Şimdi Ara

<< Logitech'Cordless MX3200LASER' >>Fw15 ÇIKTI!! (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.456
Cevap
2
Favori
108.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Logitech'in sitesinde 100$ olarak gözüküyor MK710.

Türkiye'de 200 TL civarında giriş yapar, düşmesi de epey sürer.

90 TL civarında olduğu için bunu düşünüyordum, çekmeyecekse işime yaramaz o mesafeden.
  • doğru 100 dolar görünüyor ama birde mx3200 ne kadar görünüyor ona bak tr piyasasına 150 tl gibi girer diye tahmin ediyorum vatan indirimi ile 140 tl den alınabilir bence ,ama 2,4 ghz iletişim teknolojisi var çekme sorunu olmaz
  • 2 metreden arada brşey olmadan rahat çeker ben salonda 3 metreden birz daha fazla bir mesafede denedim hiç sorun yok, gayet stabil. Arada duvar faktörü var ona birşey diyemem. Klavyenin solundaki zoom barını FN+ Bardaki X tuşuna basarak kapatabilirsin bu bir eksi yön değildir.
  • bende bazen 5 metreden algılıyor bazen 50 cmden zor algılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: SamirCakir

Klavyenin solundaki zoom barını FN+ Bardaki X tuşuna basarak kapatabilirsin bu bir eksi yön değildir.

daha kullanılabilir bir yerde olmaması bence eksi. yani elim deymesin diye ürün özelliğini neden kapatmak zorunda kalayım

bu arada tekrar diyorum ben 2 mtden kullanamadım ama bu mesafenin reciever ile klavyenin açıları ile ilgiside var yani birbirlerini net görmeleri lazım. dirt2 oynarken birde onunla uğraşmak çok anlamsız. o yüzden bugün gittigidiyordan adıma faturalı 230tlye Sıfır MX5500 aldım

• hayırlı olsun mx5500 de aynı sorunlar yoktur sanırım çünkü onda bluetooth var

• En iyi çözüm bundan alıp istediğin kablosuz seti mesafe sorunu olmadan kullanmak olur herhalde.
    Çok pahalı olduğu için sadece hayal olarak kalıyor tabii.
  • ben arada duvar varken 3 metreden denedim ve çalıştı bence sorunsuz bi alet kim ne derse desin. kullanamayan arkadaşlar olmuştur tabiki ama benim kullandım mx3200 o dediğin şekilde kullanılıyor. bazı yerlerde mousesine laf atılmış bence mousesı harika.
  • bnde sistemimden memnunum alalı baya zaman olmasına rağmen birkere bile mesafe sorunu yaşamadım
  • cakitay uzatma kablosu ilemi kullanıyorsun yoksa direk mini alıcı ilemi
  • çok ilginç bir alet.alıcıyı 20 cm yukarıya koyunca 3 metreden klavye çalışmıyor ya da zar zor çalışıyor ama 20 cm aşağı indirince 3 metreden canavar gibi çalışıyor.
  • Bu klavye ve mouse'un pil ömrü ne kadar ? birde pc yi kapattığımızda klavye ve mouse'u elle kapatmak gerekiyormu?
    Bu soruların yanıtları önceki sayfalarda olabilir ama 21 sayfayı incelemeyi gözüm kesmedi açıkçası
    Ek olarak: Şu anki Firmware sürümünün hangi versiyon olduğunu, güncelleme nin nasıl yapıldığı ve gerekli olup olmadığını yanıtlarsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feriox -- 29 Mart 2010; 15:27:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperen_69
    cakitay uzatma kablosu ilemi kullanıyorsun yoksa direk mini alıcı ilemi

Uzatma kablosu ile kullaniyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: feriox
    Bu klavye ve mouse'un pil ömrü ne kadar ? birde pc yi kapattığımızda klavye ve mouse'u elle kapatmak gerekiyormu?
    Bu soruların yanıtları önceki sayfalarda olabilir ama 21 sayfayı incelemeyi gözüm kesmedi açıkçası
    Ek olarak: Şu anki Firmware sürümünün hangi versiyon olduğunu, güncelleme nin nasıl yapıldığı ve gerekli olup olmadığını yanıtlarsanız sevinirim.

Klavyenin pilinin bittiğini gomedim milyonları devirdim onunla ama aynı pil omrunu mausedan beklemeyin yani kullanımına göre normal aslında mauseu Yafa klavyenizi kapatmanıza gerek yok isterseniz altindaki kırmızı düğmeye basili tutarak kapatabilirsiniz

• işte istemediğim şeyde bu kablosuz ise tam kablosuz olmalı yeni setlerdeki nano alıcılarda sorun olmuyor muş
  • Haha ama laptopla kullanıyorum ondan daha yahat oluyor ama onsuzda bir performns farkı görmedim bn ama bunda kesin birsey soyluyemm
  • Klavyeyi yeni aldım lcd ekranda saat ve tarihi gösteriyor ama pil durumunu göstermiyor.Bu sorunu nasıl çözebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakitay
    Haha ama laptopla kullanıyorum ondan daha yahat oluyor ama onsuzda bir performns farkı görmedim bn ama bunda kesin birsey soyluyemm

bende laptopta kullanıyorum gayet yeterli bi set
  • quote:

Orijinalden alıntı: donbabba
    Klavyeyi yeni aldım lcd ekranda saat ve tarihi gösteriyor ama pil durumunu göstermiyor.Bu sorunu nasıl çözebilirim?

pil bitmeye başladığında çıkacak
    bu arada arkadaşlar ben mouse u altındaki düğmeden açarken üstündekipil göstergesi yanıp sönüyor acaba pil mi bitiyor daha alalı 3 hafta olacak
  • Pil bitmeye başladığında yeşil yandığını söylediğiniz yer kırmızı yanıp sonmeye baslicak pil seviyesi azaldikca yanıp sönme sıklığı ona bağlı olarak artacaktır yanmaya başladığında bile uzun süre dayanıyor
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.