Şimdi Ara

<< Logitech'Cordless MX3200LASER' >>Fw15 ÇIKTI!! (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.456
Cevap
2
Favori
108.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben bu seti 2 sene önce o fiyata aldım haala aynı.. yani çokta düşmüyor fiyatı..kablo rezilliğine son vermek için en iyi bahanelerden birisi mx3200..
    quote:

Orjinalden alıntı: tstdrvr

arkadaşlar bende mx3200 almayı düşünüyorum ama oyunlarda nasıl bir performans vereceğini çok merak ediyorum ve kafamı da karıştırmıyo değil bu konu.. sizlerin oyun hakkındaki yorumlarınız bana çok faydalı olacaktır. nakit param olsaydı 2. el almayı düşünüyodum ama malasef nakitim olmadığından kredi kartından almak zorundayım ve en uygun mavide 6 taksit 165'e buldum. fiyatı da yorumlarsanız sevinirim,şimdiden teşekkürler....
  • ne alacağına karar verdinmi rueta
    quote:

Orjinalden alıntı: rueta

açıkcası bende memnun değilim, @Technics arkadaşımızda hatırlar belki benim sorunum yazıların silinmeye başlamasıydı.. yolladım değiştirp yolladılar sözde, ama gelende kullanılmıştı, beklicek halim yoktu dahada peşine düşmedim.. aynı şekilde onun da tuşlarsilindi.. şu an klavyemde a, d, m, n tuşları tamamen, s ve ses açma kapama düğmeleri kısmen silinmiş durumda tuşlar desem inanın daktilo gibi oldu takır tukur bu setten bu kadar memnun insan varken bende böyle olmasını ben kendi şansızlığıma bağlıyorum sanırım sorun bende ergonomi, kullanım kolaylığı kısa yollar mouse çekim mesefaesi vs her şey 10 numara ama işte bu yazı silinmesi ve tuşların daktilo gibi olması götürdü bende herşeyi :) bu saaten sonra elden de çıkaramam alan da olmaz isteyene satabilirm uygun bi fiyata

• @Technics

logitech almam diye düşünüyodum ama piyasada başkada elle tutulur ürünü olan marka yok :) g15 alim dedim 115 ken almadım şu an 205 tl wave set lere bakınıyorum ama onunla alakalı da oyunlarda sıkıntı olduğunu okudum sanki.. o da silinirse kafayı yerm artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rueta -- 30 Mart 2009; 19:00:01 >
  • http://www.hepsiburada.com/microsoft-wireless-desktop-7000-usb-eng.-69z-00011/productDetails.aspx?categoryid=51&productid=bd4115

bu ürünü öneririm logitech düşünmezsen eğer, başarılı bir set buda, bir üst modeli ışıklı ve wireless ama 500 tl

quote:

@Technics

logitech almam diye düşünüyodum ama piyasada başkada elle tutulur ürünü olan marka yok :) g15 alim dedim 115 ken almadım şu an 205 tl wave set lere bakınıyorum ama onunla alakalı da oyunlarda sıkıntı olduğunu okudum sanki.. o da silinirse kafayı yerm artık

• bunun enter küçük sanırım ??
    mouse un şarjlı olması da iyi aslında.. takip ediomuydun peki harbi kdv indirimi yansıdı mı yoksa fake mi
    düşünülebilir :))

bu arada öbür ürün için yani klavyeyi 500 tl ye alacak durumum olsa evden kaçar içkiye kumara kötü hayata düşerim
  • hheheh, daha ucuzuda vardır aranırsa hb fiyatları yüksek olur biraz, set süper aslında teknoloji olarak, enterıda küçük değil fotolara bakma sen tekmar izmirde var almadan incelemek lazım tabi yinede farklı ürünler satılabiliyor çünkü
    quote:

bunun enter küçük sanırım ??
    mouse un şarjlı olması da iyi aslında.. takip ediomuydun peki harbi kdv indirimi yansıdı mı yoksa fake mi
    düşünülebilir :))

bu arada öbür ürün için yani klavyeyi 500 tl ye alacak durumum olsa evden kaçar içkiye kumara kötü hayata düşerim

