Şimdi Ara

<< Logitech'Cordless MX3200LASER' >>Fw15 ÇIKTI!! (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.456
Cevap
2
Favori
108.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar, geçen hafta falan senelerdir kullandığım a4-tech kb8 klavyeme veda etme kararı aldım, malum çok sert ve tuşlar çok yüksek, biraz konfor istedim, gittim hepsiburada'dan microsoft curve aldım, set olarak. Ama sarmadı, PES oynayamadım, tuş dizilişine alışamadım. Kardeşime verdim ve gittim Logitech 600 aldım, kablolu ve şık görünümlü bir klavye ama bilekliğinin olmayışı beni bozdu. Bu konuyu takip ediyordum ve düşen fiyatlar beni cezbetti açıkçası. Ayrıca bu konudaki "technics" isimli arkadaşın sarfettiği sözler beni bugün izmir vatan'dan bu klavyeyi almaya itti.

ilk izlenimlerim;

-ilk kablosuz klavye ve mousum, ikisi de kusursuz çalışıyor.
    -Klavye çok yumuşak, tuşlar ve yüzeyi diğer kullandığım klavyelerden çok daha kaliteli, yumuşak bir plastik sanki, nasıl anlatayım; sanki hidrolik direksiyon araba kullanıyorum ilk kez.
    -Klavye çok sessiz (mouse clickleri de daha sessiz olabilirdi)
    -Çok hızlı yazılıyor bu klavyeyle.
    -klavyedeki zoom bölümü rahatsız edebilir, fn tuşu + [x] (normal x değil, sol taraftaki "close" tuşu)'a basınca bu fonkisyon iptal olur. FN+Document Flip bu fonksiyonu yeniden açar.
    -http://uberoptions.net/ 'la fonksiyonları arttırabilirsiniz, mesela klavyedeki zoom'u scroll yapma gibi.

Bu arada, 80TL'ye alacam diye gittim vatana. Yok! Kredi kartına 80 imiş, peşin verince 93TL imiş. Verdik peşin, bankalar kazanmasın diye. Sadece bu durum bile Türkiye'de bankaların kan emen vampirlerden daha kan emici olduğunu apaçık ortaya koyuyor, da kimsenin gıkı çıkmıyor!..

• quote:

Orijinalden alıntı: 1syLawr

Merhaba arkadaşlar. Benim logitech mx 3200 klavyesinde bi sorun var.Uzun süre önce tuşları çalışmıyordu bende pili bitmiştir diye düşündüm. Yeni pil taktım ama hala çalışmıyor sadece Winamp açan tuşlar filan çalışıyor ve en sol taraftaki dokunmatik olan kısım. Bir arkadaş alt+ctrl+f12 yapın demiş ama yaptım olmadı :( Ayrıca bu klavye ile mouse setini aldığım zaman içinden CD filanda çıkmadı :( Yardımcı olursanız cok sevinirim :(:(............

Bende buna benzer bir problemi Logitech'in başka bir setinde yaşadım. Büyük ihtimalle o tuşlara bağlı olan devreler yanmıştır. Bir ihtimal daha var. Klavyeyi açtığında bu tuşların ait olduğu board kablosu da klavyenin devre kartından çıkmış olabilir. Ben klavyenin için açtım, baktım, devreler yanmış gibi görünüyordu. Garantisi sürüyorsa garanti servisine göndermeni öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: yigitahi

Arkadaşlar geçen gün logitech mx3200 kablosuz klavye + mouse seti aldım. Klavye ve mouse setini bilgisayara tanıttıktan sonra hoparlör ayarının dengesi bozuluyor. Realtek output a geçiyor. Realtek den den tekrar varsayılan olarak ayarları yükledikten sonra hoparlörden ses gelmeye başlıyor. Fakat hoparlörün birinden ses gelmediğini farketttim. Kullandığım hoparlörler creative 2 +1 inspire 2500. Hoparlörleri geri çıkarıp taktından sonra sorun çözülüyor. Ama tekrar tek hoparlörden ses geliyor. Acaba kablusuz set mi hoparlöre bunu yapıyor Teşekkürler.

