Şimdi Ara

'Logitech Driving foce gt' ye manuel vites ekleme çalışması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
3
Favori
14.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 404 not found hatası veriyor. Xpadderi çözdüm de, sorun joystickte bence. Bende şundan var, sola getiriyorum sol ve sol üst yanıyor, bu sefer de olmuyor.

http://desmond.imageshack.us/Himg189/scaled.php?server=189&filename=p1003950004.jpg&res=landing

sol düğmeyi ayarlıyorum. en fazla 4 vites çalışıyor. TDU 1 'de çalıştırabildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bulut- -- 2 Haziran 2012; 20:19:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Bulut-

404 not found hatası veriyor. Xpadderi çözdüm de, sorun joystickte bence. Bende şundan var, sola getiriyorum sol ve sol üst yanıyor, bu sefer de olmuyor.

http://desmond.imageshack.us/Himg189/scaled.php?server=189&filename=p1003950004.jpg&res=landing

o zaman bu siteye gir.... bunu içinde altta "Joystick To H-Shifter 2 Beta" nın altındaki download sekmesine tıkla
    http://www.angelfire.com/nm/neogeoinserts/hshifter/h_shifter.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: slhvtnds

quote:

404 not found hatası veriyor. Xpadderi çözdüm de, sorun joystickte bence. Bende şundan var, sola getiriyorum sol ve sol üst yanıyor, bu sefer de olmuyor.

o zaman bu siteye gir.... bunu içinde altta "Joystick To H-Shifter 2 Beta" nın altındaki download sekmesine tıkla

Xpadder ile hallettim zaten. Tek sorun 6 değil 4 bölme olması. Onu çözebilir miyiz, yoksa xbox360 joysticki almak mı zorunda kalacağım bilmiyorum.

• quote:

quote:

quote:

Xpadder ile hallettim zaten. Tek sorun 6 değil 4 bölme olması. Onu çözebilir miyiz, yoksa xbox360 joysticki almak mı zorunda kalacağım bilmiyorum.

dediğin 4 bölme ayarı çözülür sanırım xpadder dan.......
    ama attığım linkdeki programı kullanırsan sanırım klavyeden vites tuşu atanmayan oyunlarda bile joyistiği vites olarak kullanabilicez....

bi dene istersen

• :) hocam Valla bende böyle bisey yapmayı cok isterim o yüzden yardımcı olmaya çalışıyorum ama bı yandanda sınava hazırlanıyorum yabancı forumlarda baya güzel seyler var. Basligi takipteyim hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • programdaki şu şekiller falan canımı sıkıyor pek okunmuyor o yüzden ne biliyim uğraşmak istemedim o kadar ya. Türkçe karakterler olsa sabahlardım valla

'Logitech Driving foce gt' ye manuel vites ekleme çalışması

Xpadder'den halledebilirsem(k), çok iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chromer

:) hocam Valla bende böyle bisey yapmayı cok isterim o yüzden yardımcı olmaya çalışıyorum ama bı yandanda sınava hazırlanıyorum yabancı forumlarda baya güzel seyler var. Basligi takipteyim hocam

Aynen benimde finaller var:) 2 hafta sonra bitecek...hele bi bitsin o zaman inşallah direksiyon almak için bir girişimim olcak...şu an en ucuz dfgt 230.. Ama o kadar parada vermek istemiyorum...indirim olur inşallah ya... yoksa ben direksiyon mireksiyon da alamam....vites yapma uğraşlarımda boşa gitmiş olur:D
  • quote:

programdaki şu şekiller falan canımı sıkıyor pek okunmuyor o yüzden ne biliyim uğraşmak istemedim o kadar ya. Türkçe karakterler olsa sabahlardım valla

aslında o şekilleri bende çözemedim:D....ama bu program bizi kurtarabilir:D hemde her oyuna uyumlu vites oluşturabiliriz. ama demo diyo programda işte o biraz problem... Neyse ben bugün yarın bi yarış oyunu yükleyip, programı bi denerim.

• quote:

quote:

programdaki şu şekiller falan canımı sıkıyor pek okunmuyor o yüzden ne biliyim uğraşmak istemedim o kadar ya. Türkçe karakterler olsa sabahlardım valla

aslında o şekilleri bende çözemedim:D....ama bu program bizi kurtarabilir:D hemde her oyuna uyumlu vites oluşturabiliriz. ama demo diyo programda işte o biraz problem... Neyse ben bugün yarın bi yarış oyunu yükleyip, programı bi denerim.