• tamam yazdım bu modeli aklıma araştrim bi mavi ye vatana falan bi gittiğimde dokup hissedeym çünkü hissetmek herşeydir

sağolasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Technics

ben bu seti 2 sene önce o fiyata aldım haala aynı.. yani çokta düşmüyor fiyatı..kablo rezilliğine son vermek için en iyi bahanelerden birisi mx3200..
    quote:

arkadaşlar bende mx3200 almayı düşünüyorum ama oyunlarda nasıl bir performans vereceğini çok merak ediyorum ve kafamı da karıştırmıyo değil bu konu.. sizlerin oyun hakkındaki yorumlarınız bana çok faydalı olacaktır. nakit param olsaydı 2. el almayı düşünüyodum ama malasef nakitim olmadığından kredi kartından almak zorundayım ve en uygun mavide 6 taksit 165'e buldum. fiyatı da yorumlarsanız sevinirim,şimdiden teşekkürler....

teşekkürler yardım için maviden aldım 165 tl'ye 6 taksit bugün elime ulaştı en yakın zamanda görüşlerimi yazarım.....

• en ucuz mavi'de di mi arkadaslar, daha ucuza yok sanırım, bulamadım bende.
  • merhaba arkadaşlar, bende buradaki yorumlar ve tavsiyeler sonucu ürünü 170 tl ye almış bulunmaktayım.(exa da kdv dahil 170 tl, havale ile 160 tl, 100tl üzeri alışverişler de kargo ücetsiz)
    http://www.exa.com.tr/logitech/klavye_setler_kategorisinde/logitech_kablosuz-338-2821.html

ayrıca almak isteyen arkadaşlar acele ederlerse vatanbilgisayar da WorldCard 5 Taksit Sabit Kur Kampanyası ile 152 tl ye alabilirler fakat kampanyanın son 1 günü kalmış dikkatinize, yine vatanda kampanyasız fiyatı 174 tl ama kargo ücreti alıcıya ait olup ebat ağırlığı farketmeksizin 10 tl olduğu için kampaya ile alanlar exa ile aynı fiyata, kampanyasız alanlar exa daki fiyattan daha fazla ödemek zorunda kalırlar.
    http://www.vatanbilgisayar.com/ProductDetails.aspx?I_ID=27036

hızlıal.com da ise %8 indirimli fiyatı 142 tl(birçok kredi kartına bu fiyata taksit seçeneğide dahil) ama küçük bir detay; klavye tuş dizilimi Q İngilizceymiş.
    http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=30.022.1453.0025

• @legend_king

paylasım icin cok tesekkurler.
    sanırım ya exa'dan yada mavi'den alıcam bende.
  • albatrosshigh,
    şimdiden hayırlı olsun iyi günlerde kullanman dileğiyle.
    mavi sanırım cardfinansa 6 taksite %13 indirimi yeni yapmış dün yoktu yanılmıyorsam ama mavi kampanyalı ürünlerin kargosunu alıcıya ödetiyor, eğer ki kargo ile 155-160 tl arası olucaksa fiyatı bence kaçırılmaması gereken bir fiyat bu ürün için...
  • Bende bugün ikinci el olarak seti almış bulunuyorum...ancak farenin tekerleğinde bi hassasiyet varmış gibi hissettim...özellikle mozilla da tekerlek ile tıklatıp sayfaları yeni sekmede açarken zorlanıyorum...yada alışmadım ondan ?? sizin farelerin tekerleğinde böyle bi yumuşaklık var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: HORSY_TMR

Bende bugün ikinci el olarak seti almış bulunuyorum...ancak farenin tekerleğinde bi hassasiyet varmış gibi hissettim...özellikle mozilla da tekerlek ile tıklatıp sayfaları yeni sekmede açarken zorlanıyorum...yada alışmadım ondan ?? sizin farelerin tekerleğinde böyle bi yumuşaklık var mı?

bende yeni aldım ve aynı sorunu yaşıyorum. aslında sorun demekte yanlışta gene de alışamadım. bunun dışında set gerçekten çok güzel şiddetle tavsiye ederim
  • quote:

quote:

Bende bugün ikinci el olarak seti almış bulunuyorum...ancak farenin tekerleğinde bi hassasiyet varmış gibi hissettim...özellikle mozilla da tekerlek ile tıklatıp sayfaları yeni sekmede açarken zorlanıyorum...yada alışmadım ondan ?? sizin farelerin tekerleğinde böyle bi yumuşaklık var mı?

bende yeni aldım ve aynı sorunu yaşıyorum. aslında sorun demekte yanlışta gene de alışamadım. bunun dışında set gerçekten çok güzel şiddetle tavsiye ederim

evet aslında yanlış değil ama firefox ta ve internet explorer ın yeni sürümünde tekerleğe tıklatıp yeni sekme açmak pratik ve çok alıştığım bi özellikti...ben farenin tekerleği sorunlu sandım 2.el aldığım için demek ki böyle olması normal...rahatladım şimdi kazıklanmadık yani