Bu arada bu seti kullanlar; set hakkında görüşlerini bildirirlerse minnet duyarım. Bana mouse u biraz takılıyor gibi geldi, neden olabilir ince ayarı nedir. Klavyesi süper. Extradan logitech programından ne gibi ince ayar yapmamız gerekiyor. En iyi verimi alabilmek için vs.

faresi şu ana kadar kullandığım bir klavye-fare setine ait en iyi fare. Çekim mesafesi ile ilgili bir sıkıntı olabilir. Ya da kullandığın mouse pad yeterince düz olmayabilir. Bir de vista işletim sistemi kullanıyorsan ürünün sitesindeki firmware'i yüklemeni öneririm.

• Merhaba Tecncs. Ürünü yeni aldım. Çok da beğendim. Sadece çekim mesafesini biraz daha yükseltebilirsem çok daha memnun olacağım. Benim bir sorum olacak. Windows 7 işletim sistemi için bu ürünün çıkan firmware dosyasını indirmemi önerir misiniz? Bu update ile ne gibi bir fayda görebilirim? Çekim mesfesi ile ilgili bir gelişme sağlanabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim. İyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oricin -- 2 Şubat 2010; 13:24:09 >
  • Orijinalden alıntı: Technics

inceliğinden ötürü teşekkürler, seninde aynısını yapacağından şüphem yok..
    wave inde bir ara bazılarında bu sorunu yaşayanlar oldu bilemiyorum ama belkide yenilerde olmuyordur kesin bir şey söyleyemiyorum dostum.. Bunun için bir ara logiteche mail atıp sorucam mutlaka..
    saygılar..
    Orijinalden alıntı: atakane

dediğin programı indirip denedim.Benim için en önemli varyasyon w+a+bosluk benım anlamadıgım logitech wave de neden bu olay yok ılgınc geldi dogrusu. Bu arada dostum ilk defa konusuna bu kadar sahip çıkan birini görüyorum helal olsun.senın yorumların çok etkılı oldu bu klavyeyı almam da ve dedıgım gıbı cok da memnunum.Kolay gelsin hocam sana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oricin -- 2 Şubat 2010; 13:27:02 >
  • Merhaba Tecncs. Ürünü yeni aldım. Çok da beğendim. Sadece çekim mesafesini biraz daha yükseltebilirsem çok daha memnun olacağım. Benim bir sorum olacak. Windows 7 işletim sistemi için bu ürünün çıkan firmware dosyasını indirmemi önerir misiniz? Bu update ile ne gibi bir fayda görebilirim? Çekim mesfesi ile ilgili bir gelişme sağlanabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim. İyi günler.
  • ürünü bende yeni aldım ilkten g15 almıştım ama baktım türkçe karakterler yok sonra mx3200 le değiştirdim klavye gayet sessiz ve fonksiyon atamaları çok güzel tek eksi yanı ışıksız olması birde bana göre mousenin tepki süreleri biraz fazla ama onada alıştım şimdiden
  • Haber için teşekkürler
  • arkadaşlar dün aldım bu seti ama saatini ayarlıyamıyorum nerden ayarlıyacağım birde hem klavyedeki hemde mausdaki zoom kısmından yakınlaşma yapabliyorum ama tekrar uzaklaştırma olmuyor
  • Fn tuşu ve üstte lcd'nin tuşları var. Fn ve oradaki set tuşuna aynı anda bas..
  • tamam onu hallettim bu zoom out yapmıyor onu nasıl yapacağım
  • Ya bu en soldaki zoom çubuğunun altında ufak dokunmalık bir yer var. %100 yazıyor... Ona basınca normal haline gelmesi gerek...
  • yok hayır olmuyor yakınlaşıyor ama uzaklaşmıyor eski halinede dönmüyor hem maose deki zoom yakınlaşmıyo hem klavyedeki birde bilgisayarı kapatınca mausla klavyeyide kapatmaya gerek var mı
  • süpermiş yaa
  • matador Logitech SetPoint'i yüklemiştin değil mi sen???

