Şimdi Ara

<< Logitech'Cordless MX3200LASER' >>Fw15 ÇIKTI!! (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.456
Cevap
2
Favori
108.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sorum bendede var yaa. Çözemedim bende bir türlü...
    quote:

Orijinalden alıntı: Malibu21

Benim bir sorunum var
    Pc ye format atarken kurmada DVD romdan başlatıyorum sıyah ekran cıkıyor cd kurcaksanız bır tusa basın dıyor bende tuslar o anda calısmıyor bu sorunu nasıl cozebılırım
    tesekurler
  • Nemde LX710 vardı ve mouse bozuldu.. Seti geri alıp ellerinde yenisi bulunmadığı için mx3200 verdiler. çok da pişman olmadım doğrusu :) klavye gerçekten bir harika. Ama mouse ve alıcısı için aynı şeyi söylemek zor. Lx710 alıcısını kasanın arkasına takıp çok rahat kullanıyordum, hassasiyeti de gayet iyiydi. Ama bu setin alıcısını kablo ile masa üstüne uzatmak zorunda kaldım ayrıca cep telefonlarından çok etkileniyor. Hassasiyeti de pek iyi değil. Mouse şekil ve düğmeler olarak harika el tutuşu ağırlığı da öyle ancak hassasiyet ve alıcı problemi birazda olsa mevcut. Yinede iyi bir set. Bu fiyata bundan daha iyisi olamaz.
  • Ucuz Olanları Kalitesiz Olmasa Alırdımda
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazydrake

bilgisayarı uyku moduna alamıyorum girer girmez geri çıkıyor uyku düğmesine basıp alıcıyı çıkardığım zaman sorun olmuyor. her seferinde alıcıyı çıkarırsakta yalama olur işletim sistemi windows 7 homepremium 64bit sizdede böyle bir problem varmı varsa nasıl çözdünüz yardımcı olabilirmisiniz???

setpoint 4.80 yüklü
    firmwareyi bilmiyorum windows 7 için programı yokmuş

alıcıyı farklı usb girişine takınca sorun çözülmüştür herkese teşekkürler.
  • alıcıyı uzatma kablosu ile mi kullanıyorsunuz yoksa küçük alıcıyı direk usb ye mi takıyorsunuz
  • Eline sağlık çok işime yaradı kardeş..
  • Arkadaşlar ben de bu setten edindim. Fiyat olarak bilgi vereyim Vatan Computer ve Media Markt mağazalarında fiyatı 89 TL. Peşin fiyatına 4 ve 5 taksit seçenekleri de mevcut.

Araştırdığım kadarıyla paranın çoğunu mouse için vermişim. (: Pahalı denilebilecek bir fareye sahip. Uzun zaman mouse sıkıntısı çeken ve çeşit çeşit mouse kullanan ve sıkı bir pc oyuncusu olarak şunu söylemeliyim.
    Gerçekten kalitesi tatmin edici seviyede. Oldukça kullanışlı, rahat, ele tam oturuyor. Extra tuşlara da sahip aynı zamanda. Ayrıca eklemek gerekirse fare konusunda acemi bir kullanıcı iseniz tavsiye etmiyorum. Ama profesyonel kullanıcılar için eline hakim kişiler için mükemmel seviyede diyebilirim. Acemi kullanıcıların alışması zaman alabilir. Scrool tekerleği için basit diyenler var. Bu yorumlara katılmıyorum. Farenin malzemesi gerçekten çok kaliteli ve bütün tuşları scrooll tekerleği de dahil..

Klavyeye gelicek olursak.. Üzerindeki minik ekran görsellik açıdan güzel ama işlevsellik açısından başarılı denilemez. Mod sayısı çok az ve aydınlatması yok. Akşam karanlığında hiçbir işe yaramıyor. Tuşları çok rahat ve sessiz. Antibakteriyel oluşu ve elinizi dayamanız için geliştirilmiş standı terletmeyen yapıya sahip bunlarda extra kazanç demek. Sol tarafındaki özel paneli ve ekranın altındaki multimedia tuşları çok başarılı. Klavye genel olarak görsellik açısından çok iyi. İşlevselliği için ise biraz alışmak gerekiyor.

