onun dışında sabaha kadar tavsiye edebileceğim bir ürün istediğin işi yapabiliyorsun ürünle yani bilgisayarı tam kontrol diye ben buna derim. Zamanla izlenimlerimi tekrar yazarım iyi akşamlar.
  • arkadaşlar herhalde benım mouse un pili bitecek çünkü ilk çalıştırmada üstünde yeşil ışığı yakıor sonra sönüyor acaba şarjlı ni-mh türünden pil alsam çalıştırabilir mi?
  • arkadaşlar birde birşey daha sorucam.
    bu klavyenin türkçesi yokmu ?
    Ben baktım ama hep ingilizce.
  • quote:

arkadaşlar birde birşey daha sorucam.
    bu klavyenin türkçesi yokmu ?
    Ben baktım ama hep ingilizce.

var olmaz mı benim ki mesela tr
  • merhaba mx3200 almayı dusunuyorum ancak mause işime yaramıcak habu kulllandığım için acaba setin içinden cıkan mause yi laptopumda kullannabılirmiyim bunu ıcın extra bir alıca kutu ıcerıgınde var mı yada ole bır alıcaı temin edebilir miyim?
  • Extra alıcıya ihtiyacın olacak onunda fiyatını yanlış hatırlamıyorsam forumda 35 dolar + kdv olarak okumuştum. Logitech ile bağlantıya geçmen gerekiyor. Yada bence bu sete sahip olupda mousesı bozulan bı adama satıp kendıne baska bı mouse alabılırsın sanırım daha ucuza gelır boylece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frisby06

arkadaşlar herhalde benım mouse un pili bitecek çünkü ilk çalıştırmada üstünde yeşil ışığı yakıor sonra sönüyor acaba şarjlı ni-mh türünden pil alsam çalıştırabilir mi?

Hocam sağlam bi şarjlı pil ile geceleri kapatmak koşulu ile 6 ay gibi bi süre kullanabilirsin ama duracell piller ile 2 3 ay arası gidiyormuş. Hesap etmek lazım bi duracell pil 1,1 TL 2 tanesi 2,2 yılda 9 TL gibi bir rakam ortalama 5 sene kullanacağını düşünürsek 45 TL gibi bir rakam ediyor. Şarjlı pil ve şarj aletine vereceğin parayı bununla kıyasla. Ama Şarjlı pil her yerde kullanılabilir. Onuda göze almak gerekir. Bide doldur boşalt 5 sene dayanırmı şarjlı piller. Bu hesap benım kafamı bıraz karıştırdı.:)
  • Klavyenin tuşları takılıyordu basarken, geçen bi çıkartıp yağlıyim dedim makine yağıyla temiz ve hafif bir şekilde, ancak bu sefer daha kötü oldu. Bende tekrar açıp temizledim biraz daha iyi ama basarken tuşların takılması çok sinir bozucu varmı böyle bi sorun yaşayan. Ayrıca mousenin yanlarındaki yumuşak yerler soyuldu bu tarz bir sorun yaşayan varsa bilmek isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SamirCakir -- 23 Mart 2010; 17:10:09 >
  • Tesekkurler
  • Bu ürünü almayı düşünüyorum, ancak kullananlardan yorum bekliyorum.

Alıcısı 3 metre arkada olacak şekilde kullanmayı planlıyorum. Arada da bir tane duvar mevcut.

Usb uzatma kablosu almadan sorunsuzca çalışır mı acaba? Yardımlarınızı bekliyorum.
  • ya arkadaşlar yardım edin lütfen set bugün çalışmamaya başladı hiç ama hiçbirşeyiyle uğraşmadım alalı bir ay olmamıştır bile herzaman ki gibi kapatırken mousenin altından mouseyi kapattım sonra açmaya çalıştığımda hiçbir tepki vermedi mouse oynamıyor klavye çalışmıyor hiçbirşey anlamadım ne olmuş olabilirki pil ful dolu gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan

Bu ürünü almayı düşünüyorum, ancak kullananlardan yorum bekliyorum.

Alıcısı 3 metre arkada olacak şekilde kullanmayı planlıyorum. Arada da bir tane duvar mevcut.

Usb uzatma kablosu almadan sorunsuzca çalışır mı acaba? Yardımlarınızı bekliyorum.

arkadaşım bu mesafede çalışmıyor. ben yaklaşık 2mt kullanamadım o yüzden gittim geri verdim eşime saç maşası aldım

ama yakın mesafeden hakikaten güzel çalışıyor ve tuşlar inanılmaz güzel bir his uyandırıyor. mouse kullanılabilir bir mouse. birde klavyede soldaki zoom bara sürekli elim deyiyordu yazı yazarken ve internet explorer boyutu değişip duruyordu. onun dışında sorunsuz.

ama uzak mesafeden oyun oynamak istiyorum dersen logitech mx5500 almalısın. ben de onadan alacağım ama çok pahalı hala

• logitech mk710 u bekleyin
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.