Eğer uzun süreli mause klavyeyi kullanmayacaksan kapat onun dışındaçık durabilir...
  • ewet içinden çıkan cd yi yükledim ama zoom out lar çalışmıyor hemklayedeki hem mouseda ki çalışmıyor bunu nasıl çözebilirim
  • Bugün teknosadan 99 TL ye aldım.Ve bayıldım.Tavsiye ederim Yalnız anlamadığım şey bu üründe yüklü olan firmware i nasıl anlayacağız?SetPointte problem yok 4.80 i yükledim.Fakat eğer eskiyse firmware olarak Fw15 i yüklemek istiyorum.Nasıl anlarım eski olup olmadığını arkadaşlar!
  • quote:

Orijinalden alıntı: oricin

quote:

Merhaba arkadaşlar. Benim logitech mx 3200 klavyesinde bi sorun var.Uzun süre önce tuşları çalışmıyordu bende pili bitmiştir diye düşündüm. Yeni pil taktım ama hala çalışmıyor sadece Winamp açan tuşlar filan çalışıyor ve en sol taraftaki dokunmatik olan kısım. Bir arkadaş alt+ctrl+f12 yapın demiş ama yaptım olmadı :( Ayrıca bu klavye ile mouse setini aldığım zaman içinden CD filanda çıkmadı :( Yardımcı olursanız cok sevinirim :(:(............

Bende buna benzer bir problemi Logitech'in başka bir setinde yaşadım. Büyük ihtimalle o tuşlara bağlı olan devreler yanmıştır. Bir ihtimal daha var. Klavyeyi açtığında bu tuşların ait olduğu board kablosu da klavyenin devre kartından çıkmış olabilir. Ben klavyenin için açtım, baktım, devreler yanmış gibi görünüyordu. Garantisi sürüyorsa garanti servisine göndermeni öneririm.

Anladım peki bu board kablosunu nasıl düzeltebilirim? İlgilendigin için teşekkür ederim:)

• set hayrlı olsun
    mpad olmadan mouseların skatezleri aşınır sürtünmeleri azalır
    quote:

Orijinalden alıntı: chatixx

Ya arkadaşlar ben mause mausepad'siz kullanıyorum. Herhangi bir zararı olur mu sete?? Bi tane çok dandirik bi pad var onuda kullanmıyorum.

uzun süre 4.1 bryi kullandım sebebi kullandığım cruise komutunun daha hızlı işlemesiydi, aldığım mx1100le beraber artık gerek kalmadı bu özelliğe hızlı tekerleği sayesinde..
    uberoptions denen set point yazılımının güncel versiyonu tercih edilebilir alternatif kullanımlarda ama çok kişiselleştirme var zaman istiyor..4.8 benim gibi vakti fazla olmayanlar için ideal

quote:

Orijinalden alıntı: chatixx

Arkadaşlar şimdi logitech'in sitesinden Setpoint 4.80'i indirdim... Sizce setpoint'lerden habgisi en stabil???
    Firmware güncellemeside yapmak istiyorum ama bunu yaparken dikkat edeceğimiz şeyler nelerdir???

Teşekkürler...

• buradaki işlemce left alt ctrl ve f12ye basarak sonrasında connect butonuna basmanızı istiyor, klavyenin alıcı frekansını değiştirip güvenli olacak bir aralığa alacak bu sayede kopma vs yaşanmayacak, proseduru uygulamalısınız yazdığı gibi
    quote:

Arkadaşlar ben hala klavyemdeki sorunu çözemedim hala kitli durumda. setpoint yükledim hala olmadı. alt+ctrl+f12 filan yapmadığım şey kalmadı. Lütfen yardımcı olun verdiğim paraya üzülüyorum....

• 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.