• quote:

quote:

quote:

evet aslında yanlış değil ama firefox ta ve internet explorer ın yeni sürümünde tekerleğe tıklatıp yeni sekme açmak pratik ve çok alıştığım bi özellikti...ben farenin tekerleği sorunlu sandım 2.el aldığım için demek ki böyle olması normal...rahatladım şimdi kazıklanmadık yani

yok telaşlanma bende de aynı durum var ama sadece alışma meselesi bence.şimdi bile 4-5 gün geçmesine rağmen biraz daha hakim olmaya başladım. tahminim en geç 15 güne tamamen uyum sağlamış olurum

• aslında bahsettiğiniz orta tuş olayı mouse için en büyük eksikliklerden birisi, mouse un orta tuşu çok hassas, dokunsan vınnn diye kaçıp gidiyor, bu seti alana kadar orta tuşu çok kullanırdım ama şuan unuttum kullanmamaktan o tuşun roller özelliği dışında bassma fonksiyonunu..güle güle kullansın yeni alan arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Technics

aslında bahsettiğiniz orta tuş olayı mouse için en büyük eksikliklerden birisi, mouse un orta tuşu çok hassas, dokunsan vınnn diye kaçıp gidiyor, bu seti alana kadar orta tuşu çok kullanırdım ama şuan unuttum kullanmamaktan o tuşun roller özelliği dışında bassma fonksiyonunu..güle güle kullansın yeni alan arkadaşlar

teşekkürler sizlerden edindiğim izlenim almamda baya etkili oldu orta tuşa da alıştım artık pek yadırgamıyorum kullanımı zor olmasına rağmen insan kendini zorlayınca alışabiliyomuş

• Arkadaşlar, an itibari ile ben de bu setten bir adet edinmiş bulunuyorum . Öncelikle şunu belirteyim; bu kablo illetinden kurtulduğum için pek bi mutluyum. Hele klavyenin tuşlarına bayıldım. Çok güzel. Hele eski klavyemle karşılaştırınca mükemmel diyebiirim. Eskiden klavyede bişeyler yazarken çivi yazısı yazıyomuşum hissine kapılırdım hep. Çok sertti tuşlar. Bu setin klavyesi ise kayıyo resmen .

Yalnız bir sorunum var o da mouse ile. Ben daha önce hiç lazer mouse kullanmadım. Belki de bu onun acemiliği ama bu sorun beni deli etti bugün. Mouse sağ klik pek bana bağlı olarak çalışmıyo sanki. Kendi kafasına göre takılıyo... Yaklaşık 5-6. tıklamadan sonra algılıyo bazı şeyleri. Bazede, örneğin bir programın kısa yoluna tıkladığım zaman, onu tutup başka yere götürmeye çalışıyo. Çözemedim bi türlü. Bana bu konuda bi yardımcı olursanız çok sevinirim. Sorun bendemi mousta mı anlayamadım .

• quote:

Orjinalden alıntı: cocus

Arkadaşlar, an itibari ile ben de bu setten bir adet edinmiş bulunuyorum . Öncelikle şunu belirteyim; bu kablo illetinden kurtulduğum için pek bi mutluyum. Hele klavyenin tuşlarına bayıldım. Çok güzel. Hele eski klavyemle karşılaştırınca mükemmel diyebiirim. Eskiden klavyede bişeyler yazarken çivi yazısı yazıyomuşum hissine kapılırdım hep. Çok sertti tuşlar. Bu setin klavyesi ise kayıyo resmen .

Yalnız bir sorunum var o da mouse ile. Ben daha önce hiç lazer mouse kullanmadım. Belki de bu onun acemiliği ama bu sorun beni deli etti bugün. Mouse sağ klik pek bana bağlı olarak çalışmıyo sanki. Kendi kafasına göre takılıyo... Yaklaşık 5-6. tıklamadan sonra algılıyo bazı şeyleri. Bazede, örneğin bir programın kısa yoluna tıkladığım zaman, onu tutup başka yere götürmeye çalışıyo. Çözemedim bi türlü. Bana bu konuda bi yardımcı olursanız çok sevinirim. Sorun bendemi mousta mı anlayamadım .

ilk gün benimde bi kaç kere klavye takıldı ama sonra hiç takılma olmadı, fare de de olmaması lazım bende hiç yapmadı daha tecrübeli arkadaşlar seni daha fazla aydınlatacaktır...

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.