Çekim gücü olarak ise bir sorun göremedim.

Ama şunu da eklemeliyim. Bu paraya ucuz diyemem. Ama pahalı da denilemez.. Kısaca parasının tam karşılığı..

Puanlama yapacak olursak Fiyat/performans 10 üzerinden 8

• dostum alıcısını uzatma kablosu ile mi kullanıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperen_69

dostum alıcısını uzatma kablosu ile mi kullanıyorsunuz

Uzatma kablosunu kullanmıyorum..
  • uzatmayı kullanmadığınız halde çekim problemi yaşamadım dediniz,peki alıcıyı kasanın arkasına mı taktınız ayrıca kasa masa üzerinde mi yoksa yerde mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperen_69

uzatmayı kullanmadığınız halde çekim problemi yaşamadım dediniz,peki alıcıyı kasanın arkasına mı taktınız ayrıca kasa masa üzerinde mi yoksa yerde mi

Usb çoklaycıım var masanın üzerinde duruyor. Kasa arkası kullananlar sorun yaşıyorsa eğer uzatma kablosu fazlasıyla iş görecektir.. Uzatmanın görselliği de gayet iyi..
  • teşekkür ederim cevap için acaba o alıcıyı kasanın arkasındaki bir usb çıkışına taksanız aynı verimi alabiliyormusunuz
  • S.a arkadaslar bende hepsini okumak istedim yazanların ama baktım ki 1-2 aymı alacak vazgeçtim:) ben medya markt dan 79 tl ye kampanya fiyatından aldım bütün güncellemeleri yaptıktan sonra mouse abartmayım ama nerdeyse 8 metreden cekiyor:) şimdi benim bi klaç sorum olacak bilgisi olan arkadaslar cevaplarsa sevinrim..

1-)Setle beraber gelen piller şarj olan pillerden mi_?
    2-)Saati ve alarmı nasıl ayarlıyoruız_?
    3-)Mousede google yabancı google olarak acılıyor bunu türkçe google yapmak mümmkün mü_?
    4-)Bu mouse de benim elim cok terliyor bu sorun sizdede varmı_? varsa çözüm olabilecek ne yapabiliriz_?

Not: Benim gibi yeni alan arkadaşlar mousedeki zoom tuslarını volume olarak ayarlıyor tavsiye ederim kullanışlı oluyor..

*****Ayrıca daha güzel özelliklerini keşfeden arkadaşlar bunu bizimle paylaşırsa sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isyangeceleri -- 4 Mart 2010; 19:43:33 >

• içinden sanırım duracell alkalin pil çıkıyor ,yani şajlı değiller ama uzun süre gider
  • sagolasın.. Zaten geri verecegim sanırım seti mouse elimi asırı terletiyor kac gundur boyle elimin ici terleyip duruyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isyangeceleri -- 5 Mart 2010; 13:15:09 >
  • arkadaslar 64 bit setpoınt ı nasıl ındırebılırım yanında gelen cd de 3.3 versıyonu var
  • arkadaslar bırde fırmware nasıl ogrenebılırım(tabıkıde nasıl guncellemem gerektıgınıde ogretırsernız sevınırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1.1.1.1 -- 12 Mart 2010; 16:00:48 >
  • arkadaslar bu arada setpoınt 6 cıkmıs
  • arkadaslar logıtech klasorunden devıce settıngs ı acıyorum aynen yazanı aktarıoyurm
    SETPOINT DID NOT DETECT ANY SUPPORTED DEVİCES PLEASE CHECK YOUR CONNECTION
  • arkadaslar sorunu cozdum ben wındows 7 kullandıgım ıcın sadece setpoınt ler cıkıyordu vısta yapınca 700 kb lık fırmware dosyasını ındırdım current(yanı guncel versıyonum)15 cıktı guncelleme yapmaya gerek yokmuş
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.