Tamam hocam, yarin aksam ben de uk truckda falan yapmaya calisirim.

Sinavlarinizda basarilar dilerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler hadi yalan olmasın bu iş yapalım şunu feedback li joystick i olan biri şunu deneyebilir mi?
    http://www.angelfire.com/nm/neogeoinserts/hshifter/h_shifter.htm sanırım ffb ile sticklerin vitesi taktığımızda geri dönme olayını yoketmişler birisi denesin ama

ff shifteri biri denesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chromer -- 7 Haziran 2012; 13:46:39 >
  • Beyler..Allah'ın izniyle Dfgt yi aldım:)
    Hele bi önümüzdeki hafta geçsin(Sınavlarım var) ondan sonra inşallah atılıcam bu vites olayına...
  • Konuya sürekli bakıyorum gelişme var mı diye. Fakat mesaj yazmadım, ikinizinde sınavları varmış, sınavlarınız bi geçsin uğraşırız.
  • Bende Takipdeyim birşeyler başaracağız eminim :)
  • Beyler force feedbackli bi joystick alıcam artık olaya kesin gözü ile bakıyorum o yüzden vites skinleri bakmaya başladım
  • dur bence hemen alma....joyistiği olanlar bi denesin önce oluyormu diye.. sonuçta marka filanda farklılık yaratibilir belki. Ama ben zaten uçak oyunu oynicam diyosan alabilirsin tabi:)
  • şimdi digital joystick'İ elime aldığım zaman 8 yönede hareket edebiliyor bilgi gonderıyor yani farklı olarak joystickden manuel vites yapılabilir fakat önemli olan üzerine koyulacak kutu ve vites koludur.joystick'i istediğimiz konumda tutmak için kelepçevari bi mekanizma lazım ( mandallı olandaki gibi ) ayrıca hem direksiyon setini hemde joystıcki aynı anda kontrol ettirecek bir oyun varmıdır ?
  • arkadaşlar bugün joystickten bi vites yaptım xpadder ile her oyunda çalışmıyo yani her oyun iki joysticki bir arada kabul etmiyor ben city car driving ve lfs de denedim ikisinde de gayet güzel çalıştı ama trucks and trailers da olmuyor ya direksiyonu seçebiliyorsunuz ya da joysticki inşallah scania truck driving sımulator ve ets 2 de 2 joystick desteği sunar yoksa yine bi ileri bi geri vitese mahkum olacağız
  • quote:

Orijinalden alıntı: izmitekibi

şimdi digital joystick'İ elime aldığım zaman 8 yönede hareket edebiliyor bilgi gonderıyor yani farklı olarak joystickden manuel vites yapılabilir fakat önemli olan üzerine koyulacak kutu ve vites koludur.joystick'i istediğimiz konumda tutmak için kelepçevari bi mekanizma lazım ( mandallı olandaki gibi ) ayrıca hem direksiyon setini hemde joystıcki aynı anda kontrol ettirecek bir oyun varmıdır ?

Mandal ya da vites geçireceğimiz yerlere çıkıntı yapmak yerine ffbli bir joystick daha sağlam olucaktır bence :)

quote:

Orijinalden alıntı: taha_kilic

arkadaşlar bugün joystickten bi vites yaptım xpadder ile her oyunda çalışmıyo yani her oyun iki joysticki bir arada kabul etmiyor ben city car driving ve lfs de denedim ikisinde de gayet güzel çalıştı ama trucks and trailers da olmuyor ya direksiyonu seçebiliyorsunuz ya da joysticki inşallah scania truck driving sımulator ve ets 2 de 2 joystick desteği sunar yoksa yine bi ileri bi geri vitese mahkum olacağız

Dostum stickte feedback var mı ? bu arada benim şu ana kadar hiç aklıma gelmemişti bu iki joystick desteği :) bizi baya kısıtlayabilir aslında kötü oldu bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chromer -- 9 Haziran 2012; 19:24:56 >

• FFBli bi joystick derken?
  • yok feedback desteği yok ama feedback olmaması da sıkıntı şöyle güzel bişey yapmak istiyorsak onu vites geçtiğinde o viteste tutmak için biraz uğraşmamız gerekecek ben vites kolunu metal çubuktan yaptım vitesin geçtiği yerlere de mıknatıs koydum ama pek bi etkisi olmadı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.